2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktim
Bu gebeligimin öncesinde haziran ayında düşük yaptım. Onun Ultrason muayenesinde öğrendim ters rahim olduğunu . İki doktora da gitmiştim rahim tersligi sorun değil dediler. Sadece rahim biraz daha geride. Zaten düşük sonrası da hemen hamile kaldim yine. Rahmin pozisyonu hamile kalmayı etkilemiyor heralde canım, bana öyle demişlerdi. Tabi dogumda nasıl olacak onu bilmiyorum
[/QUOTE]
Canim ilk once cavabin icin tesskkur ederim hayirlisiyla insaAllah saglikla dunyaya getirirsin insaAllah mubarek 3 aylarda insaAllah darisi basima bakalim bende dr..yuzunden pek sans gulmedi moralimi bozuyo surekli oda zorlastirir gibilerinden aslnda baska doktorlara sordugumda sorun yok demislerdi benim doktorumu degistrmem gerek ya bide esimde ileri sperm.hareketi duauk cikti onun icin ilac baslaticak doktor canim.eger ozel olmazsa iliskiden sonra ayakalrini diktinmi birde Allah affetsin ben oyle yatiyorum tutsun olsun diye 8 aydr deniyoruz henuz olmadi bakalm hayrlisi hakkimizda Allahim aratmaz insaAllah

Kan için ilaç kullanıyorum ama hap değil canım
Maltofer küçük şişede kırmızı şuruplar var ya ondan
İlaca ne zaman başladım hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu
Tahlil kağıdında da son üç aylık geçmişi gösteriyor
Ocak ayından bu yana hep 10 çıkmış
Doktorun tek dediği Doğuma kadar kanını toparlamaya bak...

Canım enfeksiyon bende de baştan beri var
Taşta etkiliyor dedi doktor
Ama ben şimdiye kadar giç ilaç kullanmadım
Sadece bir kere suya karıştırılan o tek kullanımlık tozdan vermişti o kadar

Bugün yapılan tahlilde
Eritrosit 55
Lökosit 19
Epitel 77
Böbrek epiteli 10
Bu değerler yüksek çıkmış idrarda

Bana da şimdiye kadar doktor hep haftasıyla uyumlu gelişimi güzel diyordu
Ta ki iki hafta önce ben dikkat edip sorana kadar
Öncesini dikkat etmediğim için bilmiyorum ama son üç haftadır bebeğin 35 hafta ile uyumlu hiçbir değeri yok
Bugün de her şey normal dedi ama söylediği değerler içinde 32haftayla uyumlu olan bile vardı
Ben anlamadım artık
Doktorlar mı aşırı rahat ben mi çok paniğim bilemedim

Çok çok güzel canım çok beğendim Harika fikir olmuş ♥

Canım işler olduğu kadar olsun lütfen yorma kendini
Bak ben iş yaptım da ben oldu
Kasılmalarım sancım başladı
Allah korusun
Dikkat et bol bol dinlen

Ben de biberonları sirke ve karbonatlı temizledim canım
Önce kaynamış sirkeli karbonatlı suda beklettim
Sonra da duru suyla kaynattım

ters rahim doğuma doğru düzeliyor sanıyorum ama duzelmeyen de oluyor mu acaba. Benim de rahim ters. Oğlanın kafasi büyük neler olacak hiç bilmiyorum
[/QUOTE]

Canım normalde doktorun bana dediği haftaların ilerledikçe rahmin normalleşecek ve 12. Haftamda ikili testte karından net görebildik ondan önce alttan bakıldı hep allah nesip ederse doğumdan sonraki muaynemde doktora ilk onu sorucam
ters rahim doğuma doğru düzeliyor sanıyorum ama duzelmeyen de oluyor mu acaba. Benim de rahim ters. Oğlanın kafasi büyük neler olacak hiç bilmiyorum
Merhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktim
[/QUOTE]

Canım kendi adıma zorlanmadım ovulasyonla takip ettim ve tuttu allah sana da nasip etsin canım hayırlısıyla İlişkiden sonra yarım saat ayaklarımı kaldırdığım oldu ama her zaman değil ters rahmin engel olduğunu düşünmüyorum canım

Teşekkürler canım
Güle güle giysin prenses canım ❤
Sende benim gibisin tam bitti derken hediyeler geliyor yine makinalar dönüyor

Teşekkürler kuzum Evet canım yine bana ütü göründü

Canım hamilelikte değerler yükseliyor enfeksiyon çok sık görünüyor doktorum bol su iç diyor ama yetersiz yani su içmem

Canim ilk once cavabin icin tesskkur ederim hayirlisiyla insaAllah saglikla dunyaya getirirsin insaAllah mubarek 3 aylarda insaAllah darisi basima bakalim bende dr..yuzunden pek sans gulmedi moralimi bozuyo surekli oda zorlastirir gibilerinden aslnda baska doktorlara sordugumda sorun yok demislerdi benim doktorumu degistrmem gerek ya bide esimde ileri sperm.hareketi duauk cikti onun icin ilac baslaticak doktor canim.eger ozel olmazsa iliskiden sonra ayakalrini diktinmi birde Allah affetsin ben oyle yatiyorum tutsun olsun diye 8 aydr deniyoruz henuz olmadi bakalm hayrlisi hakkimizda Allahim aratmaz insaAllah
[/QUOTE]
Canım inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı haberler almanı Nasip eylesin. Moralini bozma sakın stres de etkiliyor. İlişki sonrası herhangi bi şey yapmadım canım. Yani bu gebeligimi beklemiyordum bile. Allah öyle bir gonderdiki Ne kadar sukretsem azdır. 2 kere düşük yapmistim, uzgundum. Dedim rabbim ben istediğimde olmuyor, sen dilediğim zaman olursa olur,olmuyorsa vardır bir hayır. Hamile oldugumu bile düşünmedim. Kesin icimde parça kaldı ondan adet olamiyorumdur dedim. Yinede test yapayım dedim, test pozitif çıktı test hatalidir dedim. 3. Testte kabulledim. Yavrucumla buraya kadar geldik, inşallah sağlıkla da kavusuruz birbirimize. Darısı da inşallah sana olsun.

Canım normalde doktorun bana dediği haftaların ilerledikçe rahmin normalleşecek ve 12. Haftamda ikili testte karından net görebildik ondan önce alttan bakıldı hep allah nesip ederse doğumdan sonraki muaynemde doktora ilk onu sorucam

[/QUOTE]

Canım kendi adıma zorlanmadım ovulasyonla takip ettim ve tuttu allah sana da nasip etsin canım hayırlısıyla İlişkiden sonra yarım saat ayaklarımı kaldırdığım oldu ama her zaman değil ters rahmin engel olduğunu düşünmüyorum canım

Teşekkürler canım ❤

Teşekkürler kuzum ❤Evet canım yine bana ütü göründü

Canım hamilelikte değerler yükseliyor enfeksiyon çok sık görünüyor doktorum bol su iç diyor ama yetersiz yani su içmem
[/QUOTE]
canim tesekkur ediyorum cevabin icin bakalm bende ovulasyon testine basladim gecen aydan ihtibaren hayirlisiyla insaAllah Rabbim nasip eder :)) lutfen dualarinizi esirgemeyin olurmu

Ah canim inan her corbamda et suyu ve yemeklerimde et var. Hani basindan beri de et urunlerini sirf vitamin olsun diye tuketen bir insandim ama neden boyle oldu anlamadim. Sanirim vucudumun depolamasinda bir sikinti var
Canm benim b12 degerlerimde senin gibiydi. Gebelikten önce iki kutu igne vurdurdugum halde ancak 206 ya kadar yükseldi.yani alt sınıra anca yaklaşabildim. doktor 206 iyi deyip gecti bir dahada aylardir takviye almadim. Su an cok eminim yine düştü. Vücut almıyor bende ancak böyle igne takviyeleri falan idare ediyoruz.
Bebek icin cok önemliymiş tabi bizim içinde ama ben bu doktorları anlayamadim .Dogru düzgünü de bize denk gelmiyor heralde.
Benim kızımda zayıf gidiyor geriden takip ediyoruz galiba senin ki de öyle. Aslinda bu tarz durumlarda daha iyi kontrol etmeleri ve bizi bilgilendirmeleri lazim ama .ama işte. sözde muayene oluyoruz. Saglik ocaklarinin da takip etmesi lazim ama arayip tansiyonumu soruyor takibi bu kadar :)

Gerçekten ben de anlamadım devlet hastanesinde nasıl bakıyorlar
Kadın Doğumda sadece bir kere tahlilim yapıldı o da gebelik başındaki rutin yapılması gereken tahlillerdi
Sonrasında hiç kan tahlili yapılmadı
Bana kan ilacını b12 ilacını dahiliye verdi
Hatta şaşırdı kadın doğumcu nasıl sana vitamin vermiyor dedi

Benim idrarda enfeksiyon ve kan sürekli çıkıyor canım
Ama idrar kültüründe üreme görülmediği için ilaç hiç vermedi üroloji

Ben kan ilacını düzenli kullanıyorum
Her gün pekmez içiyorum kuru üzüm yiyorum ama kan değerim aylardır 10
Doktorun da dediği tek şey Doğuma kadar toparlamaya bak
İlacı bile kendi değil dahiliye verdi bana

Canım inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı haberler almanı Nasip eylesin. Moralini bozma sakın stres de etkiliyor. İlişki sonrası herhangi bi şey yapmadım canım. Yani bu gebeligimi beklemiyordum bile. Allah öyle bir gonderdiki Ne kadar sukretsem azdır. 2 kere düşük yapmistim, uzgundum. Dedim rabbim ben istediğimde olmuyor, sen dilediğim zaman olursa olur,olmuyorsa vardır bir hayır. Hamile oldugumu bile düşünmedim. Kesin icimde parça kaldı ondan adet olamiyorumdur dedim. Yinede test yapayım dedim, test pozitif çıktı test hatalidir dedim. 3. Testte kabulledim. Yavrucumla buraya kadar geldik, inşallah sağlıkla da kavusuruz birbirimize. Darısı da inşallah sana olsun.
[/QUOTE]
yaa okurken duygulandimm canim zor zamanlar yazamissin Rabbim yardim etmis cok sukur hamd olsun cok mutlu oldum hayirlisiyla alirsin kucagina insaAllah cok tesekkur ederim.iyi dileklerin icin Allah razi olsun bana cok guzel moral oldu sukrettim halime kayiplarin icin de cok uzuldum Allahim kimseye yasatmasin guzel gunler gorecegiz insaAllah :)

[/QUOTE]

Teşekkürler canım ❤

Teşekkürler kuzum ❤Evet canım yine bana ütü göründü

[/QUOTE]

Canım enfeksiyonda su çok önemli
Kendini zorla
Biliyorum insanın midesi bulanıyor içemiyor ama sonrası daha kötü
Bak benim böbrekten bu kadar çekmemin tek sebebi az su içmem
Benim bir hafta boyunca su içmediğim günler olurdu
Günde sadece bir kere idrars çıkardım
Sonra ne oldu mis gibi böbrek taşları ve sürekli tekrarlayan enfeksiyon

Sıradaki annemiz diyince ayrı bir heyecan bastı bir çoğumuz acemi dörtgözle bekliyoruz gelmelerini sen bizlere kıdemli olarak oğluşundan fırsat bulduğun zamanlar yardımcı ol
Herzaman canim emin ol 1 hafta sonra uzman olacaksin her konuda bebekler ogretiyor herseyi

Aynı iki gündür benimde öyle
Yukarı kısım taş gibi oluyor ama normal diyorlar bilemiyorum

Maşallah canım her şeyi hazır bebişin
Sağlıkla gelsin

Magnetlerim geldi

Süper canım mutlulukla hediye edin inşallah

Son cicilerimiz de yıkandı teyzeleri

Ohh mis sağlıkla giysin kuzucuk

Canım devlette Zaten çoğu doktor aynı şekilde
Özele gitmeye de şartlar el vermiyor maalesef
Hastanede çalışan arkadaş doktorun çok iyi olduğunu güvenebileceğimzi söylüyor
Ama klasik devlet hastanes işte
Tatmin edici bir açıklama yapmıyorlar

Maşallah size

Ben belki banyo yapma imkanım olursa diye havlu koydum
Banyo yapamazsam en azından yüzümü yıkarım diye sabun koydum
Bir de emzirmeden önce memeyi silmek için karbonatlı su hazırlamayı düşünüyorum
Islak mendil ve kağıt havlu

Maşallah fit bir anne

Cuttingcorners kuzum herşeyin normal olmasına sevindim

Baza altı temizliği yapıyoruz çok takip edemiyorum

Aman kendini çok yormasaydın canım dikkat et

Dün bende bir gün önce çok kasılmam vardı deyince rahim boyunu ölçsünler ,nstye gır dedi ,rahim boyunu vajinal usg ile ölçtü ve kapalı dedi, o yüzden sordum

Valla canım bugün nst ye de girmedim
Dün gece yapılana baktılar normal dediler
Dün yapılmış bugün yapılmasına gerek yok dediler
Benim de içime sinmedi
Tamam dün yapıldı, çok yüksek olmasa da sancı da görüldü
Karnım semsert oluyor dedim
Bulantım var dedim
Tedbir amaçlı da olsa bugün yeniden nst ye girmem gerekmez miydi

Bazı doktorlar ilaç yanlısı olmuyor kuzum
Ama tabi bence seninki tamamen ilgisizlikten vermemiş.
Bu arada pekmez işe yaramazmış kan yapımında boşuna yemeyin demişti bir doktor Onun yerine bol bol Demir yapacak yeşil gıdalar tüket kuzum. Geçende muhabbeti geçmişti özellikle yeşil mercimek.

Valla canım ne nst baktılar ne tansiyon ne tahlil
Yattım doktor iki dk da baktı tamam bitti bu kadar
Her hafta kağıt verirlerdi bu hafta onu bile vermediler

Dün nst yapılmış normal çıkmış tekrar yapmaya gerek yok dedi ama karşılaştırmak için bile olsa tekrar yapmaları gerekmez miydi

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah
Evde maske mi kullansan acaba korunmak için

Kizlar ya kendimi delik deşik edecek kadar kasiniyirum. Kollarim ensem boynum. Goguslerim. Mahfoldu yara oldu
Kuzu karaciğer enzimlerine bakıldı mı. Baktırmadıysan ihmal etme kolestaz olmasın kaşıntının sebebi.
O da riskli bir durum bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…