- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
O zaten hayata tutunacak annesi, senin karnında ne kadar güçlü hareketler yapıyo bide orda yeri dar yer darken böyleyse, çıkınca düşünemiyorum,Rabbim senin gönlünü biliyo cnm inş senin de gönlüne göre verecek,Yaa İnan’ ki güldüm kuzum :)) Doğru söylüyorsun gerçekten.
Bende bi ara hastalığı öğrenince şey düşünmüştüm güçlü falan mı koysak belki etkiler hayata tutunur kuzuşum güçlü olur diyeİnsanın aklına neler geliyor işte..
İnşallh kuzum ağzından bal damlıyorO zaten hayata tutunacak annesi, senin karnında ne kadar güçlü hareketler yapıyo bide orda yeri dar yer darken böyleyse, çıkınca düşünemiyorum,Rabbim senin gönlünü biliyo cnm inş senin de gönlüne göre verecek,
Küstüm işte bende gidiyomSen yokken konuşuyoruz sen gelince gidiyoruz farketmedin mi
Bilmediğim için soruyorum bebek doğunca topuk kanı hastanede alınmıyor mu ?
Asmde mi alınıyor
Canım benim doğumdan önceki son kontrol perşembe günü tahlil falanda yapıcaklar,dün arayıp haber verdiler.
Aşılar içinde bilgi verirler,ilk izlenimde bir kitapçık vermişlerdi orda tüm aşıların listesi hangi ayda yapılması gerektiği yazıyor.
Yine sorup bilgi alırım paylaşırım
Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Cuma değil miydi senin kontrol değişti mi günü
Hahahhah Nisantoş un başına ne koysak acabaEskiden çocuklara dursun ,yaşar gibi isimler verilirmiş, en son çocuğa songül, yeter, gibi sende dursun uras bey yazınca o geldi aklıma, biz urasın önüne bi dursun koyalım yoksa bu ursa paşa durmadan gelecek, yüreğimizi ağzımıza getiriyo, ikinci bebiş olma yolunda azimle ilerliyo
Daha çok bahane gibi geldi bana amaaKüstüm işte bende gidiyom
2 yerde alınmasındaki amaç neymiş acaba sonuçlar sisteme düşmüyo mu kiCanım hem hastanede alıyorlarmış hem de aile hekimliğinde ben o şekilde okudum
Cuma canım ama doktorum tahliller istedi gitmeden bende yarın onları yaptırıcam sonuçlarla beraber gidicem
Azcuuk ölede olabilirDaha çok bahane gibi geldi bana amaa ☺
Canım Bir de aile hekimliğindeki ebe bana topuk kanındaki sonuçların bazen yanıltabildiğini söyledi yanlış sonuç çıkıyormuş aileler üzülüyormuş falan ama oldu baya ve pek aklımda kalmadı detayları bende araştırıcam o konuyu ayriyeten2 yerde alınmasındaki amaç neymiş acaba sonuçlar sisteme düşmüyo mu ki
Çok iyi düşünmüşsün canım
Bende gidicem Zaten arkadaşım gelecekmişAzcuuk ölede olabilir
Gözünaydın canım :))) az değil hiç merak etme haftaya uyumlu bizimki çünkü benimkide 32 haftada 2.000 kg idiKızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.
Şey kızlar bunu bana ebe de dedi hastanede alıyorlar ama bizim burdan almamız gerekiyor demişti sebebini tam bende hatırlamıyorum hem dediğin gibi yanıltıcı olabildiği için hem de hastanede yapılan sisteme düşmüyor gibi birşey demişti yanılmıyorsamCanım Bir de aile hekimliğindeki ebe bana topuk kanındaki sonuçların bazen yanıltabildiğini söyledi yanlış sonuç çıkıyormuş aileler üzülüyormuş falan ama oldu baya ve pek aklımda kalmadı detayları bende araştırıcam o konuyu ayriyeten
Kuzu Mart’ta doğarsa Mart falan mı eklesen ayıp olmasın kıza SonraHahahhah Nisantoş un başına ne koysak acaba
Bunu ilk defa duydum bak bende bir araştırayımCanım Bir de aile hekimliğindeki ebe bana topuk kanındaki sonuçların bazen yanıltabildiğini söyledi yanlış sonuç çıkıyormuş aileler üzülüyormuş falan ama oldu baya ve pek aklımda kalmadı detayları bende araştırıcam o konuyu ayriyeten
Ne işi varmış kız kabul etmeseydin akşam sancın vardı zaten.Bende gidicem Zaten arkadaşım gelecekmiş
Görüşemedik uzun zamandır kuzu gelmezse doğuracam içinde kaldı kızınBunu ilk defa duydum bak bende bir araştırayım
Ne işi varmış kız kabul etmeseydin akşam sancın vardı zaten.
Mart analarında güzel sezeryan doğum var mı diye bi bakınayım dedim.
Demez olaydım geri kaçtım hemen
Allah'ım inşallah hayırlı haberlerle dönersin ,bebeğin de inşallaaahhh kilo almıştır canımKizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye
İyide benim anlamadığım bir nokta var şimdi.Şey kızlar bunu bana ebe de dedi hastanede alıyorlar ama bizim burdan almamız gerekiyor demişti sebebini tam bende hatırlamıyorum hem dediğin gibi yanıltıcı olabildiği için hem de hastanede yapılan sisteme düşmüyor gibi birşey demişti yanılmıyorsammelike222
Muftağın yolunu usulca öğretiver dicektim bendeGörüşemedik uzun zamandır kuzu gelmezse doğuracam içinde kaldı kızın
Sorun değil benden Zaten o da yardım eder herşeye ❤
Güzel soruİyide benim anlamadığım bir nokta var şimdi.
Diyelim doğum oldu kanı 5.gün almaları gerekiyor.
Ya c.tesi pazara denk gelirse yada asmnin kan aldığı güne denk gelmezse
Canim surdan da anlarsin hıçkırınca hep alt tarafimda hissediyorum benimki hala dogum pozisyonunda.kafada buyuk olunca altta rahat etmistirGörümce kör kepçe mi gerdi dün seni
Şimdi nasılsın kuzu biliyon ben okuya okuya arkadan geliyom :)
Bendeki sezeryan korkusu öyle böyle değil :)
Dönmezse şimdiden alıştırıyorum ufak ufak sezeryana kendimi
Hiç güvenme anacım bu nazlı kızlara dksı dksını tutmuyor
10 hafta boyunca baş aşşaydı son kontrolde makat gelişe geçmiş canı sıkıldı ellem
Hareketlerinden anladığım kadarıyla yine baş aşşa gelmeye çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?