2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlarr kontrolden geldim suan 33+4 üm bebek iki hafta ilerden gidiyor 2.750 grm olmuş minik kızım başı aşağ dönmüş. Acaba erken merken doğarmı yahu
masallah tombis prensese Gelisimi cok güzel demekki bir iki hafta erken gelirse senin icinde iyi olmaz mi

masallah tombis prensese Gelisimi cok güzel demekki bir iki hafta erken gelirse senin icinde iyi olmaz mi
Bende çok istiyorum birazcık erken gelmesini çünki cok merak ediyorum sabırlanıyorum onu görmek ona dokunmak için bide iyice ağırlaştım on dakikalık yolu yarım saatte yürüdüm bugun toplamda 7 kilo aldım ama sanki 70 kilo almışım gibi

Kuzumm sen sakin olmaya bak doktorlarında elbet bir bildiği vardır diyorum.
Ciğer geliştirici konusu olmuş evet bende araştırdım 1 gün önce vursalar dahi yeterliymiş bir de diyelim bugün vurdular Doğum 1 hafta içinde olmazsa etkisini yitiriyormuş bana bu şekil dediler ve kar/zarar hesabını onda da yapıyorlarmış ha diyince vurulmuyormuş o yüzden dediğim gibi sen şimdilik bunları düşünme kuzum. İnşallah herşey hayırlı olana varacak yıpratma kendini
Bir sonraki kontrolünde umarım artık alırlar bebişi gelişimi durduğuna kanaat getirip..
Biraz karışık yazdım kusura bakma inşallah sorunsuzca atlatıcAz bu zamanları ve sadece kötü birer anı olarak geride kalacak
Kızlar kayınvalidem WhatsApp tan mesaj atmış bebeğin büyüyen karyolasına iğne oyasından nevresim takımı yapmış
Ne kvler var
Maşallah kuzum size
Gözün aydın okuyunca seviniyorum kendi evladım gibi
Kuzum Zekai tahiri sordum ben bu gittiğimde, taşınma işi Eylül’e kadar ertelendi dedi doktorun sekreteri..

Kizlar hastane cantama sut yapan icecekten alip koydum.sizinde aklinizda olsun.dogumdan sonra cok lazim oluyor ozellikle sezeryanda

Frambuazlı çay önerdiler bana canım seninki bundan mı ?

Maşallah canım

Kızlar kayınvalidem WhatsApp tan mesaj atmış bebeğin büyüyen karyolasına iğne oyasından nevresim takımı yapmış

Çok güzelmiş canım

Maşallah kuzum kilosu iyi gidiyor

Senin baya büyümüş masallah :) benimde bir hafta gec dollenmeymis yeni ogrendim biliyor musun .
Sehir hastanesine nasil randevu aldin canim ?kalabalik miydi birde?
Çok kalabalık cnm. Eşim randevu almis. Ben doktorlarını da çok beğendim. Gamze yılmaz isimli bi doktora gittim mükemmel bi doktor özel hast gibi ilgileniyo. Hastane zaten çok güzel. Benimde ge C döllenme var canım.adet tarihine göre hep geri idim. Ama şimdi resmen adet tarihi ile aynı tarihi söylüyorlar bazı ölçümler için. Sasiriyrm ben de. Her yerin ölçümü farkli birbirini tutmuyo. Hayırlısı ile bi doğum olsaydı sağlıcakla.

Yaa desene canim eylüle kadar kuvez yok şehir hastanesinde. Hayirlisi olsun hastane araştırmaya devam.

Kızlarr kontrolden geldim suan 33+4 üm bebek iki hafta ilerden gidiyor 2.750 grm olmuş minik kızım başı aşağ dönmüş. Acaba erken merken doğarmı yahu
Canim masallah kuzuya
Onden gitmesi muhim degil canim. Rahim agzin fln kapaliysa sorun degil. Sadece cok iri olursa dogum seklini etkiler. Yoksa erken gelecek diye bir durum yok..

A April wind ciger gelistirici durumu soyledigin iyi oldu kuzum. Ben bilmiyordum. Mini_mini bak demek ki o yuzden mudehale etmiyor doktorlar. Elbet bir bildikleri vardir sen stres yapma kuzum. Haftaya daha netlesir bir seyler. Hayirlisi olsun hakkinizda kuzum ins

Canım etimed filan dediğin için yaziorm, sıncan koruyu da bir araştır istersen, çok iyi doktorlar var diye biliorm

Eklentiler

• Screenshot_20190312-170510_Gallery.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. Bende istemezdim boyle olmasini kac gundue kendimi yiyorum benim yuzumden mi oldu, iyi bir anne olamadim mi diye ama previa ve kordonun tam islev gormemesine elimden hicbirsey gelmiyor. Bebegin sagligi sikintidayken benim seseryan ameliyatimda sikintiya girdi. Tek duam ikimizin de saglikla bu durumu atlatmasi. Olur ya belki diyorum bir haftada 300 gr alir Normalde tibben aykiri ama Allah buyuk o ol derse olur. Hepinize tsk ederim kizlar ❤ İyiki varsiniz

Merhaba kızlar. Bugün randevum vardı normalde 34+2 ama dr un ölçümüne göre 33+6 çıktı. Kilosu 2.260gr.

Kiloya çok takılmadım ölçümden ölçüme değişir ama bir de sağ böbrekte biraz genişleme var dedi yine. 2ay önce de var demişti ama sonra değerleri normal çıkmıştı. Şimdi sağ böbrek 1.22 olmuş. Çok mühim bir büyüklük değil araştırdığım kadarıyla ama keşke bana söyleyip tedirgin etmeseydi insanın kafasına takılıyor

Bebeğinin böbrek genişliğini bilen var mı normale ne ki acaba onu bulamadım internetten

Canım inşallah ikinizde sağlıcakla atlatırsınız durumu çok daha az kiloyla doğup daha sonradan kendini toplayan bir sürü prematüre var ümitsizliğe kapılma hem internette her şeyin en kötüsü yazıyor ona bakma. Senin durumunda benim anlamadığım neden doğumu Hale’n gerçekleştirmiyorlar bebek belki dışarıda daha iyi beslenecek

Maalesef canım çok fazla gazı var renkten renge giriyor. Bugün doktora soyledim , çok normal bu büyüdüğünü gösterir dedi , hiç gazi olmasa ıkınmasa bez bir bebekten farkı kalmaz dedi.
Ama bu şekilde de zor geçiyor gercekten

Cicilerimizi yerleştiriyoruz

Eklentiler

• 080F7916-ACEA-4C9C-8109-D984496D9E55.webp
    478,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 2046BDED-859D-46F0-BE20-8A9116007FB1.webp
    259,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 744400CA-B260-43D3-A35A-EA64F514CC11.webp
    510,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 3529C36B-887B-4D31-B6DC-3C4E49241E2F.webp
    109 KB · Görüntüleme: 53
İlk doktorunun yaptığı da hiç etik değil baştan biliyordu madem sorumluluk almayacaktı keşke en baştan söyleseydi

Ben 4 Şubat'ta gitmiştim 1700 Gr demişti , 22 Şubat'ta tekrar 1700 Gr dedi doktor. Yani hiç almamış
Doğumdan sonra 1760 Gr dediler . Ertesi gün ödem attı ve tekrar 1700 Gr oldu.

Sana tek tavsiyem başka doktora da git canım , madem şüphe kaldı içinde şansa bırakma. Benim herşey yolunda gidiyordu ne olduysa 31.haftadan sonra olmuş. Başımıza ne gelecek bilemiyoruz. Rabbim yardımcın olsun sürekli dua et Allah emeklerini boşa cikarmayacak inşallah ben inanıyorum. Kucağına alacaksın , en fazla bizim gibi kuvez de kalır kendini toparlar evine döner kuzucuk

Canım ben de bugün kontrole gittim doktor bana da böbrekte genişleme var dedi sağ böbrek 1.22 olmuş iki ay önce .80-.90 lardaydı takip edeceğiz dedi. Burada devlette iyi bir dr var bir de ona görüneceğim

Kızlar ben ancak geldim kayinvalimdedeyim..Dr geç aldı 5 e geliyordu bebek iyi çok şükür kilosu 3 e yaklaşmış dedi bende bird aha sordum kaç kilo diye 2950 dedi plesanta aynı devam ediyor ve fazla bekletmeden alalım dedi pazartesi ye gün verdi kabul etmedik kayinpederim ameliyat olacak Martin 25 olsun dedi 37+1 oluyorum.yarın da anesteciyle görüşecem aksama ancak çıkarım ve dr açılmadan belli olmuyor demi dedim rahime yapisikmi alacakmis siniz dedim suan öyle gözüküyor dedi seninki tam kapatmis rahim alınır dedi..asistan a döndü kanama nin hiç olmayışı daha kötü dedi demekki rahime yapişmiş dedi azda olsa kan gelse o iyi dedi yani kızlar kanama olması iyiymiş ama benim hiç olmadı o yüzden rahim gider dedi.Rabbim yardım etsin çok korkuyorum dr da şöyledim çok korkuyorum diye sen niye korkuyorsun biz korkarım dedi
Riskli ameliyatın sonuçta dedi.baş asagida donmus.gurubun 2 annesi ben olacam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…