2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
O zaten hayata tutunacak annesi, senin karnında ne kadar güçlü hareketler yapıyo bide orda yeri dar yer darken böyleyse, çıkınca düşünemiyorum,Rabbim senin gönlünü biliyo cnm inş senin de gönlüne göre verecek,

İnşallh kuzum ağzından bal damlıyor

Canım hem hastanede alıyorlarmış hem de aile hekimliğinde ben o şekilde okudum
Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Cuma değil miydi senin kontrol değişti mi günü

Cuma canım ama doktorum tahliller istedi gitmeden bende yarın onları yaptırıcam sonuçlarla beraber gidicem

Hahahhah Nisantoş un başına ne koysak acaba

Canım hem hastanede alıyorlarmış hem de aile hekimliğinde ben o şekilde okudum

Cuma canım ama doktorum tahliller istedi gitmeden bende yarın onları yaptırıcam sonuçlarla beraber gidicem
2 yerde alınmasındaki amaç neymiş acaba sonuçlar sisteme düşmüyo mu ki
Çok iyi düşünmüşsün canım

2 yerde alınmasındaki amaç neymiş acaba sonuçlar sisteme düşmüyo mu ki
Çok iyi düşünmüşsün canım
Canım Bir de aile hekimliğindeki ebe bana topuk kanındaki sonuçların bazen yanıltabildiğini söyledi yanlış sonuç çıkıyormuş aileler üzülüyormuş falan ama oldu baya ve pek aklımda kalmadı detayları bende araştırıcam o konuyu ayriyeten

Gözünaydın canım :))) az değil hiç merak etme haftaya uyumlu bizimki çünkü benimkide 32 haftada 2.000 kg idi

Şey kızlar bunu bana ebe de dedi hastanede alıyorlar ama bizim burdan almamız gerekiyor demişti sebebini tam bende hatırlamıyorum hem dediğin gibi yanıltıcı olabildiği için hem de hastanede yapılan sisteme düşmüyor gibi birşey demişti yanılmıyorsam melike222

Bunu ilk defa duydum bak bende bir araştırayım
Bende gidicem Zaten arkadaşım gelecekmiş
Ne işi varmış kız kabul etmeseydin akşam sancın vardı zaten.
Mart analarında güzel sezeryan doğum var mı diye bi bakınayım dedim.
Demez olaydım geri kaçtım hemen

Görüşemedik uzun zamandır kuzu gelmezse doğuracam içinde kaldı kızın
Sorun değil benden Zaten o da yardım eder herşeye

Kizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye
Allah'ım inşallah hayırlı haberlerle dönersin ,bebeğin de inşallaaahhh kilo almıştır canım

İyide benim anlamadığım bir nokta var şimdi.
Diyelim doğum oldu kanı 5.gün almaları gerekiyor.
Ya c.tesi pazara denk gelirse yada asmnin kan aldığı güne denk gelmezse

İyide benim anlamadığım bir nokta var şimdi.
Diyelim doğum oldu kanı 5.gün almaları gerekiyor.
Ya c.tesi pazara denk gelirse yada asmnin kan aldığı güne denk gelmezse
Güzel soru Ama belli bir zamanı vardır büyük ihtimalle atıyorum 3-6 gün arası gibi.
Onu arayıp öğrenmek lazım
Birde bizim asm hergün alıyor 11e kadar galiba.
Günleri varsa bile farkedeceğini sanmam yine alırlar bence bana öyle geliyor

Canim surdan da anlarsin hıçkırınca hep alt tarafimda hissediyorum benimki hala dogum pozisyonunda.kafada buyuk olunca altta rahat etmistirsen nerde hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…