2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Koşturmalı bir gün seni bekliyor anlaşılan canım. Çok yorma kendini yorulduğun yerde otur.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah doktorun keyfi yerinde olurda her soruna terslemeden cevap verir ❤

Kizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah ❤
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun

Okuya okuya gelebildin en sonunda
Herkese günaydın

Kizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim

Herkes kafasına göre yaptı çantasını ama paylaşırım gün içinde fotosunu tekrar düzeltme yapacağom

Bulus Parsın kısmetiymiş kuzum çok inanırım böyle şeylere ben. Güle güle yatsın inşallah

Kizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye

Günaydın canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah dualarım senin ve bebeğinle

Canım haftası için kilosu gayet iyi Maşallah

Günaydın kızlar
Günaydın canım nasıl oldun ? Kasılmaların geçmişti en son ondan sonra tekrar oldu mu ?

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haber bekliyoruz senden

Fena oğlan olacak seninki şimdiden başladı yaramazliga annesi
Teşekkür ederim kuzu çok motive oldum şuan
Günaydın kuzum. Ara sıra oluyor ama nadir takipteyim ama yinede

Bilmediğim için soruyorum bebek doğunca topuk kanı hastanede alınmıyor mu ?
Asmde mi alınıyor
Canım benim doğumdan önceki son kontrol perşembe günü tahlil falanda yapıcaklar,dün arayıp haber verdiler.
Aşılar içinde bilgi verirler,ilk izlenimde bir kitapçık vermişlerdi orda tüm aşıların listesi hangi ayda yapılması gerektiği yazıyor.
Yine sorup bilgi alırım paylaşırım

Ben 1. Tetenozu hemşireye yaptırdım beni takip eden kişi farklıymış dedim tanışmak nasip olmadı sonra 2. Aşım için hatta biraz günüm geçmişti baktım yine arayan yok sonra gittim tanıştım ebeyle o da benden tahlil sonuçlarımı mail atmamı istedi bende atmadım doğumu mutlaka bildir eve ziyarete geleceğiz dedi o hengamede aklımıza geleceğini de sanmıyorum canım o yüzden burada paylaşılırsa bizde faydalanırız.
Kızlar sağlık ocağı ile ben fazla içli dışlıyım, her hafta uğrarım mutlaka. Whatsapp'tan da sık sık yazışırız ebeyle.
Aşı takvimi şu şekilde.

Eki Görüntüle 2244772

Teşekkürler canım hemen ekran görüntüsü aldım aşılar çok önemli aksatmamak lazım.
Sana tedbir amaçlı kullandırıyorlar canım o zaman :)

Evet canım dahiliye uzamnım açıklamıştı zaten normalde kullanmana gerek yok ama hamilelerde 2,5 üzeri istemiyoruz dedi yarın gidicem canım tekrardan tahliller için hem kadın doğum doktorumda yine tahliller istedi

melike222 kuzum senin demir yükseldi mi ? Dalak yiyecektin demir için yazınca aklıma geldi şimdi işe yaramış mı
Yedikten sonra yükselmeye başlamıştı canım
Yakında demiri ölçtürmedim şuan ne durumda bilgim yok,perşembe tekrar ölçtürcem :)

Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Cuma değil miydi senin kontrol değişti mi günü

Kız nasılsın sen dogurmadin dimi aman doğurma dursun Uras bey biraz daha gerip duruyor bizi de burda
Eskiden çocuklara dursun ,yaşar gibi isimler verilirmiş, en son çocuğa songül, yeter, gibi sende dursun uras bey yazınca o geldi aklıma, biz urasın önüne bi dursun koyalım yoksa bu ursa paşa durmadan gelecek, yüreğimizi ağzımıza getiriyo, ikinci bebiş olma yolunda azimle ilerliyo

Yaa İnan’ ki güldüm kuzum :)) Doğru söylüyorsun gerçekten.
Bende bi ara hastalığı öğrenince şey düşünmüştüm güçlü falan mı koysak belki etkiler hayata tutunur kuzuşum güçlü olur diye İnsanın aklına neler geliyor işte..

Çok cici duruyor Bu site iyi mi canım bende bakayım..

Evet canım, ben arkadasimin doğumunda görmüştüm, o da buradan yaptırmıştı. Çikolatalar Pelit marka, madlen değil, kalın çikolata ve çok lezzetiydi
Magnet siparisini de buradan verdim, metal ve soda kapagi açacakli şekilde yaptiriorm ışe yarasın diye, kese içinde gonderiorlarmis, tanesi 2.75

Eklentiler

• Screenshot_20181205-194236_Chrome.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…