2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağol canım iyiyim şükür ben başladım sütüyle , mamasiyla , kakasiyla , gazıyla uğraşmaya .. darısı başınıza inşallah :) ama zamanında hayırlı sağlıklı bir doğumla tabi. Yusuf ismini bende ta liseden beri severim hep oğlum olsa adını Yusuf koyardim derdim. Rabbim nasip etsin çok şükür , inşallah tüm isteyenlere nasip etsin

rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Doktorun ne yapmanı öneriyor bu durumda. Hemen alacaklar mı bebeği.

Mini mini üzülme canım bak oda yansıyor bebeğine takipli gittiğin başka doktor yokmuydu cnm bide ona git bu korkularını anlat belki alınırsa daha iyi olacak bebeğin kız kardeşim 32haftalik doğum yaptı bebeğin kalp atislari duyulmuyordu apar topar aldılar hatta ciğer geliştiricisi bile serumla doğuma girerken hemen verdiler kuveze dahi girmedi 1900 Gr di şimdi maşallah 8 yaşında Rabbime emanet kuzularimiz eminim sende sağ salim alacaksın kucağına bebeğini...

özelde ki hastanelerde yenidoğan bakım servisi var mı yok mu diye araştır cnm,eğer yoksa Allah esirgesin herhangi bi durumda bebeği devlete sevk edecek sen özelde o devlette, aynı hastanede olmanız daha mantıklı, bi de doğum bu belli olmuyo ki normal başladı diye gidiyosun bi bakmışın sezeryana dönmek zorunda kalınılmış, öyle birşey ki tam teşekküllü özel olsun dıoruz fiyat yükseliyo, normal olanlara bakıyoruz tam teşekküllü değil Allahım inş darda koymaz ya,sami ulusun acaba günlük sezeryan hastası kaç kişi oluyo 36 yataklıymış, gerisi normal doğuma kalıyodur

Mini_mini canım 34 haftalık 1500 Gr seninki herhalde, bak benimde son haftalar gelişmediği için 1700 kilo doğdu 34.haftada. ama çok şükür evimize döndük sağ salim lütfen kendini üzme bebise de yansır.

Yalnız mesajları kaçırdım ama neden doğuma almadılar onu anlamadım . Beni 5 dk bile bekletmediler , inan üstümü başımı çıkartıp önlük giyerken bile ebe basimda bekledi. Gelişim durduysa hemen doğuma alıyorlar diye biliyorum.

Aynen canim doktor da oyle dedi. Bebise yaramis cok sukur. Artik korkmaya hic gerek yok fln dedi.
Valla bilmiyorum cevremde kime anlatsam alinmasi gerektigini dusunuyor bebegin. Ciger gelistirici vurulmqsi gerektigini fln. Ama biz de tam emin olamiyoruz ki.. dedigin gibi ins hayirlisiyla bir cozum bulunur

Masallah kuzum benim. Evet sen tedbirli ol. Enfeksiyon fln gecirmesin kuzucuk. Erkek bebekler genel de gazli oluyormus. Yusuf pasa da oyle mi? Sevgiyle daha da buyuyecek kuzucuk insallah

Canim beni 7-8 aydir takip eden, aylik 400 lira verdigim, sen cok risklisin diyerek birakan sevgili doktorumdan sonra bu hastaneye gitmeye devam ettim bu yuzden su an sadece gordugu iki haftalik takip ona gore de birsey diyemiyormus. Biraz gelisimine bakip ona gore karar verecekmis. Bu hafta gelismedigini gordu haftaya da Allah korusun gelismezse napar bilmiyorum. İnan bende buna sasiriyorum kendi doktorum gelisme geriligi var, previa var, kalbin var vs diye 8 ayda birakti beni. Simdi sifirdan bir tip fakultesine siradan bir hasta gibi basladim. O fakultede sadece ayrintili ve ikili testimi yaptirmistim. Hic takip yaptirmamistim. Kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki. Eski doktorumla bastan beri geldigimizden kendimi azda olsa guvende hissediyordum arkamda biri var diyordum ama simdi siradan bir insan gibi gidip, muayene olup geliyorum. Halbuki herseyim riskli. Ogretim gorevlisi ayarlamaya calistim dogumuma da girsin dedim ama hepsi doluymus kimse benimle oturup guzelde durumumu anlatmiyor. Su saaten sonra ortada kalmak o kadar agir birsey ki Boyle olacagini bilsem baska dr giderdim onca ay eski dr bosa gitmisim cok uzgunum

yaaa annesi dedik biz sana, seninle olunca daha güzel beslenecek büyüyecek sevsinler onun kakasını gazını ya.
testis konusu için de kızlar doktorunuza sorun mutlaka...arkadaşımın ilk çocuğunda testislerden biri içerde kalmış ve doğum esnasında farkediliyor. bebek 11 aylıkken zor bir ameliyat olmuş. kontrole gitttiğinizde inmiş mi diye sormayı unutmayın.

doktor ne diyorsa yapmak lazım. yani zaten düşünceli insanlar 40 ı çıkana kadar gelmez. gelmemeli.

Canm düşünebilecek baska secenegim kalmadi maalesef. Insallah hersey yolunda gider. Olumsuzluk oldu mu devlette de bizi bulabilir diyorum . Gönlüm sami ulustan yanaydi ama belirsizlikler de beni yordu. etimedde yenidogan ünitesi var lokman da da. Umarim sorunsuz atlatırım. Düşündükçe daraliyorum bu siralar. Gerci ne olacagi ne zaman gelecegi de belli degil belki sami ulusta kontrole denk gelir orada da alabilirler .O ihtimallerde geliyor aklima

Canim hastane cantami fln da hazirlamistim ne olur ne olmaz diye ama hastaneye bile yatirmadilar. Bu hastaneye yeni basladim gecmisteki geriligi bilmediginden yorum yapamiyor. Kendi o geriligi gormesi lazimmis. Gecen hafta geriydi, kilolu olmuyacak yakin takip edecegiz dedi. Bu hafta da ayni kiloda olunca yuzu dustu haftaya da bakalim dedi. Bebegin gelisimi 1 haftada belli olmaz en az 2-4 haftalik takip gerekli dedi sanirim haftaya belli olacak. Senin olcumleri kacinci haftada kalmisti , birde ultrason kilosuyla dogum kilosu arasinda kac gelr fark oldu nolur bana biraz umut ol cnm

Anladim canim ben o durumu kacirmisim. Simdi sen sifirdan basladigin icin baskalarinin verilerine gore ise kalkismiyorlar.. rabbim yardimcin olsun. Kuzum sakin haftaya ya alirlarsa ya oyle olursa diye nolur dusunme. Bak stresli gebelik inan en tehlikelisi.. sen once Allah a sonra bebegine guven. Onlar sandigimizdan cok daha guclu emin ol. Tevekkul edersen hayra erisirsin inan.. sen elinden geleni zaten yapiyorsun, daha ne yapabilirsin ki? Guclu ol. O bebek senden guc bulacak nolur...

Inş canm.sehir hastanesi mükemmel olmuş.cok güzel henüz zekai tahir gelmemiş.2 ay snra falan gelebilir diyorlar .doktorlar muayeneye başlamış. Açılalı çok oldu da sanirim bide resmi bi açılış yapılacakmış. Bugün ben gittim.35_36 haftalik bas gelis dediler. 2921 de kilosu imis. Ama ultrason kilosu yanıltmasın dedi doktor. Soylenen kilodan 400_500 gram aşağı doğar genelde bebekler dedi. O kadar farkeder mi dedim bende sasirdim açıkçası. Bakalim nerde doğum yapıcaz. Yaklasiyo gittikçe. Benim 34 hafta 6 gün olmam gerekirken ölçümler 35 ve 36. Haftayı gösteriyor. Doktor sorun olmaz 1 hafta farktan dedi.

Aynen cnm biz gönlümüzü ferah tutalım ben sezeryanım garanti orda yapcam diyede bişey yok ki doğum bu ne zaman başlıyacağı belli olmuyo,zaten son haftalar iyice sık sık gidecez Allahım yardım eder inş cümlemize

Senin baya büyümüş masallah :) benimde bir hafta gec dollenmeymis yeni ogrendim biliyor musun .
Sehir hastanesine nasil randevu aldin canim ?kalabalik miydi birde?

kuzu sana ne zaman gün verecekler sordun mu ? Gününü alda garanti olsun :) tabi fındık erken gelmeye kalkmazsa

kuzu sana ne zaman gün verecekler sordun mu ? Gününü alda garanti olsun :) tabi fındık erken gelmeye kalkmazsa
Bu hafta unutmazsam soruyum diorum, ya bide benim kuzuda ayrıntılıda 1.5 mm lik böbrekte bi genişlik var dedıydıler bi daha ondan bana hiç bahsetmediler onuda sorucam gidince, dün endokrin hocası ultasonların nasıl dedi bende bi sorun yok dedim neden sordunuz dedim bebeğin troidleri ne durumda geçmiş ona bu hastalık geçmemiş mı diye soruyorum dedi,bişey söylemiyorlar bu durumla ilgili dedim hepsini gıdınce yeşim hocaya sorucam inş

Doktor ne diyor. İyice stres yapma dur bakalım allah büyüktür allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…