Ayyy resmen kahkaha attım
Hergün aç bi mezdeke oyna
Yada ankara havası
doktor az olduğunu mu söyledi canım?
Kiloya hiç takılma canım benim doktorum 3 gün ara ile bana önce hastanede sonra kendi muayenehanesinde usg baktı hastanede 3000 gr ölçtü kendi muayenehanesinde 2650 gr. Normal sınırlarda ise (çok az yada çok fazla değilse) önemsenecek bir şey yok
Kızlar tesekkur ederim yorumlarınız icin, biraz düsük dedi. Aslında hep tombiş gidiyordu ben bu ay pek bakmadım kendime sandvicle gecistirdim öğünleri içtiğim haplara güvenip. Suclu hissettim. Pekmez ve ceviz yemeye basladım. Tüm hamilelikte yememiştim pişmanımCanim hayirli haberlerle gelirsin ins.. dualarim seninle.. ins her sey yokundadir ve hakkinizda ne hayirlisi ise o olur. Gonlunu ferah tut
Canim bence gayet normal. Bnm ki 32 de 1800 dedi 6 gub sonra 2300 cikti. Olcunden fark oluyir. Onu gectim bnce 1800 de normaldi. Kiloya takilma hic.
Kızlar teker teker cevap yazamadım.
Sabah 08:30 da sezeryan oldum.
Daha ayağa kaldırmadılar.
Bebek çok iyi, Allah'a şükür.
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omurler versin insallahKızlar teker teker cevap yazamadım.
Gozun aydin canim. Saglikli sihhatli buyusun yavrucagin. Spinal/epidural aneztezi mi uygulandi? Darisi bizim basimiza artik :)Kızlar teker teker cevap yazamadım.
hadi inşallah bekler bebisin bakalım bana ne diyecek bu sefer haftaya doğuma alalım derse hic sasirmam gibi geliyor. Acil bi durum olmazsa önümüzdeki hafta alır gibime geliyor...
Ne güzel canım 1 nisan da olursa ❤
Neden bir kaç kere bağlıyor nstye ? Nisantoşu gördün mü ?
Hareketleri mi beğenmemiş kuzu gir bakalım sancı mancı çıkmaz İnşallah.
1 Nisanı beklemeniz süper olur bence, duruma göre söyler artık kuzum. Bekliyoruz haberlerini❤
Kız hayır mı niye 3.nstye giriyon
Şaka çocuğu olcak en sonunda
neden 3.kez giriyorsun. bebiş uyuyor mu yoksa?
Cok sukur ,Hadi gozun aydin, Allah anali babali ,buyutsun darisi butun hamislereKızlar teker teker cevap yazamadım.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar teker teker cevap yazamadım.
Gözün aydın tatlımKızlar teker teker cevap yazamadım.
Cnm seninle aramızda 3 gün var senin hamile takviminde 8 ayı bitiyor dioo o kadar olduk mu yaaaCok sukur ,Hadi gozun aydin, Allah anali babali ,buyutsun darisi butun hamislere
Kızlar tesekkur ederim yorumlarınız icin, biraz düsük dedi. Aslında hep tombiş gidiyordu ben bu ay pek bakmadım kendime sandvicle gecistirdim öğünleri içtiğim haplara güvenip. Suclu hissettim. Pekmez ve ceviz yemeye basladım. Tüm hamilelikte yememiştim pişmanım
ya ne güzel karınınn çıkması çok marifet bişey mi? Bence ufak olması bir bayan için daha rahat. Bizim toplumumuzda kadın olmak her açıdan çok zor. bir de tabi bu dediğin lafları bayanlardan işitmekte cabası. Cahil millet işte. Ağzı olan konuşuyor bişeyler. Henüz etrafımda öyle boş konuşan kişiler olmadı ama olursada lafımı esirgemem .Kızlar bugun bende laflardan nasibimi aldım
İlk önce dahiliyeye gittim doktor yoktu asistanı vardı 36 haftalık hamileyim dedim eeee nerde bebek ? Dedi bu 1. Siydi
Sonra idrar için wc de sıra beklerken arkamda tam teşekküllü bir teyze ve onun arkasında ondan daha genç birisi arkadaki aaa hamile dedi teyze de kaç haftalıksın dedi 36 dedim nee dedi ? E doğuracan sen (ama eliyle de karnıma dokunuyo) karnında yok erkek tabii dediyok erkek değil diyemeden arkadaki kadın allah bana da nasip etsin dedi, amin inşallah diyemeden iç karnın geniştir dediler
Bende maaşallah deyin dedimmaaşallah maaşallah dedi teyze ama gözü de göz değildi çok sinir oldum ya bizim daha toplum olarak çok yol kat etmemiz gerekiyor gerçekten umudum kalmadı artık her şeye neden yorum yapılır ki? Neredeyse 12 kg almışım ben hala neredr bu karın? Size ne kardeşim
ayniyım senle. resmen wc ye gitmekten uyku uyuyamıyorum wc den çıkıncada direk mutfağa gidiyorum su içmeye. 2 saat sonra tekrar kalkıp aynı döngü devam . İçmesem içim kuruyor sanki. Şişe şişe bitriyorum yaaaa dışardaykennBenim de kendim ictigim yetmiyor bir de esime iciriyorum uyandirip geceaonra da suyum bitti doldurur musun diyorum :)) sonra yine iciyorum gece en az 3 kere kalkiyorum ben. Wc ye gidiyorum ustune yine su iciyorum. Sonra yine geliyor.. oyle bir ksiir dongu. Ama cok seviyorum su icmeyi.
Canım geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun bebisin, allah analı babalı buyutsunKızlar teker teker cevap yazamadım.
Gecmis olsun canim ins her sey yolunda gidecek korkma.yarin bebisini goreceksin cok guzelKızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..
Yağlamıyon mu kız kendini gıcırtılara iyi gelirHurdaya dönmüşümkalkıp iki oyun havası oynasam gıcır gıcır ses gelir benden
Grubumuzun 2.kuzusu hoş gelmiş sefalar getirmişKızlar teker teker cevap yazamadım.
Uykucu tosbik seni anasını gerdi hiç yok yerdengeldim kızlar uyuyormuş Nisan hanım anasını da gerdi nst ye gir çık gir çık
valla 1 Nisan iyi bir tarih de doktor tombiş deyince çok da şey etmedik biz ama kendisi beklemeye çalışalım bakalım duruma göre fln dedi Haftaya tekrar gideceğiz kesin tarih o zaman verecek sanırım
geldim kızlar uyuyormuş Nisan hanım anasını da gerdi nst ye gir çık gir çık
valla 1 Nisan iyi bir tarih de doktor tombiş deyince çok da şey etmedik biz ama kendisi beklemeye çalışalım bakalım duruma göre fln dedi Haftaya tekrar gideceğiz kesin tarih o zaman verecek sanırım
Yağlamıyon mu kız kendini gıcırtılara iyi gelir
Grubumuzun 2.kuzusu hoş gelmiş sefalar getirmiş
Rabbim sağ salim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah. Bol sütlü sarılıksız günlerinize
Uykucu tosbik seni anasını gerdi hiç yok yerden2 haftaya alırlar kuzu Nisan hanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?