2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada ben bu gün Kadıköy'e ineceğim, hem hava güzel bundan faydalanayım hem de karar veremedim lohusa gecelik-pijama vs durumuna bir göz gezdireyim. Nette inanılmaz arada kaldım, zaten ne almam gerektiğini de pek bilmiyorum. İnsan kendini hiç doğum yapmamış gibi hisseder mi bu konularda

Günaydın Kızlar
Mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu geçirelim inşallah

Lusi canım nasılsın
En son sana serum vermişlerdi sonra yazdın mı göremedim nasıl oldun

A Azram38 çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın

begonyas O Ocimum basilicum kızlar siz nasılsınız
Bebişler iyidir inşallah
Ne güzel mis kokulu günlerdesiniz

Kızlar Kemence den haber yok mu hala çok merak ediyorum
İnşallah kötü bir şey yoktur
Nasıl haber alabiliriz ki

@Heart of Gold gözün aydın ailen gelmiş canım
Doğumuna da çok az kalmış
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

havadansudan bulantıların nasıl oldu canım
Ben bu sabah yine çıkardım
Enfeksiyon mu etkiliyor acaba

Dün kadın Doğumcuyla doğru düzgün konuşamadım ama ürolojideki hoca çok ilgiliydi
Bulantı enfeksiyon veya taştan mı oluyor dedim
Hamilelik öyle bir şey ki hepsi birbirine karışıyor dedi
Bebek büyüdükçe baskı da artıyor, taş var enfeksiyon var bunların hepsi sebep olabilir dedi

Doğumdan sonra lohusalığın bitince mutlaka gel bu taşların çaresine bakalım dedi

Mini_mini
Canım lütfen kendini üzüp suçlama
Senin elinde olan bir durum yok
Hamilelik bu, herkesin başına farklı bir durum geliyor
Ama kesinlikle lütfen kendini bu şekilde suçlayıp üzme
Sen elinden gelenin daha fazlasını yaptın, hep dikkat ettin kendine
Bundan sonrası tevekkül artık

KEşke yakında olsaydık destek olabilseydim sana
İçin sıkıldıkça bol bol dua et tesbih çek kuran dinle
Güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum

Gunaydin kizlar.. muthis bir gun olsun hepimiz icin

melankolimm canim kasinti varsa muhakkak tahlil iste kolestaz neyim olmasin bi de.

H Heart of Gold canim gozun aydin ailen gelmis.. cok sevindim.

Birde kim yazmisti unuttum haftada uc gun nst diye.. benim doktorum suan iki haftada bir cagiriyor. Her girmemden once de nst istiyor. Henuz o kdr cok girmemizi gerektirecek bir durum var mi ki

Gunaydin canim.benim geçti şükür.iki gundur midem acayip yanıyordu ondan oldu buyuk ihtimal.sende de mide yanmasi var mi.bir arkadasimda tas vardi hep kusardi

İyiyiz canım şükür , mesajları okuyamıyorum ama sizlerde iyisiniz inşallah.

Bebisin gazıyla kakasiyla uğraşıyoruz , geceleri uykusuz geçiyor gözlerimin altı çöktü artık. Gunduz annem gelip biraz bakıyor ben dinleniyor uyuyorum. Birer gün arayla banyosunu yaptırıyoruz. Bu arada küvet filesi büyük kolaylikmis çok rahat banyo yaptırıyoruz file sayesinde almayanlar alsın.

Geceleri beşiğe koyamiyorum durmuyor ikide bir beşiğe git gel yapamıyorum. @BellaCiao beşiği yatak yani alarak çok iyi yaptiniz canım, en iyisi oymuş şimdi anladım.

Benim de sezeryan dikislerim tekrar kizardi iltihaplanmaya başlar gibi oldu hergun batikonla pansuman yapıyorum. Ama pek gobegim kalmadı , sezeryan da göbek kalır derlerdi bende belli belirsiz bir göbek var şu an.

İlk zamanlar biraz yorucu ve uykusuz geçer ama sonra düzene girince her şey daha rahat olur canım
İyi olmanıza sevindim
Ne güzel annen de yanında destek
Dikişlerin için de geçmiş olsun canım
Kendini yormamaya çalış
Her fırsatta bol bol dinlen

Gunaydin canim.benim geçti şükür.iki gundur midem acayip yanıyordu ondan oldu buyuk ihtimal.sende de mide yanmasi var mi.bir arkadasimda tas vardi hep kusardi
Mide yanması pek olmuyor canım
Sadece akşam yemeğini geç yersem veya fazla kaçırırsam rahatsız ediyor

Benim kusmalarım da taştan galiba ama artık kusmak istemiyorum, sonrasında çok bitkin düşüyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor

Öyle böyle buraya kadar geldik bakalım
Bundan sonrasında sağlıkla geçer inşallah

Mini_mini ne yaptı kızlar haber var mı? Ben takip edemedim. Benden sonra doğum yapan oldu mu?
Mini başka bir doktora gitti canım o doktor da geriliği doğrularsa Sezeryan günü verilecek.

O Ocimum basilicum doğum yaptı birkaç gün önce, 37. Haftasında suyu geldiği için.. Durumları iyiydi

Bakalım umarım erken doğum yapanımız olmaz şu sıralar

Umarım Rabbim zamanında ve hayırlı doğumlar nasip eder hepinize canım, dogurunda uykusuz geceleri konuşalım riskli zamanlariniz geçti inşallah bundan sonrası hayırla geçsin..

O Ocimum basilicum gözünüz aydın olsun canım, Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Aminnn canım

Günaydın kızlar...bugün evden çıkacam günüm var arkadaslarla eşimden zor izin aldım..2 aydir gidemiyordum.
Kemence den haber yokmu daha.

O Ocimum basilicum cnm ciktinmi hastaneden durumunuz nasıl. Birde plesanta sorun yarattimi sende.

begonyas cnm 40 dan sonra rahatlar sin inş. O yorgunluk çok kötü yanında annenin olması iiyi.yemeğini yapsa yeter.

atanamayanogretmen canım şimdi farkettim kusma varmış sende , lütfen ihmal etme sürekli tansiyonunu ölç . Göz kararması ve vücutta ödem varsa doktora görün mutlaka.

Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin. İnanın burada yazdıklarım bir kısmı sadece. Halimi bir görseydiniz 4 gün hastanede makinelere bağlı kaldım.
Hepiniz en ufak bir farklılık ta doktora gidin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…