2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İlk doktorunun yaptığı da hiç etik değil baştan biliyordu madem sorumluluk almayacaktı keşke en baştan söyleseydi
Para para para ah beddua edicem de etmiyorum gözleri kör olmayasıcalar. Az bi vicdan sahibi olsalar keşke.
Sana yazıyor gibi oldum ama ortaya bi sitem edesim geldi.

Ay cok uzuldum.bir atlatsanda kurtulsan.acaba kan akisi iyi ondan mi bekliyorlar.almanizi istiyorum diye sen mi teklif etsen.anlamdim bu isi

Beyin yakan sorular hep senden mi gelcek
Perşembe benim izlenim var detaylıca öğrenip haber ederim :)
Canim surdan da anlarsin hıçkırınca hep alt tarafimda hissediyorum benimki hala dogum pozisyonunda.kafada buyuk olunca altta rahat etmistirsen nerde hissediyorsun
Canım çok tuhaftırki çocuk makat geliş ama bende altta hissediyorum,sırtının olduğu yerde hissediyorum
Sağol canım 2 kez alınıyormuş arkadaş açıklamış. Öğrenmiş olduk :)
Peki bu topuk kanından tam olarak nelere bakılıyor

Kuzum herşey yolunda gider inşallah ya
Ben artık üzülüyorum keşke hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamasaydık doya doya hamilelik yaşayamadık keyfini süremedik ona üzülüyorum.
Hadi bakalım yine 37. Hafta iyi olmuş doktor kabul ettiyse kuzum benim. Umarım gerek kalmaz rahimi almaya vs doktorda haklı duruma göre hareket edecek şuan en kötüsünü söylemek zorunda.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

Ay masallah cok iyi kilo almis.aman kimseyi almayin eve yakin akrabaya bile dikkat edin.mamayi hep verecek misin

Canim ben bu doktorlari inan hic anlamiyorum. Birinin dedigi oburunu tutmuyor. Ben iki dr a sordum ikisi de kanama olmasi bizim icin istenmeyen bir durum bir pedi dolduracak kadar olursa mutlaka gel dediler ve kanamam old halde bana hicbiri bu guzel birsey demedi hepsi rahim alinma ihtimalinden bahsetti Hatta kanama old zaman durmama ihtimali bile varken senin dr nasil buna iyi gozuyle bakti anlamadim. Doktorun bence kotu senaryolari sana bir bir siralamis. İnanma derim o adama. Tibben previada kanama olmasi basli basina bir risk cunku. Ben cok arastirdim ve iki uc ayri perinatloji dr sordum. Bugunku dr da perinatoloji dr ydu oda ayni seyi dedi. Lekelenmem var dedim sikinti o zaman, cogalirsa hemen vakit kaybetmeden gel dedi.

Ama ne guzel bak bebegin kocaman olmus kilosu da cok guzel sevinmelisin. Artik dogumu yapsalar bile sorun olmaz Allahin izniyle insallah. Bana previali biri olarak sorarsan eger cok bekletmeden aldir ne kadar cok beklerse o kadar yapisiyor cunku. Previalari da zaten 36-37 de aliyorlar 38 i goren cok az. Kimse risk almamak icin bekletmiyor canim

Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Çokta güzel kilo almışsın
Canım plesantada kireçlenme gibi birşey mi başlamış ?
Bebeği neden almadılar gelişimi durmuş çünkü

Bu sefer açıklama yapmış en azından.
Kilosu da çok iyi maşallah canım o zamana kadar biraz daha alır. Doktor kötü ihtimalleri söylemiş sana belki de hiç sorun olmayacak doğum sırasında. İnşallah bebişin de sende sağlıklı şekilde çıkarsınız doğumdan.

Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Çokta güzel kilo almışsın

Canım plesantada kireçlenme gibi birşey mi başlamış ?
Bebeği neden almadılar gelişimi durmuş çünkü

Canim iki hafta ust uste hic kilo almazsa oyle alacakmis. Simdi bir hafta oldu haftaya durumuna gore degerlendirecekmis. Yeni bir dr gectigim icin gelisiminin durup durmadigina iki haftalik kontrol sonrasi aldigi gra gore bakacakmis.

Kızlar kayınvalidem WhatsApp tan mesaj atmış bebeğin büyüyen karyolasına iğne oyasından nevresim takımı yapmış
Vaay bee ne kaynanalar var görün kızlar hemide iğne oyası yapmış helal olsun
Güle güle güzel günlerde kullanın canım ❤

Maşallah canım Yusufumuza çok güzel kilo alıp büyüme yolunda
Gelen giden şu dönemde olmasın canım en güzeli seni varlıklarıyla strese sokcaklarına oğluşunla bol bol vakit geçirin en güzeli

Kızlar çok sağolun...İnş kimse sorun Yaşamaz.şu yaramazları bi kucaklasak hayirliyla Totosu na Totosu na vuracam.artık rahim alinmasina da alıştım sadece sezeryan sonrası çok çekecem anam bir görseniz küçük küçük çocuklar asistan.. birde oyle havalilarki..kızlar rahim alınınca adet görünmüyor demi ama tüpleri bırakacam mwnepoza girmeyeceksin dedi..valla erkenden mwnepoz demek her hastalığın başı demek mis.Ayy şimdiden neler düşünüyorum.

@Mini_mini cnm bende internette okuduğum kadarıyla kanama olanların rahmi alınmamış genel.olarak sen bence içini daha da rahat tut.çok vaka okudum çünkü...Hakkımızda hayırlisi olsun cnm...

Ay masallah cok iyi kilo almis.aman kimseyi almayin eve yakin akrabaya bile dikkat edin.mamayi hep verecek misin
Evet canım mecburen veriyorum. Memeyi ememiyor . Emdiginde yorulup bırakıyor o zaman da doymuyor . 3-4 öğün pompayla süt sagip veriyorum geri kalanda mama .

Canım sen tam olarak kaç haftaliksin. Bas aşağı geliş mi dedi doktor. Bilgilerin bana benziyor. Bende bugün gittim kâğıtta baş geliş yazıyor. Bu doğum yakın mi demek?

Frambuazlı çay önerdiler bana canım seninki bundan mı ?

Maşallah canım ❤

Çok güzelmiş canım

Maşallah kuzum kilosu iyi gidiyor
Frambuazlı çay neymiş kız ilk defa duydum canım çekti
İnsanın ilk defa duyduğu şey nasıl canını çektirir oda garip

Maşallah canım Yusufumuza çok güzel kilo alıp büyüme yolunda
Gelen giden şu dönemde olmasın canım en güzeli seni varlıklarıyla strese sokcaklarına oğluşunla bol bol vakit geçirin en güzeli
Pek laftan anlayan olmuyor şu ara yatılı misafirim bile oldu canım , odamdan çıkmadım esimde izinliydi zaten. Mutfağa girip pişirdiler hicbirseye karismadim. Geçmiş olsuna gelenlerde oldu , ben odamda emziriyorum dedim çıkmadım hiç. İnsanlarda anlayış yok gerçekten.
Doğum yapan kadına en az kırkı çıkana kadar kimse gitmemeli.

Canım sen tam olarak kaç haftaliksin. Bas aşağı geliş mi dedi doktor. Bilgilerin bana benziyor. Bende bugün gittim kâğıtta baş geliş yazıyor. Bu doğum yakın mi demek?
35+2 yim cnm bende plesanta previa var ondan erken alıyor dr kalsa 36+1 de alacaktı ama kayinpederim ameliyat olacak o yüzden 25 martta verdi 37+1 oluyorum.

My bayb ay kuzu sana yazıyor gibi oluyorum ikidir ama bir arkadaş daha sormuştu baş aşağı olma meselesini Doğum yakın mı gibisinden ortaya cevaplayayım Bebek ters olsa dahi Doğum başlayabilir baş aşağı durmasıyla alakası yok
Bebişin doğal olması gereken pozisyon baş aşağı, yerçekiminden dolayı ve fıtratı gereği. Doğum yakın anlamına gelmiyormuş ve bebişlerin büyük bir çoğunluğu 32 gibi baş aşağı pozisyonu almış olurmuş. Doğumda ise yani son haftada %3-4 oranında bebiş ters olurmuş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…