Canım şimdi ben sana bende var desem normal karşılıcan. Başka birisi bende yok dese bende neden var diye düşüncen. Senin birtek ayağında ödem olsa normal karşılıcam ama gel gelelim ki şuda bir gerçek.kardeşim de Doğumun yakın gibi anlattığın şeyler dedi
Tamam hamilelikte şişlik olur ama herkesin böyle mi mesela merak ediyorum ben
Oo masallah baya uzun.kac haftaliksin canimSelam kızlar. Şimdi salı günü girdiğim ultrasyon kağıdına baktım da kızım 51 cm olmus yahu boyu maşallah uzun olcak
Farklı doktora gittiysen farkli cikiyo canim.birde bebek büyüdükçe olcumlerde zorlasiyor.hergun muhakkak et ye kahvaltida bolca kasar peyniri ye canim.bende seker var anca bunlarla besliyorum.muzda cok faydaliMerhaba kızlar, bugun kontrole gittik. Biraz canım sıkıldı. 32. Haftada filan bebek önde gidiyordu, en son 35 'de gitmistik 2600 Du, şimdi tam 36+1 oldum, bebek 2650 cıktı. 1 haftada 50 gr almis, 35+2 ile uyumlu cıktı gelisimi. Canım çok sıkıldı. Kan akışına filan baktı sıkıntı yok dedi, moralini bozma protein ağırlıklı beslen, makarna filan da ye bakalım, haftaya görüşelim dedi.. neden böyle oldu anlamadım. Normal beslenmeme dikkat ediyorum aslında.. inşallah haftaya kilo almis olur, iyi bir beslenme programı yapayım bu hafta
Gecmis olsun canim sonucları aldin mi merak ettimKızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana
Doğum yapan arkadasiminda son haftalarda ayagi cok sismisti sorun olmadi ama 37+3 de dogum yapti.sislik oluyor ama cok fazla olmasi tehlikeli olabilirkardeşim de Doğumun yakın gibi anlattığın şeyler dedi
Of cok korktum ben de baya kan geldi yani. Ama bi damlaydı devamı da olmadı. Doktor hersey normal acılma yok rahim boyu iyi plasenta yerinde dedi. Hem alttan hem karından muayene yaptıBana iki kere oldu canim hatta ilkinde bacagimdan suzuldu kanGece kanamis farkina varmamisim sabah lavaboya gittim baktim atletim hep kan olmus sonra wc den kalkinca bacagimdan akti vok kotuydu Allah dusmanimin basina vermesin. İkincisi de yine gece kanamis sabah ic camasirim kandi. Benim plasenta kaynakli kaniyor Gecmis olsun canim yat dinlen cok ayaga kalkma
Haklisin canim elde ve yuzde olmasi kotu.Canım şimdi ben sana bende var desem normal karşılıcan. Başka birisi bende yok dese bende neden var diye düşüncen. Senin birtek ayağında ödem olsa normal karşılıcam ama gel gelelim ki şuda bir gerçek.
! El,ayak,yüzünde şişlik var.
! Bebeğin normale göre hareketleri azalmış.
! Bulantı kusman oluyor.
Tansiyon ölçümü olmadığı için bilmiyoruz normal mi değil mi ?
Şimdi sen söyle tek sorun şişlik mi
Bilmiyorum şuan da biraz kasık ağrım var adet olacak gibi of cok korkuyorumMaşallah Urasa koccamaaaan olmuştü tü tüüüüü
Nişan mı acaba diye düşündüm
Ya işte bende de herşey normal cıktı. Suan da biraz hassasiyet ve sancım var kasıklarımdaErkeklerin de bu rahatlığını anlamıyorum . Şikayetlerinle ilgilenmiyorsa bence eşini boşver git başka bir doktora. Benim de ablam para gönderdi Umay için. Ne yaptıpıma eşim hiç karışmıyor bile.
Bence yeşil akıntıyı doktoruna bir danış Canım.
Geçen hafta Benim başıma geldi ama leke gibiydi kan. Herşey normal çıktı. Doktorum dinlen yorma kendini dedi.
Geçmiş olsun canım. Sanırım şuan iyisin. Dikkat et kendine.Kızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana
Ablamın telefonuda böyle güzel çekiyor :)))Teşekkür ederim canım fotoğrafa çok merakım vardır bir de söz konusu oğluş olunca dayanamadık yakın zamanda telefonu değiştirdik doğunca bol bol çekelim diye
Kuzum hastaneye gitmeniz iyi olmuş allah korusun plesanta ayrılması falan olur çok çok tehlikeli.
Birde yordun kendini bugün ah ah
Umarım kötü birşey değildir
Canım şimdi ben sana bende var desem normal karşılıcan. Başka birisi bende yok dese bende neden var diye düşüncen. Senin birtek ayağında ödem olsa normal karşılıcam ama gel gelelim ki şuda bir gerçek.
! El,ayak,yüzünde şişlik var.
! Bebeğin normale göre hareketleri azalmış.
! Bulantı kusman oluyor.
Tansiyon ölçümü olmadığı için bilmiyoruz normal mi değil mi ?
Şimdi sen söyle tek sorun şişlik mi
Kızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana
Şükür iyiyim canım evet 36 olduk çok şükür bugünlerimizeHaklisin canim elde ve yuzde olmasi kotu.
Sen nasilsin seninde baya yaklasti dogum 36 oldun degil mi
Kanamadan kaynaklı olabilir mi acaba canım ağrın. Doktorun ne dediBilmiyorum şuan da biraz kasık ağrım var adet olacak gibi of cok korkuyorum
Az öncede dedim ya canım kiminin tek şişliği olur doktoru durumuna göre normal der. Kiminin doktoru normal değil takip edelim der. Senin tek şanssızlığın iyi bir doktora denk gelememek olmuş. Tekrardan ne zaman gel dedi canım kontroleTabiki tek sorun şişlik değil
Hani böyle etrafta konuşunca diyorlar ya hamilelikte şişlik normal diye
O zaman ben abartıyor muyum diye düşünüyorum
Ben mi evhamlıyım etrafımdakiler mi rahat anlamadım
Doktor desen hiç önemsemedi bile
Şu an kendimi çok çaresiz hissettim ağlamak istiyorum
Az öncede dedim ya canım kiminin tek şişliği olur doktoru durumuna göre normal der. Kiminin doktoru normal değil takip edelim der. Senin tek şanssızlığın iyi bir doktora denk gelememek olmuş. Tekrardan ne zaman gel dedi canım kontrole
Maaşallah canım sizeGöbüş fotoları gelmiş
Ben de geri kalmayım hemen paylaşayım dedim
35+2 kızım Nazlı Hilal ve benEki Görüntüle 2246536
Benim tombiş ellere dikkat
BEki Görüntüle 2246538
Canını sıkma canım yanlış ölçmüş de olabilir belki daha önceki ölçümde fazla ölçtü ondan şimdiki ölçümde az kilo almış gibi çıktı kim bilir. Benimki de her zamankine göre daha az almış çıktı bu hafta, yememe dikkat ediyorum ama kafama da takmıyorum çok şükür bayağı yol katettik sen de endişelenmeCanım bebegin başı kanaldaymis zor olctu zaten, ama karin ve bacak da geri çıkınca canım sıkıldı, inşallah kapatırız arayı bu hafta iyi beslenerek
Ins dönmüştür canim.bende iyiyim canim mecburen diyete devamŞükür iyiyim canım evet 36 olduk çok şükür bugünlerimize
En çok döndümü diye meraktayım :)
Sen nasılsın canım diyete devam ediyor musun
Kanamadan kaynaklı olabilir mi acaba canım ağrın. Doktorun ne dedi
Maşallah canım sizeGöbüş fotoları gelmiş
Ben de geri kalmayım hemen paylaşayım dedim
35+2 kızım Nazlı Hilal ve benEki Görüntüle 2246536
Benim tombiş ellere dikkat
BEki Görüntüle 2246538
Maşallah canımBu da benden gelsin bakalım :) Benim kadar kilo almış olan sanırım yoktur :)))
Umarım yükleyebilmişimdir...
Benimde ellerimde şişlik var canım biraz da ayaklarımda. Ama öyle rahatsız edecek kadar çok değilkardeşim de Doğumun yakın gibi anlattığın şeyler dedi
Benimde ellerimde şişlik var canım biraz da ayaklarımda. Ama öyle rahatsız edecek kadar çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?