Koş tabi canım çoğumuzun 1 aydan az kaldı heran herşey olabilir şu saatten sonraIshal olursam doktora koşarım o zaman ben .Muhakkak enteresan bir durum oldugunu düşünerek .
Benim halimi hep kabiz gezenler anlar
Maşallah Urasa koccamaaaan olmuş
Nişan mı acaba diye düşündümKızlar peçetede devamı gelmeyen bildiğiniz kıpkırmızı bir kanama yaşadım. Doktora gittim açılma yok rahim boyu 32 mm bebek kalp atışı normal. Sizce sıkıntı ne oldu başına gelen var mı
Ellerinize sağlık canım. Çok güzel görünüyorlar :))Bu arada yattığım yerden cikolatalarimizi yaptım elticigimle..gerçi oda süsleme felan hevesim kalmadı da.zaten özel odaları bile çok kötü. .bunlarda cikolatalarimizEki Görüntüle 2246383
Bende hep ishaldim ilaca rağmen barsak koliti var acaba bebeğim ondan mı kilo az alıyo 2 haftada 150 gr anca almışKoş tabi canım çoğumuzun 1 aydan az kaldı heran herşey olabilir şu saatten sonra
Hamilelikte kabızlık bebeğin daha çok besin alması için normal bir durummuş,vücut kendini doğuma hazırlarken doğumdan 2-3 gün önce ishal mide bulantısı kusma başlıyormuşbazı gebelerde bu durum aynı gün bile görülebilirmiş
Bak şimdi iyice endise ettim , başka doktora git canım. Tansiyon aleti varsa kendin ölç evde. Peki bebisin hareketleri nasıl ? Kasılma var mı çok ?Canım söylediklerinin hepsi var ama doktorun umrunda bile değil
Dünkü kontrolde tansiyonuma bile bakmadılar
Göz kararması oluyor, bazen de gözümün önünde baloncuklar uçuşuyor
Özellikle bacaklarımda çok şişlik var ve çok fazla ağrıyor bacaklarım
Yüzümde şişlik falan yoktu ama son üç günde bir anda yüzüm gözlerim şişti
Erkeklerin de bu rahatlığını anlamıyorum . Şikayetlerinle ilgilenmiyorsa bence eşini boşver git başka bir doktora. Benim de ablam para gönderdi Umay için. Ne yaptıpıma eşim hiç karışmıyor bile.Başka ilçede özel hastane var, eşime oraya gidelim diyorum ama pek oralı olmuyor
O kendince doktorun ilgilendiğini ve benim abarttığımı düşünüyor
İl merkezinde de bir tane özel klinik açılmış
Oraya gidelim diyorum
Orası kesin pahalıdır diyor
Pazartesi veya Salı özele gitmeye ikna edicem bakalım
En kötü ihtimal şu var aklımda
Cuma tekrar kontrol günümüz
Eğer yine doktor böyle ilgisiz davranırsa il merkezine gitmişken o özel muayeneye gitmeyi düşünüyorum
Babam bebeğin ihtiyaçları için para göndermişti, ben onun bin lirasını ne olur ne olmaz Doğumda lazım olur diye kaldırmıştım
O paradan kullanırım
Eşim de ne derse desin
Bence yeşil akıntıyı doktoruna bir danış Canım.Beyaz cnm, çok acık yeşil gibiydi yada banada öyle gelmiş olabilir. Ama baya bı akıntı geldi. Bir daha gelmedi. Böyle bir kere de gebeliğin başında gelmişti doktora gitmiştim önemli bişey yok demişti.
Bide gece hiç WC ye kalmadım sabahta WC ye çok geç girdim. Ondan da olmuş olabilir mi?
Kızlar peçetede devamı gelmeyen bildiğiniz kıpkırmızı bir kanama yaşadım. Doktora gittim açılma yok rahim boyu 32 mm bebek kalp atışı normal. Sizce sıkıntı ne oldu başına gelen var mı
Canım maşallah sporu hiç bırakmadın tebriklerSelam kızlar
Bir sürü ütü yaptım yineoturarak yapmak da ayrı bir işkence oluyor ama naapayım bir sürü gömleği vardı eşimin, bebeğin son kıyafetlerini de ütüledim hepsi hurçta gardolapta bi raf açmıştım bebeğin giysilerini oraya düzenlemem lazım ama hafta içinde yaparım artık kendi valizime de eşyalarımı koydum eksikler var onları da tamamlicam kart dönünce, spor yaptım üstüne de artık yatış bir şey yapmamam lazım
Kuzu bu kadar enerjiyi nerden buldunnnSelam kızlar
Bir sürü ütü yaptım yineoturarak yapmak da ayrı bir işkence oluyor ama naapayım bir sürü gömleği vardı eşimin, bebeğin son kıyafetlerini de ütüledim hepsi hurçta gardolapta bi raf açmıştım bebeğin giysilerini oraya düzenlemem lazım ama hafta içinde yaparım artık kendi valizime de eşyalarımı koydum eksikler var onları da tamamlicam kart dönünce, spor yaptım üstüne de artık yatış bir şey yapmamam lazım
Canım benim bildiğim kadarıyla bu durum doğuştan geliyor,düzelme olmuyor. Hamilelikte normal hamilelerinki gibi bir boyuta geliyor,doğumdan sonra eski haline dönüyor. Acaba bu durum normal doğumu zorlaştırır mı düşüncesi geldi şimdi aklımagününü beklerken kuzucuk erken gelmeye kalkmasın
Canım senin çok çok düşükmüş.
Benim hamilelikten önce 450-580 arasındaydı.
Hamilelikte bebek büyüdükçe değer azar azar düşmeye başlamıştı.
1 ay kullan diye dahiliyeci apikobal verdi. İlaçtan sonra 600 üstüne çıktı
Başka ilçede özel hastane var, eşime oraya gidelim diyorum ama pek oralı olmuyor
O kendince doktorun ilgilendiğini ve benim abarttığımı düşünüyor
İl merkezinde de bir tane özel klinik açılmış
Oraya gidelim diyorum
Orası kesin pahalıdır diyor
Pazartesi veya Salı özele gitmeye ikna edicem bakalım
En kötü ihtimal şu var aklımda
Cuma tekrar kontrol günümüz
Eğer yine doktor böyle ilgisiz davranırsa il merkezine gitmişken o özel muayeneye gitmeyi düşünüyorum
Babam bebeğin ihtiyaçları için para göndermişti, ben onun bin lirasını ne olur ne olmaz Doğumda lazım olur diye kaldırmıştım
O paradan kullanırım
Eşim de ne derse desin
Ay kizceler aksama kv ler gelmeye karar verdi yemek yaptim ama cayin yanina tatli ne yapayim oneriniz varsa sevinirim
Ani olunca kitlendim biraz. Kv ler yakin ama cok gelmezler. Birden gelecekleri tuttu. Genelde biz giderdik yq da onceden davet ederdim ona gore hazirlik yapardim bu sefer biraz cat kapi oldu. Yemekleri koydum bi tatlim kaldi sogumasi gerekmeyecek tatli onerileriniz varsa alabilirim
Canım maşallah sporu hiç bırakmadın tebriklerben çalışamaz raporu aldığımdan beridir toto büyütme modundayım hiç halim yok
Kuzum inan halim yok ama güneşliydi bugun hava açtım tüm camları havalandırdım evi hadi ütüyü de yap dedimKuzu bu kadar enerjiyi nerden buldunnn
Vallahi kaç gündür hava kapalı yatağa yapıştım kaldım bi bugün kalktım dünü saymazsak. Dikkat et sende sıcakken anlaşılmıyor ama yatınca o yorgunluk misli misli çıkıyor
Öğrenirsin kuzumDün akşam üstünden beri bizim bebiş kakasını yapmıyordu eşimle sürekli gazını bezini kontrol ediyorduk. Mamasina birkaç damla zeytinyağı damlattim. Neler denedim yapmadı ikinip durdu. Ne zormuş bebeğin kabız olmasi
Ama herşey tecrübe valla kızlar, annem geldi göbeğine bebe yağıyla masaj yaptı , ayaklarına masaj vs. derken kakasını yaptı rahatladı. İnsan öğreniyor işte yavaş yavaş
Yeni foto çekilmedim canım şimdi de yoruldum uzandım valla atarım amaCuttingcorners kuzu yeni yeni böyle belli olmaya başladı☺
Sende yolla bakayım ne durumda göbüş.
Ama geçen attığında vardı gayet yanlış hatırlamıyorsam
O hataya düştüm ve yine birikti ütüm nasıl gözümde büyüyor an la ta mamEvet canım zinde tuttu beni faydasını gördüm yani aslında şu sıralar yapasım yok ama doktorum da önemsediği için devam ediyorum
Kuzum inan halim yok ama güneşliydi bugun hava açtım tüm camları havalandırdım evi hadi ütüyü de yap dedimmecburiyetten biraz ütüyü yapmasam olmuyor çok birikse aniden bir şey olsa kim yapacak ütüyü o hengamede en azından birikmesin dedim
O hataya düştüm ve yine birikti ütüm nasıl gözümde büyüyor an la ta mam
Baktıkça felç geçiriyorum
Normalde biriktirmiyorum kuzuKuzu ben ilk zamanlar 2 haftada 1 yapıyordum ama o nasık bir ütüdür resmen 10 tane gömlek 3 4 tane klasik pantalon benim ayrıca kıyafetlerim derken mahvoluyordumsonra biriktirmemeye karar verdim bu şekilde daha iyi sende biriktirme canım
Gerçekten havaların psikolojimiz üstünde çok önemli bir etkisi var kuzum hava kasvetli olsaydı asla yapmazdım heraldeNormalde biriktirmiyorum kuzu
Şimdi yatıyorum diye birikmiş farkında değilim.
Havalarda kötü olunca ahaha çamış gibi yattım
Çıkacak acısı napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?