2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
doktor az olduğunu mu söyledi canım?
Kızlar tesekkur ederim yorumlarınız icin, biraz düsük dedi. Aslında hep tombiş gidiyordu ben bu ay pek bakmadım kendime sandvicle gecistirdim öğünleri içtiğim haplara güvenip. Suclu hissettim. Pekmez ve ceviz yemeye basladım. Tüm hamilelikte yememiştim pişmanım

Kızlar teker teker cevap yazamadım.
Sabah 08:30 da sezeryan oldum.
Daha ayağa kaldırmadılar.
Bebek çok iyi, Allah'a şükür.
Gozun aydin canim. Saglikli sihhatli buyusun yavrucagin. Spinal/epidural aneztezi mi uygulandi? Darisi bizim basimiza artik :)

hadi inşallah bekler bebisin bakalım bana ne diyecek bu sefer haftaya doğuma alalım derse hic sasirmam gibi geliyor. Acil bi durum olmazsa önümüzdeki hafta alır gibime geliyor...
Ne güzel canım 1 nisan da olursa ❤
Neden bir kaç kere bağlıyor nstye ? Nisantoşu gördün mü ?
Hareketleri mi beğenmemiş kuzu gir bakalım sancı mancı çıkmaz İnşallah.
1 Nisanı beklemeniz süper olur bence, duruma göre söyler artık kuzum. Bekliyoruz haberlerini❤
Kız hayır mı niye 3.nstye giriyon
Şaka çocuğu olcak en sonunda
neden 3.kez giriyorsun. bebiş uyuyor mu yoksa?

geldim kızlar uyuyormuş Nisan hanım anasını da gerdi nst ye gir çık gir çık
valla 1 Nisan iyi bir tarih de doktor tombiş deyince çok da şey etmedik biz ama kendisi beklemeye çalışalım bakalım duruma göre fln dedi Haftaya tekrar gideceğiz kesin tarih o zaman verecek sanırım

gözünaydın canım benim çok şükür oldu bitti işte. Rabbim analı babalı büyütsün.

kendine gelince toparlanınca yaz bize detayları.

sana tavsiyem şu andan itibaren, haftanın 1 günü balık, 1 günü et, 1 günü tavuk ve baklagil tüketmen....kahvaltıda 2 yumurta, peynir, süt, ceviz, fındık ara öğün kefir yoğurt ayran muhakkak tüketmeye çalış canıım.
ve en önemlisi moralini bozmaman.

ya ne güzel karınınn çıkması çok marifet bişey mi? Bence ufak olması bir bayan için daha rahat. Bizim toplumumuzda kadın olmak her açıdan çok zor. bir de tabi bu dediğin lafları bayanlardan işitmekte cabası. Cahil millet işte. Ağzı olan konuşuyor bişeyler. Henüz etrafımda öyle boş konuşan kişiler olmadı ama olursada lafımı esirgemem . İki güzel söz söyleyeceklerine hep bir eleştiri hep bi yorum neden yaniii

ayniyım senle. resmen wc ye gitmekten uyku uyuyamıyorum wc den çıkıncada direk mutfağa gidiyorum su içmeye. 2 saat sonra tekrar kalkıp aynı döngü devam . İçmesem içim kuruyor sanki. Şişe şişe bitriyorum yaaaa dışardaykenn Ama bu son ayda ödem oluşmaması için özellikle su içilmeai çok faydalıymış. Şişmektense gece kalkmayı yeğlerm

Canım geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun bebisin, allah analı babalı buyutsun

Hurdaya dönmüşüm kalkıp iki oyun havası oynasam gıcır gıcır ses gelir benden
Yağlamıyon mu kız kendini gıcırtılara iyi gelir
Grubumuzun 2.kuzusu hoş gelmiş sefalar getirmiş
Rabbim sağ salim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah. Bol sütlü sarılıksız günlerinize
Uykucu tosbik seni anasını gerdi hiç yok yerden 2 haftaya alırlar kuzu Nisan hanımı

Gözün aydın kuzum çook sevindim
Allah analı babalı büyütsün. Rabbim bebeğine uzun ömür versin

Oy kurban olurum uyuyormuş kuzumm benim rahatsız ettiniz onuda
Hakkında hayırlısı olsun canım doktorlar en iyisini bilir ne zaman derlerse o zaman uygundur sağlıkla kavuşta prensesine

Seni dinleseydin azıcık yağlansaydım böyle olur muydu

Kızlar gidip gidip eşyalarını karıştırıyorum oğluşumun ay ölecem aşktannnn

Eklentiler

• 3D4043F0-D30A-46F4-851E-B3C806AB452D.webp
    605,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 7CDCC3C0-7B1A-40A4-BCA0-9F0485C4E204.webp
    349,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…