Gunaydin canim.benim geçti şükür.iki gundur midem acayip yanıyordu ondan oldu buyuk ihtimal.sende de mide yanmasi var mi.bir arkadasimda tas vardi hep kusardihavadansudan bulantıların nasıl oldu canım
Ben bu sabah yine çıkardım
Enfeksiyon mu etkiliyor acaba
Dün kadın Doğumcuyla doğru düzgün konuşamadım ama ürolojideki hoca çok ilgiliydi
Bulantı enfeksiyon veya taştan mı oluyor dedim
Hamilelik öyle bir şey ki hepsi birbirine karışıyor dedi
Bebek büyüdükçe baskı da artıyor, taş var enfeksiyon var bunların hepsi sebep olabilir dedi
Doğumdan sonra lohusalığın bitince mutlaka gel bu taşların çaresine bakalım dedi
İyiyiz canım şükür , mesajları okuyamıyorum ama sizlerde iyisiniz inşallah.Günaydın Kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu geçirelim inşallah
Lusi canım nasılsın
En son sana serum vermişlerdi sonra yazdın mı göremedim nasıl oldun
A Azram38 çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın
begonyas O Ocimum basilicum kızlar siz nasılsınız
Bebişler iyidir inşallah
Ne güzel mis kokulu günlerdesiniz ♥
KızlarKemence den haber yok mu hala çok merak ediyorum
İnşallah kötü bir şey yoktur
Nasıl haber alabiliriz ki
@Heart of Gold gözün aydın ailen gelmiş canım
Doğumuna da çok az kalmış
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İyiyiz canım şükür , mesajları okuyamıyorum ama sizlerde iyisiniz inşallah.
Bebisin gazıyla kakasiyla uğraşıyoruz , geceleri uykusuz geçiyor gözlerimin altı çöktü artık. Gunduz annem gelip biraz bakıyor ben dinleniyor uyuyorum. Birer gün arayla banyosunu yaptırıyoruz. Bu arada küvet filesi büyük kolaylikmis çok rahat banyo yaptırıyoruz file sayesinde almayanlar alsın.
Geceleri beşiğe koyamiyorum durmuyor ikide bir beşiğe git gel yapamıyorum. @BellaCiao beşiği yatak yani alarak çok iyi yaptiniz canım, en iyisi oymuş şimdi anladım.
Benim de sezeryan dikislerim tekrar kizardi iltihaplanmaya başlar gibi oldu hergun batikonla pansuman yapıyorum. Ama pek gobegim kalmadı , sezeryan da göbek kalır derlerdi bende belli belirsiz bir göbek var şu an.
Mide yanması pek olmuyor canımGunaydin canim.benim geçti şükür.iki gundur midem acayip yanıyordu ondan oldu buyuk ihtimal.sende de mide yanmasi var mi.bir arkadasimda tas vardi hep kusardi
Mini başka bir doktora gitti canım o doktor da geriliği doğrularsa Sezeryan günü verilecek.Mini_mini ne yaptı kızlar haber var mı? Ben takip edemedim. Benden sonra doğum yapan oldu mu?
Umarım Rabbim zamanında ve hayırlı doğumlar nasip eder hepinize canım, dogurunda uykusuz geceleri konuşalımMini başka bir doktora gitti canım o doktor da geriliği doğrularsa Sezeryan günü verilecek.
O Ocimum basilicum doğum yaptı birkaç gün önce, 37. Haftasında suyu geldiği için.. Durumları iyiydi
Bakalım umarım erken doğum yapanımız olmaz şu sıralar
Aminnn canımUmarım Rabbim zamanında ve hayırlı doğumlar nasip eder hepinize canım, dogurunda uykusuz geceleri konuşalımriskli zamanlariniz geçti inşallah bundan sonrası hayırla geçsin..
O Ocimum basilicum gözünüz aydın olsun canım, Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?