2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Beyaz tatlım. Suda bekıletmedim ama makineye attığımda koydum çamaşır suyu.
Akşam eve gidincede çamaşır suyunda bekletçem.
Beyaz sabunlu suda da bekletebilirsin annem öyle yapıp yıkardı makinada böyle durumlarda.
Birde amway in kumaş beyazlatıcısı oluyor ama yoksa sırf bunun için almaya değmez tabi

yaşasınnnnnnn

Beyaz sabunlu suda da bekletebilirsin annem öyle yapıp yıkardı makinada böyle durumlarda.
Birde amway in kumaş beyazlatıcısı oluyor ama yoksa sırf bunun için almaya değmez tabi ☺
Beyaz sabunu denedim tatlım maalesef
Kumaş beyazlatıcıları gördüm onada vereceğim parayla gider yeni bi pijama takımı alırım hep giyebileceğim diye düşündüm

Beyaz sabunu denedim tatlım maalesef
Kumaş beyazlatıcıları gördüm onada vereceğim parayla gider yeni bi pijama takımı alırım hep giyebileceğim diye düşündüm
Aynen kuzum onun yerine yenisini almak daha mantıklı
Bakalım inşallah çamaşır suyu işe yarar da gerek kalmaz canım

Bana suni sanci verilmisti,12 saat sanci cektim suyumda geldi ,ama acilma olmamisti,catimda darmis birde kanama olunca son anda sezeryan oldum. Yine sezaryan olucam. Gelince yazarim

saklamadim tabiki ,biliyosan kardesi olacagini ,ultrasonda nasil bir tepki vercek on u demistim .insallah guzel haberle gelirim sagolasin canim

Hadi gözün aydın canım

teşekkür ederim canım

Maaşallah canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin

Canım kanunideki perinatoloğun adı ne? Olur ya lazım olur bi kenara not edeyim.

Teşekkür ederim canım

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kuzum

Hedefler bitiyor artık kavuşmaya az kaldı

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim kuzum

BellaCiao . Maşallah canım oğluşuna

Teşekkür ederim canım

Masallah size canim cok sevindim guzel haberler almana. İnsallah normal dogum olur kucagina alirsin. Kac haftalik oldun simdi ?

Canım benim 38 haftalık bir kaybım oldu o yüzden pıhtılaşma sorunuda var doktorum 37 nin içinde almak istedi gelişiminde de şükür sıkıntı yok o yüzden erken alacak cnm....

Hadi maşaallah gözünaydın kuzum..
Yavaş yavaş dön normale o zaman.
İnşaallah böyle gider de zamanında, sağlıklı ve normal Doğum olur. :)

@Heart of Gold melike222
Kızlar bende yüksek miyop ve astigmat var; 7.50 numara.
Ama lens kullanıyorum ben.
2-3 haftadır bulanık görüyorum, netlik azaldı. Hatta rahatsız edici bir boyuta geldi. Araştırdım ve birkaç sağlıkçıya sordum, normalmiş.
Haberiniz olsun.

İnşallah ileri tarihe atar biraz kuzum, Hayırlısı olsun tabi yine de
Bende gözlerimde sorun yaşıyorum kuzum özellikle bulanık görme başladı. Beyaz cisim uçuşması bende önceden de vardı kontrolde bişey çıkmamıştı

Masallah size canim cok sevindim guzel haberler almana. İnsallah normal dogum olur kucagina alirsin. Kac haftalik oldun simdi ?

Teşekkür ederim kuzum 34+1 olduk

Teşekkür ederim canımm

Baş ağrısı olmuyor canım.
Arada nadirde olsa gözlükle bile kısıp bakma ihtiyaçı duyuyorum
Gözler zaten sorunlu olunca hamileliktende etkilendi heralde.
10 gün sonra kuzum kontrol gidince bide doktora sorup danışmalı ❤

hamişler listeyi düzenledim bir göz atarsınız kilo çizelgemizi de güncelleyeceğim bakalım sıra ona geldi

Valla billa insanı siniri ediyorlar bu hastane hep böyle sinirimden ağladım resmen zaten 2 hastan kalmıs ona da bk git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…