- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Dünki şikayetine rağmen nst de Sancı cıkmamış olarak görülüyor ya bugünde o kadar yoğun sıkıntın olmadığı için nst ye almamışlardır yoğunlukta cabası zaten, nst tmm dün çekildi ama mide bulantısı için tahlil filan yaptılarmı? + tansiyonun ölçülmeside lazım bana doktorun biri her gün ölç ayda birde kilo takibini yap demiştiAman kendini çok yormasaydın canım dikkat et
Valla canım bugün nst ye de girmedim
Dün gece yapılana baktılar normal dediler
Dün yapılmış bugün yapılmasına gerek yok dediler
Benim de içime sinmedi
Tamam dün yapıldı, çok yüksek olmasa da sancı da görüldü
Karnım semsert oluyor dedim
Bulantım var dedim
Tedbir amaçlı da olsa bugün yeniden nst ye girmem gerekmez miydi
Canım normalde doktorun bana dediği haftaların ilerledikçe rahmin normalleşecek ve 12. Haftamda ikili testte karından net görebildik ondan önce alttan bakıldı hepallah nesip ederse doğumdan sonraki muaynemde doktora ilk onu sorucam
Merhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktim
Cok guzeller gule gule saglikla giysin kucuk hanim
Ohh sefan olsunCuttingcorners yok kuzum eşimle yaptık zaten yormadım ben kendimi
Sonra çok iş yapmış gibi bütün gün yattım
Ohh missOhh sefan olsunbende hastaneden geldikten sonra bir uyumuşum 3 saat o kadar iyi geliyor ki uyumak sanki biri üstüme uyku bombası atmış gibi
Canm benim b12 degerlerimde senin gibiydi. Gebelikten önce iki kutu igne vurdurdugum halde ancak 206 ya kadar yükseldi.yani alt sınıra anca yaklaşabildim. doktor 206 iyi deyip gecti bir dahada aylardir takviye almadim. Su an cok eminim yine düştü. Vücut almıyor bende ancak böyle igne takviyeleri falan idare ediyoruz.
Bebek icin cok önemliymiş tabi bizim içinde ama ben bu doktorları anlayamadim .Dogru düzgünü de bize denk gelmiyor heralde.
Benim kızımda zayıf gidiyor geriden takip ediyoruz galiba senin ki de öyle. Aslinda bu tarz durumlarda daha iyi kontrol etmeleri ve bizi bilgilendirmeleri lazim ama .ama işte. sözde muayene oluyoruz. Saglik ocaklarinin da takip etmesi lazim ama arayip tansiyonumu soruyor takibi bu kadar :)
Kızlar ya aklıma bişey takıldı, beynimde benim mikroadenom var normal doğum sakıncalı kanama yapabilir dediler.Doktorum sezaryen icin 39. Haftaya gün verdi. Acaba gününden önce gelmek isterse bebek ben napıcam? Doktoruma tüp oldugunu söylememe ragmen sat üzerinden hesaplıyor doğum zamanını. Oysaki dondurulmus 5. Gün embriyosu yani +5 günü var döllenmede
Merhaba canim. Benimde ayni , tup bebek ve 5. Gun dondurulmus embriyo. Benimde sata gore hesapliyorlar. Hem +5 degil. Son adet tarihimiz, yani transferden yaklasik 1-2 hafta oncesine denk geliyo. Herkesinki bu sekilde hesaplaniyo. Sen endiselenme, agrilarin olursa yine gidersin doktora, dogum baslarsa erken alir bebegi. Benim cok tanidigim var dogum tarihi verilip 1 hafta once dogumun kendiliginden basladigi. Saglikli olsunlarda. Benimki tarih bile veremedi ikiz olunca, sadece kontrol ediyo, nezaman gelirse. Bakalim yarin perinatolog kontrolum var, ona gore plan yapacajlar sanirimKızlar ya aklıma bişey takıldı, beynimde benim mikroadenom var normal doğum sakıncalı kanama yapabilir dediler.Doktorum sezaryen icin 39. Haftaya gün verdi. Acaba gününden önce gelmek isterse bebek ben napıcam? Doktoruma tüp oldugunu söylememe ragmen sat üzerinden hesaplıyor doğum zamanını. Oysaki dondurulmus 5. Gün embriyosu yani +5 günü var döllenmede
yaa okurken duygulandimm canim zor zamanlar yazamissin Rabbim yardim etmis cok sukur hamd olsun cok mutlu oldum hayirlisiyla alirsin kucagina insaAllah cok tesekkur ederim.iyi dileklerin icin Allah razi olsun bana cok guzel moral oldu sukrettim halime kayiplarin icin de cok uzuldum Allahim kimseye yasatmasin guzel gunler gorecegiz insaAllah :)Canım inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı haberler almanı Nasip eylesin. Moralini bozma sakın stres de etkiliyor. İlişki sonrası herhangi bi şey yapmadım canım. Yani bu gebeligimi beklemiyordum bile. Allah öyle bir gonderdiki Ne kadar sukretsem azdır. 2 kere düşük yapmistim, uzgundum. Dedim rabbim ben istediğimde olmuyor, sen dilediğim zaman olursa olur,olmuyorsa vardır bir hayır. Hamile oldugumu bile düşünmedim. Kesin icimde parça kaldı ondan adet olamiyorumdur dedim. Yinede test yapayım dedim, test pozitif çıktı test hatalidir dedim. 3. Testte kabulledim. Yavrucumla buraya kadar geldik, inşallah sağlıkla da kavusuruz birbirimize. Darısı da inşallah sana olsun.
Aynen. Ama ben sagimdada yatiyorum yastik da kullaniyorum. Udare ediyorKızlar uyumakta iyice zorlanıyorum yaa. Artık Sadece sol tarafta yatabiliyorum, o bile zorluyor. Mide yanması da cabası. Şimdi kalktım süt içtim, tekrar uyumaya çalışıyorum.
Ayyyyy kuzum ya Allah yardımcın olsun benim en çok korktuğum şey kaşıntı ilk gebeligimde tam 36 haftamda başladı kaşıntı 39 haftaya kadar çektin sırf bu yüzden gidip sezeryan olmuştum.sana kesinlikle tavsiyem zeytinyağı ve Bepanthol kontizom yok içinde bepantolun cildiyecinin verdiği ilaçları kullanma hiç bir işe yaramıyor.bide cnm önümüzdeki haftalarda sahada artacak domates yeme sut ürünlerini azalt yağsız olanlarından al illa yemem lazım dersen.maden suyu tuket seninde oğlun olacak demi???bu kasintinin adı pup diye geçiyor doğum yaptigin an geçiyor kaşıntı.bide saman yulafi diye bişey var onunda kullanabilirsin dahada ilerlemedenKizlar ya kendimi delik deşik edecek kadar kasiniyirum. Kollarim ensem boynum. Goguslerim. Mahfoldu yara oldu
nat için normalde başka hastanede 2 saat önce bile bakmış olsalar sen sancıyla o hastaneye gittiysen tekrar nstye bağlarlar benin doktorum poliklinikde nst baktı 30-40 çıkıyordu.sandım olduğu için doğumhaneye çıkarıp tekrar bakti bazen yanlış değerler verebilir nst dedi. Doktorundan kaynaklı bu durum. Benim yengemin 29 haftalık hamileyken sancıyla hastaneye kaldırdık bebegin doğumunu engellemek için ilaçlar yapıldı 1 gece kaldı ertesi gün savcıdan ağlıyordu ama nst çok düşük gösteriyordu. Ebeyi çağırdım 9cm açıklıkla doğumhane girdik 5dk sürmedi yenidogan hemşireleri ve doktorları geldi bebek çıktı.Valla canım ne nst baktılar ne tansiyon ne tahlil
Yattım doktor iki dk da baktı tamam bitti bu kadar
Her hafta kağıt verirlerdi bu hafta onu bile vermediler
Dün nst yapılmış normal çıkmış tekrar yapmaya gerek yok dedi ama karşılaştırmak için bile olsa tekrar yapmaları gerekmez miydi
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah
Evde maske mi kullansan acaba korunmak için
Günaydın canım bende simdi eşimi ise yolcu ettim ufaktan evin işlerini yapıp kahvaltı haziliycam annem babam kayinvalidem ve annesi gelecek.Günaydın kızlar; dayak yemiş gibiyim. Dün aslında pek bişi yapmış görünmesem de yapmışım. Azar azar yavaş yavaş derken yorulmuşum. Bizimkilerde gece geldiler uyuduk derken 1 olmuş. Şimdi yataktan kalkacam ama belim sürüyor. Babama hemen kahvaltı hazırlamalıyım ilaç saati şaşmamalı önemli çünkü. Ben kaçar...
Günaydın canım geçmiş olsun benim dr 2 hafta sonra gel dedi şimdilik. Bir de şu telefondaki hamilelik uygulamalarında bile bu haftalar bol su tüketin yoksa enfeksiyon kaçınılmaz diyor. Bu haftalar enfeksiyon sık rastlanan bir durummuşGünaydın kızlar kızımın şükür ateşi düştü ama 2 gece mahvaolduk ikimizde bu arada uykusuzluktan migrenim tuttu felaket basım ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu çıktı demiştim tel doz munorol içtim dün gece sabaha kadar hem bulantilarim geçti hemde agrilarim kızlar mide bulantisini ihmal etmeyin mutlaka idrar baktirin 9 dan sonra nst ye gircem benim doktorum 3 güne bir nst haftaya 1 de kontrol dedi sizinde öyle mi kızlar inşallah iyi haberlerle dönerim hepinize iyi hafta sonları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?