2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum valla benek benek lekeler oldı böyle güneş lekesi gibi. Geçer diyor herkes doğumdan sonra. O karnımızda ki çizgi gibi o da kayboluyormuş ama bilemedim inş öyle olur

Umarım baban için herşey yolunda gider Canım.
Benimde yok yardımcım. 2 hafta sonra izne ayrılıcam. 3 yada 3 buçuk hafta sonra sezaryen olucam. Ama annem oy kullanmadan gelmek istemeyecek biliyorum. Yani ben doğurayım annem oy kullansın
Bu gidişle ben herşeyi tek başıma yapıcam annem bi Doğumda yanımda olmaya gelecek. Belki kardeşim erken gelir ama oda temizlikten pek anlamaz zaten. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun işte. Zaten şuaralar dokunsalar ağlayacağım annem iyice moralimi bozuyor.

Bugünden biz
Canım maşallah sizeee çok güzelsiniz... bugün biz de kociş izin aldı. Prof olmasada bianı kalsın diye süslendik giyndik bir dış çekim yaptık. Anı kalsın istedik oğluşa.. o yüzden hastaneye yetişemedik doktor da erken çıkacak olunca randevu yarına kaldı o yüzden. Henüz fotiler gelmedi ama bi tane atim istedim ben de

Eklentiler

• 22F4B57E-D040-4CAE-B0A5-1995C56DE1B3.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 75
Yaa evet öyle oluyor diyorlar ama baklım görücez. Zaten dediğim gibi sağlık olsun artık gerisi mühim değil de. İnsan uyuz oluyor arada bir bakınca. Örn bgn fondoten sürmek zorunda kaldım. Ki normalde kullanan bir insan değilim ama foto çekinicez diye kullandm.. hamile hamile yapmak istemezdim

Cnm bir kaç yerde aynı senin dediğin gibi okidum hafta n arttıkça yapisma riski artiyor mus devlet hastanesinde bir dr da öyle demişti 36 da alınır diye.ama bu dr a birsey sorulmuyor 3 hafta gittiğimde sonuna kadar gidecez inş dedi yarın ne diyecek bakalım.çok stresliyim şimdiden.

Oyy ne güzel ileride bakarsınız birlikte bu fotoğraflara ❤
Oğluşundan hatıra kalır kuzum kalsa da ❤

Teşekkür ederim kuzuumm

Ayy bayıldımmm maşallah size
Gelince kalanları gönder muhakkak çok merak ediyorum

Bende gözlük kullanıyorum. 1 75 uzağı göremiyorum astigmatta var. Ama dediğiniz gibi sanki numara ilerledi. Bende Doğumdan sonra bi göz doktoruna gideyim diyordum.

Oyy ne güzel ileride bakarsınız birlikte bu fotoğraflara ❤

Oğluşundan hatıra kalır kuzum kalsa da ❤
İnş kuzum ben de çıkartıp albüm yapıp notlar düşmek istiyorum
Millet der ya “ben hamile kalmadan 50 kg dum. “ Ben onu diyemem de “bebek gibi cildim vardı bu lekeler senin eserin” derim minnoş oğluşa
Teşekkür ederim kuzuumm ❤

Ayy bayıldımmm maşallah size
Gelince kalanları gönder muhakkak çok merak ediyorum
Kuzum ben de çok merak ediyorum :) çok doğal oldu hepsi.. ama çok foti olunca mail yoluyla almak istedik bakalım. Müsait olunca atacaklar kısmetse ben de atarım bi kaç poz

Gözün aydın canım maşallah bebişine sağlığının iyi olmasına da çok sevindim bu süreci sonuna kadar böyle güzel atlatırız inşallah hepimiz seninle günlerimiz neredeyse aynı ben de yarın öğle gideceğim kontrole Bakalım benim oğluşum ne alemde sanırım hala dönemedi

Cnm.gÖzün aydın masallah kuzuya.bundan sonra normal hayatına dönersin ama yinede dikkat et..
Cnm Şubat ayı 81 oldum.

Çok güzel siniz masallah..bende neler yapacaktim ama dışarı bile çıkamıyorum.ahh ahh dogumdan sonra Allah izin verirse oglumla çekinirim artık. Ama çok iyi yapmışsınız

İyi akşamlar kızlar
Eve geç döndük biraz kontrolden sonra yazdıklarınızı da anca okuyup bitirebildim
Kuzum yarımda olsa yüzünü gösterdi kilo almaya başladıkça suratı da değişiyormuş gibi geliyor bana benzemeye başladı sanki
44cm 2150gr olmuşuz çalışır raporu aldım yarından itibaren işe başlıyorum masa başıda olsa işin ara ara uzan oturuken ayağının altına beline falan destek koy dedi. Bakalım dayanabildiğim kadar dayanırım 1 gün 1 gündür diyorum sonrası için.

Çok güzel siniz masallah..bende neler yapacaktim ama dışarı bile çıkamıyorum.ahh ahh dogumdan sonra Allah izin verirse oglumla çekinirim artık. Ama çok iyi yapmışsınız
öyle deme canım ya.. her şey güzel olacak inan.. Oğluşla çok daha güzel olacak o günler merak etme

Çok güzel olmuş canım elbiseni nerden aldın acaba bende bakıyorum da bulamadım bi türlü istediğim gibi

İnşallah geçer canım

Ne güzel düşünmüşsünüz canım benim makinem olmasına rağmen eşim çok gereksiz ! Bulduğu için yapamıyoruz bebek doğsun öyle çekim yapalım dedi bende tamam dedim fotoları alınca at canım

Çok güzel olmuş canım elbiseni nerden aldın acaba bende bakıyorum da bulamadım bi türlü istediğim gibi
Kuzum instagramdan aldım. Aslında şöyle ben bunun siyahını denemiştim. Onun kolları çok güzel dökümlüydü.. iç astarı da uzundu gayet iç belli etmiyordu. Çok da güzel duruyordu. Ama bu aldığım çok farklı. Ben aslında memnun kalmadım elbiseden. Kolları çok dökümlü değil ve dikiş hatası vardı. İç astarı hem çok iç belli ediyordu hem de kısaydı baya. Göbüşte yukarı kaldırıyor ama başka fırsatımız da olmayabilir hazır da izin aldı diye başka bakma fırsatım olmadı. Ama ufak tefek çözümler bulabilirsen kurtarıyor bi şekilde.. orjinali bu elbisenin. Dilersen butiğin adını söylerim.

Eklentiler

• 153F801D-C666-4095-A3DC-D9356571873D.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…