2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım ben solante pregna güneş kremi almıştım yazın onu sürmeye başladım şimdi lekeyi de önler diyor kışın kullanmamıştım 1 2 haftadır evde bile sürüyorum

canım ben de solante pigmenta almıştım geçen yaz. ama hamile kalınca solante'nin pregna olanını da aldım. o daha yoğun geldi yüzü beyaz yapıyor ama onu kullanıyorum hamilelik döneminde. sonrasında yine pigmenta kulllanacağım pigmenta daha etkili geçen yaz lekelenmem çok az oldu onun sayesinde.

verecekler canım çizelge onu bir yere koyarsın asarsın artık ona göre gidersin...bizi genelde her aşıdan 3 4 gün önce arayıp haber vermişlerdi unutma ihtimali olmasın diye.

verecekler canım çizelge onu bir yere koyarsın asarsın artık ona göre gidersin...bizi genelde her aşıdan 3 4 gün önce arayıp haber vermişlerdi unutma ihtimali olmasın diye.
Benim sağlık ocağı problemli değil kuzum sağolsun arıyorlar zamanı gelince.
Bakalım biz çok yoğun bakımda kalırsak zaten hastanede yapılıyormuş bu aşılar o yüzden çok üstüne düşmedim bende. Dediğin gibi bi takvim vermeleri gerek ama.

doğumdan 5 gün sonra gel bebeğin topuk kanı alınacak dedi. aşılar daha sonra. takvime baktım. hepatit b var 1.ayda sadece.

Teşekkürler canım 5. Gün gideriz inşallah

İlginçmiş gerçekten Bende diyorum ki burada çok hastane var o yüzden mi aramıyorlar yani aile hekimliğini biz pek kullanmıyoruz burada sadece yaşlılar sürekli ilaç için giderler evlenmeden önce baba evinde 1 kez falan gitmişimdir

Çok yoğun canım çok da pahalı yüze sürmek biraz işkence ama inşallah fayda eder

Ehehe bende lise zamanımda rapor yazdırmaya giderdim sadece

Kızlar günaydın
Ben daha bebişin beyaz cicilerini yıkamamıştım. Bugüne kısmetmiş. Bugün hepsi bitiyor artık.
Babası bugün evde; ütüsünü o yapacakmış. Ama tek bir şartla patikli zıbınlara orta çizgi yaparım dedi.
Eğer hava yağmazsa; son alışverişlere çıkalım gezelim dedik.

Cuttingcorners kuzum takip için beni de 2 kere çağırdılar. Birinde neredeyse zorla oldu yani tetanoz aşısı için gittiğimde yarın gel tahlilleri de yapalım dedi. 2.ye de gitmedim zaten özelde yaptırmıştım tahlilleri onun sonuçlarını getir o zaman dediler onu götürdüm. Aşı tarihlerini falan vermediler bebek için. Burada o konuda bilgi alışverişi olursa çok iyi olur hiçbirine çağırmayacaklar belli ki

Olsun olsun yapsındaaa

Sana tedbir amaçlı kullandırıyorlar canım o zaman :)

Görümce kör kepçe mi gerdi dün seni
Şimdi nasılsın kuzu biliyon ben okuya okuya arkadan geliyom :)
Bendeki sezeryan korkusu öyle böyle değil :)
Dönmezse şimdiden alıştırıyorum ufak ufak sezeryana kendimi
Hiç güvenme anacım bu nazlı kızlara dksı dksını tutmuyor
10 hafta boyunca baş aşşaydı son kontrolde makat gelişe geçmiş canı sıkıldı ellem
Hareketlerinden anladığım kadarıyla yine baş aşşa gelmeye çalışıyo

Kızlar bu arada dün doktoruma serviks, vajina da olan iğnelenmeyi sordum. Bebek baş geliş pozisyonunda olduğu için başıyla bası yapınca iğnelenme oluyormuş. Normal dedi doktorum
Kız benimkinin başı sağda ya, yine error verdim iyi mi

melike222 iyiyim kuzu çabuk oku az sayfa var zaten

B12ni iç canım ihmal etme oda önemli
Kan ilacı olatak hangisini kullanıyorsun
Doktorun izin verirse iyi pişmiş dalak tüketebilirsin. Ben sorup yemiştim,içerisinde çok fazla demir var.
Ayrıca kan ilacını içerken özellikle kivi portakal çilek falan tüketmeye çalış canım.
Aradaki farkada çok takılma 26.haftadan beri var bizim bazen kapanıyo bazen açılıyor değişiyor durum.
Devamlı artarak devam eder,kilo almaz,suyu azalır,kan akışında bozukluk varsa,hareketinde azalma olursa o zaman tehlikeli canım.
Sadece gerilik var diye üzülüp strese sokma kendini Allahın izniyle hiç birşey olmucak sağ salim kuzunu kucağına alıcaksın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…