2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dünki şikayetine rağmen nst de Sancı cıkmamış olarak görülüyor ya bugünde o kadar yoğun sıkıntın olmadığı için nst ye almamışlardır yoğunlukta cabası zaten, nst tmm dün çekildi ama mide bulantısı için tahlil filan yaptılarmı? + tansiyonun ölçülmeside lazım bana doktorun biri her gün ölç ayda birde kilo takibini yap demişti

Kızlar ya aklıma bişey takıldı, beynimde benim mikroadenom var normal doğum sakıncalı kanama yapabilir dediler.Doktorum sezaryen icin 39. Haftaya gün verdi. Acaba gününden önce gelmek isterse bebek ben napıcam? Doktoruma tüp oldugunu söylememe ragmen sat üzerinden hesaplıyor doğum zamanını. Oysaki dondurulmus 5. Gün embriyosu yani +5 günü var döllenmede

Canım kendi adıma zorlanmadım ovulasyonla takip ettim ve tuttu allah sana da nasip etsin canım hayırlısıyla İlişkiden sonra yarım saat ayaklarımı kaldırdığım oldu ama her zaman değil ters rahmin engel olduğunu düşünmüyorum canım

Teşekkürler canım ❤

Teşekkürler kuzum ❤Evet canım yine bana ütü göründü

Canım hamilelikte değerler yükseliyor enfeksiyon çok sık görünüyor doktorum bol su iç diyor ama yetersiz yani su içmem
[/QUOTE]

Canım enfeksiyonda su çok önemli
Kendini zorla
Biliyorum insanın midesi bulanıyor içemiyor ama sonrası daha kötü
Bak benim böbrekten bu kadar çekmemin tek sebebi az su içmem
Benim bir hafta boyunca su içmediğim günler olurdu
Günde sadece bir kere idrars çıkardım
Sonra ne oldu mis gibi böbrek taşları ve sürekli tekrarlayan enfeksiyon
[/QUOTE]

Canım normal zamanda çok içerdim de hamilelikte ağzımın tadı gittiği ve midem bulandığı için istediğim gibi içemiyorum maalesef
Cok guzeller gule gule saglikla giysin kucuk hanim

Teşekkürler canım❤

@Blankinfinity kuzum mesajını görmemişim kusura bakma bildirim gelmiyor ya takılıyor teşekkür ederim ❤ Baza temizliğin bitti mi? Yormasaydın kendini

Cuttingcorners yok kuzum eşimle yaptık zaten yormadım ben kendimi
Sonra çok iş yapmış gibi bütün gün yattım
Ohh sefan olsun bende hastaneden geldikten sonra bir uyumuşum 3 saat o kadar iyi geliyor ki uyumak sanki biri üstüme uyku bombası atmış gibi

Ohh sefan olsun bende hastaneden geldikten sonra bir uyumuşum 3 saat o kadar iyi geliyor ki uyumak sanki biri üstüme uyku bombası atmış gibi
Ohh miss
Bende uyumaya çalıştım ama dalamadım
Yemek yemek için kalktım uykum açıldı o sıra Hala daha uyuyabilmiş değilim

Canim beni saglik ocagi bile aramiyor. Kendi kendime ugrasiyorum hep. Dr desen tahlili istiyor ama sonucuna adam gibi bakmadan iyi diyip gonderiyor. Tansiyonum yuksek diye cirpinip durdum bi tansiyon ilaci bile yazmadi hala 15 lere cikiyor tansiyonum.
Evet benimki de geriden geliyor canim. Benimde ocakta 115 se takviye de almadim simdi 20-30 kalmistir. Sonra diyorlar ki herseye netten bakma. Gorevlerini tam yapsalar, bize duzgun aciklamalarda bulunsalar bizde bakmayiz

Canim biliyosun benimde tup 5 gun embriyosu ama dondurulmus degildi birsey farkedermi bilmiyorum ama beni de hep sata gore takip ettiler.

Merhaba canim. Benimde ayni , tup bebek ve 5. Gun dondurulmus embriyo. Benimde sata gore hesapliyorlar. Hem +5 degil. Son adet tarihimiz, yani transferden yaklasik 1-2 hafta oncesine denk geliyo. Herkesinki bu sekilde hesaplaniyo. Sen endiselenme, agrilarin olursa yine gidersin doktora, dogum baslarsa erken alir bebegi. Benim cok tanidigim var dogum tarihi verilip 1 hafta once dogumun kendiliginden basladigi. Saglikli olsunlarda. Benimki tarih bile veremedi ikiz olunca, sadece kontrol ediyo, nezaman gelirse. Bakalim yarin perinatolog kontrolum var, ona gore plan yapacajlar sanirim

yaa okurken duygulandimm canim zor zamanlar yazamissin Rabbim yardim etmis cok sukur hamd olsun cok mutlu oldum hayirlisiyla alirsin kucagina insaAllah cok tesekkur ederim.iyi dileklerin icin Allah razi olsun bana cok guzel moral oldu sukrettim halime kayiplarin icin de cok uzuldum Allahim kimseye yasatmasin guzel gunler gorecegiz insaAllah :)
[/QUOTE]
Hepimiz için zor hayat. Hiç kolay degil. Ama umudunu kaybetme sakın. Rabbim dileyince olur, sen elinden geleni yap ve teslim ol. İnşallah gönlüne göre verir rabbim.

Kızlar uyumakta iyice zorlanıyorum yaa. Artık Sadece sol tarafta yatabiliyorum, o bile zorluyor. Mide yanması da cabası. Şimdi kalktım süt içtim, tekrar uyumaya çalışıyorum.
Aynen. Ama ben sagimdada yatiyorum yastik da kullaniyorum. Udare ediyor

Kizlar ya kendimi delik deşik edecek kadar kasiniyirum. Kollarim ensem boynum. Goguslerim. Mahfoldu yara oldu
Ayyyyy kuzum ya Allah yardımcın olsun benim en çok korktuğum şey kaşıntı ilk gebeligimde tam 36 haftamda başladı kaşıntı 39 haftaya kadar çektin sırf bu yüzden gidip sezeryan olmuştum.sana kesinlikle tavsiyem zeytinyağı ve Bepanthol kontizom yok içinde bepantolun cildiyecinin verdiği ilaçları kullanma hiç bir işe yaramıyor.bide cnm önümüzdeki haftalarda sahada artacak domates yeme sut ürünlerini azalt yağsız olanlarından al illa yemem lazım dersen.maden suyu tuket seninde oğlun olacak demi???bu kasintinin adı pup diye geçiyor doğum yaptigin an geçiyor kaşıntı.bide saman yulafi diye bişey var onunda kullanabilirsin dahada ilerlemeden

Günaydın kızlar; dayak yemiş gibiyim. Dün aslında pek bişi yapmış görünmesem de yapmışım. Azar azar yavaş yavaş derken yorulmuşum. Bizimkilerde gece geldiler uyuduk derken 1 olmuş. Şimdi yataktan kalkacam ama belim sürüyor. Babama hemen kahvaltı hazırlamalıyım ilaç saati şaşmamalı önemli çünkü. Ben kaçar...

nat için normalde başka hastanede 2 saat önce bile bakmış olsalar sen sancıyla o hastaneye gittiysen tekrar nstye bağlarlar benin doktorum poliklinikde nst baktı 30-40 çıkıyordu.sandım olduğu için doğumhaneye çıkarıp tekrar bakti bazen yanlış değerler verebilir nst dedi. Doktorundan kaynaklı bu durum. Benim yengemin 29 haftalık hamileyken sancıyla hastaneye kaldırdık bebegin doğumunu engellemek için ilaçlar yapıldı 1 gece kaldı ertesi gün savcıdan ağlıyordu ama nst çok düşük gösteriyordu. Ebeyi çağırdım 9cm açıklıkla doğumhane girdik 5dk sürmedi yenidogan hemşireleri ve doktorları geldi bebek çıktı.

Günaydın canım bende simdi eşimi ise yolcu ettim ufaktan evin işlerini yapıp kahvaltı haziliycam annem babam kayinvalidem ve annesi gelecek. rüyamda bile iş yapıyordum uyandım. Bana aman iş yapma diyorlar duramıyorum arkadaş insan rüyasında hemde başkasının evinde rosto köfte mi yapar.

Günaydın kızlar kızımın şükür ateşi düştü ama 2 gece mahvaolduk ikimizde bu arada uykusuzluktan migrenim tuttu felaket basım ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu çıktı demiştim tel doz munorol içtim dün gece sabaha kadar hem bulantilarim geçti hemde agrilarim kızlar mide bulantisini ihmal etmeyin mutlaka idrar baktirin 9 dan sonra nst ye gircem benim doktorum 3 güne bir nst haftaya 1 de kontrol dedi sizinde öyle mi kızlar inşallah iyi haberlerle dönerim hepinize iyi hafta sonları....

Günaydın canım geçmiş olsun benim dr 2 hafta sonra gel dedi şimdilik. Bir de şu telefondaki hamilelik uygulamalarında bile bu haftalar bol su tüketin yoksa enfeksiyon kaçınılmaz diyor. Bu haftalar enfeksiyon sık rastlanan bir durummuş

Günaydınnn, herkese güzel haftasonları diliyorum.

A Azram38 kızınınızın ateşinin düşmesine çok sevindim, inşallah daha da iyiye gider artık. Migren kötü olmuş :/ Tuttu mu geçmek bilmiyor
Benim dr randevum salı günü, nst ile ilgili bir şey demedi şuana kadar, bende merak ediyorum ne zaman başlayacak, başlayacak mı bakmaya diye...Güzel haberlerle dönmenizi umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…