2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
O hataya düştüm ve yine birikti ütüm nasıl gözümde büyüyor an la ta mam
Baktıkça felç geçiriyorum
Vallahi ben hamilelik boyunca hep eşime yaptırdım yazık adamcagiz hâlâ giki çıkmadan yapıyor. Gömlek utulemede ustalaşmış benden iyi ütü yapıyor artik

Vallahi ben hamilelik boyunca hep eşime yaptırdım yazık adamcagiz hâlâ giki çıkmadan yapıyor. Gömlek utulemede ustalaşmış benden iyi ütü yapıyor artik
Eşimin yaptığı her işi beğenirim bende temizlik ve yemek dahil ama ütü yok beceremiyor.
Senin eşine maşallah diyorum

Merhaba kızlar, bugun kontrole gittik. Biraz canım sıkıldı. 32. Haftada filan bebek önde gidiyordu, en son 35 'de gitmistik 2600 Du, şimdi tam 36+1 oldum, bebek 2650 cıktı. 1 haftada 50 gr almis, 35+2 ile uyumlu cıktı gelisimi. Canım çok sıkıldı. Kan akışına filan baktı sıkıntı yok dedi, moralini bozma protein ağırlıklı beslen, makarna filan da ye bakalım, haftaya görüşelim dedi.. neden böyle oldu anlamadım. Normal beslenmeme dikkat ediyorum aslında.. inşallah haftaya kilo almis olur, iyi bir beslenme programı yapayım bu hafta

Bence yeşil akıntıyı doktoruna bir danış Canım.
Cnm ben dün gece uykuyabilmek için su içmedim, bişey yemedim.
Ben sorun üzerine sorunla boğuşmaktan inan gözlerimin altı çöktü birde uykusuzluk.
Dedim bu gece inşallah uyurum suda icmeyeyim. Uyudum biliyormusun:)
Sabah kalkınca wc ye de gitmedim. Geç gittim.
Sanırım ondan oldu.
Bir daha gelmedi.
Ama gelirse giderim.
Zaten sürekli doktorumdayım. Nts ye sokuyor sancılarım başladı ya benim.
Ama alttan muayene kesinlikle yapmıyor.
Anlatırım, artık verilen ilaçları ezberledim gyno lomexin 600 lük yazar :):)
Sen nasılsın cnm?

Kayınvalidem duymasın (oğluşuna hiç kıyamaz) itiraf ediyorum evlendiğimizden beri ütüyü eşim yapıyor

Teşekkür ederim canım fotoğrafa çok merakım vardır bir de söz konusu oğluş olunca dayanamadık yakın zamanda telefonu değiştirdik doğunca bol bol çekelim diye

Kızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana
Kuzum hastaneye gitmeniz iyi olmuş allah korusun plesanta ayrılması falan olur çok çok tehlikeli.
Birde yordun kendini bugün ah ah
Umarım kötü birşey değildir

Sürekli doktora gittiğini biliyorum ama endişelendim yeşil renkten ((
Ben iyiyim canım şükür sıkıntım yok.

Allah şifa versin canım korkma benimde öyle olmuştu sebebini bulamadılar inşallah seninde bir şey çıkmaz
Kuzum hastaneye gitmeniz iyi olmuş allah korusun plesanta ayrılması falan olur çok çok tehlikeli.
Birde yordun kendini bugün ah ah
Umarım kötü birşey değildir
Kuzum çok geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah
Canım allah acil şifa versin, korkma lutfennn

Açıklık yokmuş kızlar idrar ve nst istedi..
Valla korkmasım desemm yalan olur
A April wind sende kocam gibi :)) o da hemen söylenme moduna girdi. Hiç oturmadın dimi. Ağrım yok diye dağa taşa tırmanırsın sen ztn diye bıdı bıdı etti durdu. Sanki bnm anam geldi de keyfiöden yaptım

Ay ne güzel ya benim eşim asla anlamaz ütüden

Canım canını sıkma benimde başıma geldi seninki yine kilo almış benimkisi hiç almamıştı hep yazdım yine yazayım. Günde 2 bardak günlük süt, muz, ceviz, 2 adet yumurta, et tavuk balık bunları çok dizenli ye canım bak nasıl kilo alıyor
Kızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir yaz lütfen merakta bırakma bizi

Yaa inan ki korkuyorum bende napıyım :))
Halbuki kritik zamanları da geçtik Allah’ın izniyle ama işte paniğim bende
Dinlen kuzum dinlen baksınlar herşeye

Benimki dr almis sayılmaz ki 50 gr sadece, belki o da ölçüm hatası dediklerini yapayım canım, sagolasin, inşallah kilo alır bebeğim.. sütü yatarken mi içiyordun

Bende hep ishaldim ilaca rağmen barsak koliti var acaba bebeğim ondan mı kilo az alıyo 2 haftada 150 gr anca almış
Etkisi olabilir canım. İshalde vücut besinin emilimini tam yapamadan vücuttan atılıyor. Kabız olduğumuzda ise durum tam tersi

Sürekli doktora gittiğini biliyorum ama endişelendim yeşil renkten ((
Ben iyiyim canım şükür sıkıntım yok.
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse bıktım ben doktora gitmekten.
Nst de bile sırt üstü yatamıyorum, yattığımda kalkamıyorum. Nefes almakta çok zorluk çekiyorum, sürekli ağrılar cekiyorum.
Kullandığım ilaçları 34. Haftada bıraktırdılar ya hepsini birden, bı tek kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Vücudum alt üst oldu. Kele bulup anlatamam. Benim tansiyonum en fazla 11/6 yukarısı olmaz. Artık hastaneye adımımı atayım ya 13/9 oluyor yada 8/5 şekilde iniyor. Hemen çıkmak istiyorum.

Benimki dr almis sayılmaz ki 50 gr sadece, belki o da ölçüm hatası dediklerini yapayım canım, sagolasin, inşallah kilo alır bebeğim.. sütü yatarken mi içiyordun

Canım kahvaltımda içtim çay yerine, beyaz peynir kaşar peyniri, ceviz , 2 adet yumurtayla kahvaltımı yaptım.

Ara öğünde muz yedim, mutlaka her gün et ürünü yedim, bakliyat da .. ve ev yoğurdu.. gece de akşam yemeğinden sonra 2. Bardak sütümü içtim. 1 hafta sonra gittiğimde güzel kilo almıştı.

Sagol canim. Ben de uygulayayım bakalım,inşallah kilo alır bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…