2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Lusi beni de ekler misin canım yaş 30 ilk bebek kız istanbul/koç üniversitesi hastanesi tahmini doğum tarihi 5 mayıs. Başlangıç kilom 75 şuan 82 boy 1.70

Aslında bizim çevremiz de gereksiz buluyordu:) hatta ben hazırlandım fln gelin gibi oldun fln dediler :)) ama bi kaç foto görünce ay ne güzel düşünmüşsünüz demeye başladılar. Bilmem anı kalır güzel olur sanırım. Bebek doğunca da çok daha güzelleşecek inş o da bir opsiyon kuzucum tabii. Eşler zor olabiliyor bazen. Yarın gelecek kısmetse atarım inş cnm

Fotoğraftan gayet güzel duruyor canım. Fotoğraf çekimini idare edicek bi elbise olsa yeter internettekiler çok gündelik gibi. Butiğin ismi ne acaba canım

Ben 3 aylık lens kullanıyorum. Her 3 ayda yenisini alıyorum. Her haftasonu çıkarır gözümü dinlendiririm, onun dışında zaten hep gözümde canım. Uyurken, duşta vs çıkarmıyorum.
Eskiden reçetesizdi, şimdi reçete şartı getirmişler. Herkesin gözçapı filan farklı ya. Aynı tek bir reçeteyi sürekli kullanabilirsin.

Bugünden biz
Maşallah canım size
Normalmiymiş peki canım o değer.
Düşük değerde sıkıntılı biliyorum

M muttervonmarienkaefer gerçekten çok güzel düşünüp çekim yapmışsınız canım
Çokta güzel olmuşsun maşallah

Bende gözlük kullanıyorum. 1 75 uzağı göremiyorum astigmatta var. Ama dediğiniz gibi sanki numara ilerledi. Bende Doğumdan sonra bi göz doktoruna gideyim diyordum.
Hamilelikte gözde etkileniyormuş galiba.
Gözlük kullananlar olarak var olan göz numaramız büyüdü anlaşılan canım
Bende olmazsa bir doktora gideyim diyorum
Maşallah canım fındık kızına
Dayanabilecekmisin canım çalışmaya
Doğumu konuştunuz mu ne diyo doktorun

Canım bende de kafasının gelişimi yaklaşık 2 hafta 2 gün önde görünüyor. Doktor her hafta kontrol edelim dedi. 40. Haftaya kadar belki düzelir dedi. Artık nasip diyecez. Bakalım gelişmeler nasıl olacak

Diyelim lensi aldık canım 3 ay değilde 4-5 ay sonra falan değiştirsek sıkıntı yapar mı
Gece yatarken falan çıkıyo diye duymuştum o lensler farklı heralde
Kızlarr bu da benden..
Ayyy ne biçim şişmişim..

Eki Görüntüle 2244585
Maşallah canım size

Geçen hafta 3 gün fuarları var diye gitmiştim bi sorun olmadı canım. Bakalım dayanabilirsem dayanamazsam ayrılırım hemen şimdi çalışamaz alırsam geri değiştirme şansım yok en azından çalışır alıyım dayanamadığımda değiştiririm dedim. Zaten haftada bire düşecek benim muayeneler bi gün öyle gitmem bi gün ilaç yazdırmaya diye gitmem bi gün rahatsizim diye izin alırım hafta sonları zaten çalışmıyorum öyle öyle götürürüm diye düşündüm Şükür bende öyle bel sırt ağrısı falan yok hatta bugün doktorum nst ye gir dedi şaşırdım erken gibi geldi bana iyi dedi sonuca. Tüp bebek doktoruma gitmiştim canım bugün doğum düşündüğüm doktoruma haftaya gidicem. Tüp doktorum biz herşekilde sezeryan yapıyoruz demişti daha önce sormuştum 2 hafta sonra bidaha gidicem sonra daha kabul etmiyor beni diğer doktor doğum şeklini bana bırakmıştı. Bugün tüp doktoruma pıhtılaşma iğnesini falan ne zaman bırakmam gerek diye sordum bu anestezi doktoruyla konuşup karar vermen gerek Biz sezeryandan 2-3gün önce bıraktırıyoruz dedi, normal olursa nasıl olur bilmiyorum. O yüzden normalden bende biraz uzaklaşmaya başladım sanki her ne kadar sezeryandan korksam da senin belli oldu mu kuzum

Yine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
İçtiğim suyu da artırdım içtiğim gibi çıkıyor Hatta sular 3-3,5 lt içiyorum artık midem bulanıyor su içmekten. Canım yemek yemek bile istemiyor pff
10 dkda bir geliyor yine. Takipteyim geçer inşallah ya.

Dayanabildiğin kadar dayanman senin için çok çok iyi olur canım. Doğumdan sonra kızınla daha çok vakit geçirirsin
Tüp doktorunla yolları ayırma zamanı geldi çattı desene :)
İğne konusunda benim doktor doğuma kadar kullandırıyormuş.
Geçen seferki kontrolde sormuştum.
Ben normal düşünüyorum canım.
Kızım baş aşşa pozisyondayken doktor tercihi bize bırakmıştı.
Şuanda bizim ufaklık makat gelişe geçmiş,bir sonraki kontrole kadar dönmezse net belli olur dedi doktorumuz.
Bende senin gibi sezeryandan tırsıyom
Hayır diyelimde hayır olsun canım kendini çok mu strese sokuyon acaba

Kızlarr bu da benden..
Ayyy ne biçim şişmişim..

Eki Görüntüle 2244585
Canım maşallah sana ve kuzuna

Canım benim çok teşekkür ederim

Çalışır almak en mantıklısı canım. Eğer sonraya atabiliyorsan dediğin gibi bir gün bir gündür. Hem zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsun. Sorun olmaz inş dediğin gibi idare edersin birazcık.

Aman kuzum dkkat et.. kasılmanın net bir sebebi yok kuzum zaten bildiğim kadarıyla, yani senin engel olabilefeğin :))
Benim de sırtıma bıçak saplanıyor gibi alıyor.. rüzgarlı bir yerde çekindik fotileri :) cıbıl cıbıl gwzdim ondan sanırım
Yani umarım ondandır, sancı fln sırtıma vurmuyordur umarım

Cnm sürekli aynı pozisyonda durma, ben onu kendimde gözlemledim sürekli sol tarafıma yattığım için koltukta kasılma oluyo ard arda,oturuyorum geçiyor bi dene istersen

Maşallah canım size

Normalmiymiş peki canım o değer.
Düşük değerde sıkıntılı biliyorum

Kuzum düşüğünde yükseği de aslında normal referans aralığında benim ama biliyorsun ki hamilelikte 2,5 üzeri istemedikleri için ilaç kullanıyorum öncesinde de bir sorunum yoktu doğumdan sonra da ilaç içmeyip o şekilde bakmak istiyorum
Kızlarr bu da benden..
Ayyy ne biçim şişmişim..

Eki Görüntüle 2244585

Maaşallah canım

Kuzum geçmedi mi hala? İnşallah geçer canım araların açılması lazım

Yok kuzum ya görümcem vardı oturduk falan yeni gitti. Bende mutfakta oturdum az birşey otururken kasılma oldu artık şiddetini anlayabiliyorum kulaklarım ateş attı bi takip edeyim dedim 10 dkda bir düzenli geliyormuş.
Gerçek sancı vurarmış kuzu bele ama yani belli olmaz dikkat etmek lazım.
Cnm sürekli aynı pozisyonda durma, ben onu kendimde gözlemledim sürekli sol tarafıma yattığım için koltukta kasılma oluyo ard arda,oturuyorum geçiyor bi dene istersen
Yok kuzum otururken geldi yatıyorum hala devam ediyor. Ayaktayken hissetmiyorum ama o yüzden bilemiyorum kasılma oluyor mu olmuyor mu diye..

Millet normalden korkar biz sezeryandan
Bağıra bağıra doğurmak istiyorum o zaman geldiğinde de böyle rahat konuşabilir miyim bilmiyorum tabi
Senin kız dönermiş gibi geliyor bana rabbim gönlündekini verir inş. Benim kız hiç doğum pozisyonuna girmedi hala yan gelmiş yatıyor. Baştan yerine otursun diye uğraştık şimdi de yerleşdi çıkmaya niyeti yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…