Valla kapağı bilemedim canimama sanki pipisine sensör takmışlar bezi açar acmaz havaya dikiyor.
Gaz sorunumuz var ağızdan çıkartıyor ama aşağıdan olan gaz sanci yapıyor. Mama verirsem içerisine 1 damla zeytinyağı damlatmami söyledi ebe arkadaşım . Rahatlatir çabuk sindirmesini sağlarmiş. Onu deneyeceğim.
Bakalım tecrube ediyoruz yavaş yavaş :)
Bu arada hamileyken eşim benim kadar heyecanlanmiyor diye bozulurdum bazen :) doğumdan sonra işler değişiyormuş . Taburcu olduğunda heyecanını görmeniz lazımdı , üzerine titriyor eşim . Demek ki erkekler kucağına alınca babalığı daha yoğun hissediyor.. enfeksiyon kapmasin diye nefesini bile vermiyor opmemek için kendimi zor tutuyorum diyip duruyor :)
Kizlar yarin ultrasonda giricemtam 14hafta sonra gorucem bebisi,kizimla gidicem bakalim tepkisi nasil olcak (3.5 yasinda )
Çok geçmiş olsun canım senin durumun baya sıkıntıliymis ama 18. Haftadan beri baya dayanmış kuzucuk çok şükür bu zaman da ulaşmış 1 hafta daha beklerss celeston da yapıldığı için sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dualarımız 38 haftayıda gormen icin.18+5 den beri erken doğum riskim var cnm, bı çok ilaç kullandım. 1 hap, 1 vajinal fitil, 1 iğne kullandım sancı ve rahim boyu için. 3 gün oldu bıralı, hala progestana devam ediyorum. Sabah akşam vajinal bir tane fitil atıyorum. Etkisi 12 saatmiş.
Dün ve bugün 12 saat arayla celestone 2 şer tane vuruldum. Başkada vurulmaz. 36 dan sonra risk yok ya 34+3 yani 35. Haftadayım. 36 hafta da zaten doktorlar risk yok ve tedavi yapılamaz hafta olduğu için doğumu bekliyorlar yada sezeryana alıyorlar.
Farkli rahatsızlıklarımda var. Çok duygusalım.
İnşallah şu zamanları da hepimiz sorunsuz geçiririz.
Doktorum asla kasılmalar için sana damardan serum uygulamam tokoliz asla vermem, erken doğum riski için damardan anneye magnezyum veriyorlar karın yumuşasın diye ama bu tedaviyi gören annelerin büyük kısmı ilerde kalp yetmezliği yaşıyor dedi. Bende kan, gen, damar hastası olduğum için yapmıcam beni istediğin zaman arayacak hastaneye sık sık gelecek takip edicem dedi.
ayni durum bende de var salı günü bende kontrole gidicem temizlik konusunda da ben epilasyon yaptırdıgim için yok denecek kadar az ama doğum öncesi bi kuaföre gidicem. Acil doğum olmazsa tabi.Kızlar alintilayamadim.bende aklımdan çıkarmak istiyorum ama elimde değil. Tek şey yattığım yerden dua ediyorum.sağolun güzel dilekleriniz için. Ve şuanda acayip oynuyor sanki çıkacak kasılmam da var heralde.sürekli iç çamaşırıma bakmaktan sıkıldım.salı günü randevum...anam birde temizliğimi yapmadım bacaklarım için agdaya gidecem sezeryan gününü bekliyorum önümu zaten göremiyorum riskli hamileliğim var bendeki rahata bakin
Cnm sütyen takamazdın zaten, taksanda seni zorlayacak, tutkunun ip askılı atletini bilirsin onların askıları sünüyo atleti asağıdan sıyıramazsan bile askıyı çekince yukardan aşağı iniyo o atletten al ,alt çamaşır olarak da yine penye büyük beden al 5_6 numara gibi onların beli yüksek ya dikiş yerlerine gelmez, depeend külotuda çok öneren oldu ben almadım ama bilmiyorum alsam mı,? İlk gün emzirmekte zorlanıcaz sezeryan olduğu için ama sonraki günler sıkıntı olmuycak inşallah ,yani diğerlerinde benim öyle olmuştu bunda da dahada iyi olur inşallahKızlar sorum saçma olabilir ama aklıma takıldı işte gece gece..
Şimdi doğumdan çıkınca üzerimize pijamalarımızı giyineceğiz ya; pijama altına atlet sütyen vs nasıl iççamaşırı giyinmemiz lazım. Mesela emzirme sutyenli birleşik atletler filan var.
Onlar rahat olur mu ki? Tabi sezeryanlı olursak dikiş yerleri var birde..
Vaklt yaklaştıkça ayy bilemedim iyice kafam karışmaya başladı. Her ayrıntıyı düşünüyorum
Günaydın canımmm tek derdin bu olsun amanKızlar sorum saçma olabilir ama aklıma takıldı işte gece gece..
Şimdi doğumdan çıkınca üzerimize pijamalarımızı giyineceğiz ya; pijama altına atlet sütyen vs nasıl iççamaşırı giyinmemiz lazım. Mesela emzirme sutyenli birleşik atletler filan var.
Vaklt yaklaştıkça ayy bilemedim iyice kafam karışmaya başladı. Her ayrıntıyı düşünüyorum
pipiped deniyor müslinlen dikilmiş huni gibiİnsanlar eleştirmeyi daha kolay buluyorlar maalesef kuzum. Ilımlı yaklaşmak zor geliyor. Ya kulaklarını tıkayacaksın yada ağızların payını vereceksin.
Ay inşallah bizde görelim o günleri kuzum ya şimdi sen bizden bir adım öndesin yardımcı olursun bize
Ya şu pipi için kapaklar varmış ucuna takıyormuşsundenemek lazım kuzu
Cnm benim Allah razı olsun.Canim hep aklimdasin dogumu merak ettigim kisiler arasindasin hep dua ediyorum .insallah Hersey yolunda gidicek sag saglim bebegine kavusacaksin ,
depend külot çok iyi anacım büyük buluş külot gibi giyiyosun sonra yandan yırtıp çıkarıyosun. kanaması az olan var çok olan var duruma göre aldırırsın eşine olmadıCnm sütyen takamazdın zaten, taksanda seni zorlayacak, tutkunun ip askılı atletini bilirsin onların askıları sünüyo atleti asağıdan sıyıramazsan bile askıyı çekince yukardan aşağı iniyo o atletten al ,alt çamaşır olarak da yine penye büyük beden al 5_6 numara gibi onların beli yüksek ya dikiş yerlerine gelmez, depeend külotuda çok öneren oldu ben almadım ama bilmiyorum alsam mı,? İlk gün emzirmekte zorlanıcaz sezeryan olduğu için ama sonraki günler sıkıntı olmuycak inşallah ,yani diğerlerinde benim öyle olmuştu bunda da dahada iyi olur inşallah
pipiped deniyor müslinlen dikilmiş huni gibi
benim oğlan da fışkırtıyordu bebekler hep öyle popo açılınca rahatlayıp alttan üstten
Aynen huniye benziyor alsam mı acaba ya
inşallah canım inşallah ama değilse bile çok az kaldı doğumdan sonra oğluşunla gezersin bol bolGünaydın kızlar 1 saat sonra kontrollüm var. Bu kontrolde artık normal bir hayatta risksiz dönebilirmiyim onu soracağım. Çok heyecanlıyım
Allah razı olsun cnm benim, Rabbimden senin o güzel gönlünden istediğin herşeyin en iyisi ve hayırlısını nasip etsin Allah.
Kızlar bir şey soracağım
Yatarken yada ayaktayken Vajinanızda, klitoriste bi kaç saniyelik iğnelenme hissediyor musunuz
Kuzu 2 türlü birşey hissediyorum ben
Şöyle söyleyeyim ilki yatakta dönerken veya kalkarken biraz zorlanma ağrı gibi birşey hissediyorum bu çatı ağrısı oluyor araştırdığım kadarıyla.
Birde son zamanlarda; hatta dün yazmıştım sanırım, vajinamda dediğin tarzda saniyelik sancı ve baskı gibi birşey daha hissediyorum. Onu hissettiğim zaman hemen yatıyorum. zaten şu sıralar çok nadir kalkıyorum olabildiğince yatma/oturma pozisyonundayım ama yine de oluyor. Bunu doktora soramadım yeni yeni olmaya başladı. Ama ilk dediğim olay normalmiş hem Doğuma hazırlanması için kemiklerin açılmasıymış hem de bebiş büyüdüğü için olabiliyormuş.
@muttervonmarienkaefer cnm tsk ederim bizi düşündüğün icin.evet hepinizden fazla riskimiz var.ameliyattan nasıl çıkacağız belli değil. Rabbim yardimcimiz olsun.çok zor artık bebislerimız sağlıklı olsunda gerisini atlatiriz dusunmemeye calisiyorum ama aklımdan çıkmıyor.offf ben çok korkuyorum Allahım bana cesaret versin ameliyata girerkenki halimi düşünemiyorum. Valla size tavsiyem normal yapın onunda kolaylığı var artık tabi bebeğe riske atMamak şartıyla. Rabbim herseyin hayirlisini versin.eşime diyorumki dün akşam salı günü kontrolüm var belki yukarı çıkmıştır plesanta sonra dedim dr daha çıkmaz demişti sonra diyorumki belki mucize olur Esimde öyle bakıyor garibim.ddim bana birsey olursa iki çocukla ne yapacaksın annen bakamaz benim annemde bakamaz mecbur evlenecen dedim ama işe giderken eve kamera taktir çocuklarımi ezdirme diyorum mal mal konuşma benide sinirlendirme diyor.adamı deli ettim valla
Kizlar yarin ultrasonda giricemtam 14hafta sonra gorucem bebisi,kizimla gidicem bakalim tepkisi nasil olcak (3.5 yasinda )
Günaydın kızlar 1 saat sonra kontrollüm var. Bu kontrolde artık normal bir hayatta risksiz dönebilirmiyim onu soracağım. Çok heyecanlıyım
Pipiped çok mantikli yaaaaben de arastiriordum ne yapabilirim diye, internette gordum, ayrı satılmadığı için kendim yapmaya karar verdim, bebek temizleme pamugundan yapmışlar külah şeklinde, 15 20 tane yapıp bir kutuda saklamayı dusunuorm bu da gorseli
Allah'ın izniyle güzel haberlerle dönersin inşallaaahhhhhGünaydın kızlar 1 saat sonra kontrollüm var. Bu kontrolde artık normal bir hayatta risksiz dönebilirmiyim onu soracağım. Çok heyecanlıyım
Sağol canım :) adını Yusuf koyduk. Kuvezdeyken, Rabbim Yusuf peygamberi kuyudan sen kurtardin, benim Yusufum da hastaneden çıksın hayırlısıyla diye dua ettim hep..
Bu arada hamileyken eşim benim kadar heyecanlanmiyor diye bozulurdum bazen :) doğumdan sonra işler değişiyormuş . Taburcu olduğunda heyecanını görmeniz lazımdı , üzerine titriyor eşim . Demek ki erkekler kucağına alınca babalığı daha yoğun hissediyor.. enfeksiyon kapmasin diye nefesini bile vermiyor opmemek için kendimi zor tutuyorum diyip duruyor :)
Kızlar sorum saçma olabilir ama aklıma takıldı işte gece gece..
Günaydın kızlar 1 saat sonra kontrollüm var. Bu kontrolde artık normal bir hayatta risksiz dönebilirmiyim onu soracağım. Çok heyecanlıyım
Günaydın kızlar
Hayırlı, güzel haberler alacağımkz bir hafta olsun inşallah. Normalde yarındı kontrolum ama cumaya aldık eşim cumaları daha musait oluyor yani kızımı görmeme çok var.
Bir de aklıma geldi bilmem inanır mısınız ama... Allahın bir saattr dua kapısı açık olurmuş ama hangi saat dakika belli değil ve o anda dile döktüğümüz her şey gerçekleşirmiş.. yani o an biz ironi bile yapsak olabilir, kendimiz hakkında olumsuz bir varsayımda bile bulunsak olabilir. O yüzden biz artık güzel şeyleri de dilimize dökelim bazen bende yapıyordum ama artık dikkat ediyorum sayılı günler kala artık hep güzel düşünelim
Kuzum bu tampon gibi mi kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?