- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Beyaz sabunlu suda da bekletebilirsin annem öyle yapıp yıkardı makinada böyle durumlarda.Beyaz tatlım. Suda bekıletmedim ama makineye attığımda koydum çamaşır suyu.
Akşam eve gidincede çamaşır suyunda bekletçem.
yaşasınnnnnnnKızlar kontrolden çıktık.
2,400kg ve 44cm bir aşk böcüğü var içimde❤
Baş aşağa pozisyonda. Şimdilik normal doğuma karar kıldık
Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişimrahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş
Beyaz sabunu denedim tatlım maalesefBeyaz sabunlu suda da bekletebilirsin annem öyle yapıp yıkardı makinada böyle durumlarda.
Birde amway in kumaş beyazlatıcısı oluyor ama yoksa sırf bunun için almaya değmez tabi ☺
Aynen kuzum onun yerine yenisini almak daha mantıklıBeyaz sabunu denedim tatlım maalesef
Kumaş beyazlatıcıları gördüm onada vereceğim parayla gider yeni bi pijama takımı alırım hep giyebileceğim diye düşündüm
İnşallah tatlım yaaAynen kuzum onun yerine yenisini almak daha mantıklı☺
Bakalım inşallah çamaşır suyu işe yarar da gerek kalmaz canım
Bana suni sanci verilmisti,12 saat sanci cektim suyumda geldi ,ama acilma olmamisti,catimda darmis birde kanama olunca son anda sezeryan oldum. Yine sezaryan olucam. Gelince yazarimCanım o nasıl düşünceler öyle? Kimin garantisi var ki bu hayattaHer şey yolunda gider ama doğum esnasında bir şeyler olur olan olur yani ama biz güzel düşünüp güzel şeyleri çekeceğiz.
Oyy 14 haftacanım ben meraktan çatlardım heralde güzel haberlerle gelirsin inşallah yaz mutlaka
Bir de canım plesenta sorunun varmış normal mi doğum yapmıştın ilkinde?
Eren paşamızı gör annesi güzel haberlerle gel inşallah
Kuzum bu tampon gibi mi kullanılıyor?
gözlerim doldu okurken. ben zaten çok duygusalımdır herşeye ağlayabilirim. kızım da aynı bana çekmiş. çocuğa kızıyorum bazen ağlama herşeye diye :)
Rabbim adıyla yaşatsın inşaAllah çok severim Yusuf ismini. sağlıkla büyütün evladınızı.
peki bu zamana kadar nasıl sakladın? fark etmedi mi hiç? hayırlı haberlerle gel inşaAllah.
canım benim ki normal doğum du. gecelik atlet ve hasta bezi istemişlerdi. dikişler atılınca atlet giydirdiler gecelik ve hasta bezi. çünkü kanama var öyle külot falan olmaz. ama ozamanlar tecrübesizdim. yanıma emzirme sütyeni almamıştım. şimdi aldım. bende hem kendiliğinden sütyenli atlet var hemde sadece emzirme sütyeni var. ikisini de aldım çantaya duruma göre bakacağım.
hayırlı haberlerle gel inşaAllah canım.
doğru diyorsun canım. hepimizin sayılı günleri kaldı Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi.
Hadi gözün aydın canım
Maaşallah canımgözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
Canım kanunideki perinatoloğun adı ne? Olur ya lazım olur bi kenara not edeyim.
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına
Kuzum maşallah sübhanallah çok güzel haberlerle gelmişsiniz
Hedeflerimizi yavaş yavaş Allahın izniyle tamamlamak nasip oldu çok şükür bugünümüze.
İnşallah sağ salim sağlıkla evlatlarımızıda kucağımıza aldığımız günleri görürüz
Canım bu kararı son kontrolünden sonra ver bence.
Değerin çok çok düşmüş yerindeyse kullanma ama doktorun kullan derse kullanmanı tavsiye ederim.
Anneden geçen süt antikorları bebeğin değerlerinide etkiliyor,yenidoğana ilk etapta bakılan değerlerden bir taneside tsh
oh ne güzel gözünaydın canım güzel haberlerle gelmişsin.
şimdi tadını çıkarabilirsin son haftaların.
canım ben de yıllarınnnnn gözlüklüsüyüm. bu dediğin yükselme gibi geldi bana. baş dönmesi değil de, baş ağrısı oluyor mu peki. ya da bakarken zorlanma, gözlerini kısıp bakmak için zorluyor musun
Maşalalh kuzum
Güzel haberlerle gelmişsin sevindim
Kuzu bazılarında dökülüyormuş benim önceden de vardı artmış biraz yada koyulaşmış sanırım.
Benim beklentim yok napalım dökülmezse de kociş kıllı sevsin azıcık
Kuzum hamilelikten olabilir.
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama okumuştum gözleri de etkileyebildiğini.
Yinede doktora sor bakalım bi sebebe bağlı olabiliyor muymuş diye
yaşasınnnnnnn
Kızlar kontrolden çıktık.
Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişimrahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş
Canım benim 38 haftalık bir kaybım oldu o yüzden pıhtılaşma sorunuda var doktorum 37 nin içinde almak istedi gelişiminde de şükür sıkıntı yok o yüzden erken alacak cnm....canım neden 20 gün önce alıyor ki; yani belli bi sebebi var mı?
doktordan doktora göre durum değişiyor gibi. yani şunu farkettim de, devletteki doktorun ameliyat günü ve çalışma saatleri belli. onun dışında ekstrem bi durum olmadıkça çıkmıyor
ama özelde istediğin anda doktor geliyor. normale de sezaryene de. düşünsenize siz devletteki doktorun mesai saatine göre doğum yapıyorsunuz. seçme şansınız yok çok gıcık bir durum. genel olarak söyledim canım senlik bişi yok.
Hadi maşaallah gözünaydın kuzum..Kızlar kontrolden çıktık.
İnşallah ileri tarihe atar biraz kuzum, Hayırlısı olsun tabi yine deO günden sonra konuşmadık canım naptı hiç bilmiyorum ki
Bugün sorcağın malum olmuş heralde rüyamda gördüm kuzenimi :)
Allah korusun canım inşallah bir sorun oluşmaz sağ salim girersin doğumuna.
Artık yediğimizden mi içtiğimizden mi nedir devamlı bir hastalık çıkıyor. Ya önceden bilinmediğinden bu kadar hastalık yoktu yada hastalıklar çoğaldı.
Rabbim cümle hastaya şifa versin.
Nodülün için biyopsi yapıldı mı
Bende gözlerimde sorun yaşıyorum kuzum özellikle bulanık görme başladı. Beyaz cisim uçuşması bende önceden de vardı kontrolde bişey çıkmamıştıKızlar ben gözlük kullanıyorum,uzağı bulanık görüyorum.
Son zamanlarda arada sırada gözlüklede net görmediğimi fark ettim.
Dün 2 defa oturduğum yerden gözümün önüne metal cisimler,cam parçası gibi cisimcikler geldi.
O esnada başım dönmedi.
Başına hiç böyle bir durum gelen var mı ?
Hamilelikle mi alakalı yoksa göz numaram mı büyüdü ki
Masallah size canim cok sevindim guzel haberler almana. İnsallah normal dogum olur kucagina alirsin. Kac haftalik oldun simdi ?
Hadi maşaallah gözünaydın kuzum.. ❤
Yavaş yavaş dön normale o zaman.
İnşaallah böyle gider de zamanında, sağlıklı ve normal Doğum olur. :)
@Heart of Goldmelike222
Kızlar bende yüksek miyop ve astigmat var; 7.50 numara.
Ama lens kullanıyorum ben.
2-3 haftadır bulanık görüyorum, netlik azaldı. Hatta rahatsız edici bir boyuta geldi. Araştırdım ve birkaç sağlıkçıya sordum, normalmiş.
Haberiniz olsun.
Baş ağrısı olmuyor canım.oh ne güzel gözünaydın canım güzel haberlerle gelmişsin.
şimdi tadını çıkarabilirsin son haftaların.
canım ben de yıllarınnnnn gözlüklüsüyüm. bu dediğin yükselme gibi geldi bana. baş dönmesi değil de, baş ağrısı oluyor mu peki. ya da bakarken zorlanma, gözlerini kısıp bakmak için zorluyor musun
Gözler zaten sorunlu olunca hamileliktende etkilendi heralde.Maşalalh kuzum
Güzel haberlerle gelmişsin sevindim
Kuzu bazılarında dökülüyormuş benim önceden de vardı artmış biraz yada koyulaşmış sanırım.
Benim beklentim yok napalım dökülmezse de kociş kıllı sevsin azıcık
Kuzum hamilelikten olabilir.
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama okumuştum gözleri de etkileyebildiğini.
Yinede doktora sor bakalım bi sebebe bağlı olabiliyor muymuş diye
Bizimki saat e Gore 1:30 sizikide aksam 7-8 galibaTeşekkür ederim canım ❤ Senin kontrol kaçta ?
NİSAN ANNİŞLERİ DOĞUM TAKİP ÇİZELGESİ
ÜYE ADI TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ ŞEHİR/HASTANE YAŞ ÇOCUKLAR ARASI YAŞ FARKI ÇİN TAKVİMİ CİNSİYET/İSİM DOĞUM TARİHİ @asfarovski 2 Nisan Konya/Başkent Hastanesi 33 22 ay @krcmm 4 Nisan 27 İlk bebek @MorbidAngel4 5 Nisan Ankara/Özel Eryaman 25 2 yaş @feyznur 5 Nisan Trabzon/MedicalPark Yıldızlı 30 6 yaş @different human 5 Nisan Kocaeli/? 26 İlk bebek Erkek @Brtr16 7 Nisan İzmir/ Buca Kadın Doğum 26 İlk bebek @Tuana-ahmet 9 Nisan Bursa/? 29 15 ay @sysa 9 Nisan Konya/Akademi Medline 29 @isimdeyimgucumdeyim 12 Nisan Niğde/Özel Hayat 31 5 yaş @melike222 13 Nisan Manisa/Salihli-Can İzmir Medicalpark 26 İlk bebek Kız @melekci 14 Nisan Samsun/Atakum 34 5 yaş Kız @mavi kedi 15 Nisan Ankara/ Liv Hospital 30 2 yaş Erkek Kız/ Nisan @Cuttingcorners 15 Nisan İstanbul 29 İlk bebek @flamenko 15 Nisan Ankara 32 İlk bebek @kumeyl-yaren 16 Nisan Kayseri/Dr. Fatma Özdemir 30 İlk bebek Kız kanadali35 17 Nisan Toronto 39 3.5 yaş Erkek @madambella 17 Nisan Yurtdışı 27 İlk bebek Kız @muttervonmarienkaefer 18 Nisan İstanbul 29 İlk bebek Kız @gct87 18 Nisan İstanbul 31 İlk bebek Kız A April wind 19 Nisan Newyork 22 İlk bebek Kız Erkek/Uras BellaCiao 21 Nisan Fransa 23 İlk bebek Erkek/Eren LoveAndMarriage 23 Nisan Kırklareli/Lüleburgaz Medikent H. 25 İlk bebek Kız Kız/ Beste A Azram38 24 Nisan Kayseri/ Dr. Cahit GÖZÜAKÇA 35 Eberre 26 Nisan Ankara/Çukurambar 26 İlk bebek Kız @brcuk 29 Nisan Mersin 29 2.5 yaş Erkek @Eylul41213
29 Nisanİstanbul/Central Hospital 26 İlk bebek Erkek @fairywas ? Kocaeli/Gebze Merkez H. 33 İlk bebek
Valla billa insanı siniri ediyorlar bu hastane hep böyle sinirimden ağladım resmen zaten 2 hastan kalmıs ona da bk gitKuzum bende de göbekte tüylenme oldu yadoğumdan sonra dökülür mü acaba? Hiç dokunmadım ama ben aşağı kısma doğru belirgin tüyler var onlar önceden de vardı onları eldivenle alıyorum.
Canım keşke bahçede falan otursaydın maalesef olabiliyor öyle
Temizlik??Canım ancak evi süpürüp siliyorum haftada 1 zaten yeni taşındık ev temiz halıları da yıkamaya yollamıştım temizler şuan keşke yine yapabilsem en azından kapıların silinmesi gerekir belki annem önden gelirse ona yaptırırım çünkü hiç dermanım yok
Bana da doğumdan önce gel bir de doğumdan sonra gel dedi canım çarşambaya randevu aldım ama doğumdan sonra ilaç içmeyi düşünmüyorum zaten normal referans aralığındaydı şimdi içersem gerçek değerimi göremem ki, en azından 1 2 ay ilaç içmem sonra gittiğimde de bakarım değerime diyorum kuzum
Kuzum inşallah güzel değerler gelir hiçbir sorun çıkmaz
Tansiyonun düşüyordur canım tansiyon aletin yoktu değil mi? O çok işe yarıyor bende kötü olduğumda ölçüyorum hep düşmüş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?