Oğluma hamile kaldığımda da 25 kilo civarı almıştım ama sonrasında toparladım. Tabii yaş illa ki etken olacak bu defa, muhakkak zorlanacağım ama artık çok geç :))) Sağlıkla gelsin de kilo gider bir şekilde diyorum.Maşallaaah canım rekor şendeymiş gerçekten yarasın bebişe:))geçen tv de bir Kadın gördüm 30 küsür almış hamilelikte ama şimdi bayağı zayıftı görsen biraz kilo al bile dersin kimisi çabuk alıp verebiliyor sanırım:)
Kuzum kendini birileriyle karşılaştırarak karar veremezsin buna, sen farklı hissediyorsan şişlik vardır. Bulantın da var hareketleri de azaldı diyorsun mutlaka gitmelisin doktora kontrol gününü bekleme.
Cnm bebişlerde kaka durumu ara ara böyle olabiliyo, benim kızımda öyle 3_4 gün yapmadığı oluyodu sonra bi yapıyodu sırtıma kadar ve hafif koyu kıvamlı olarak endişe etmeDün akşam üstünden beri bizim bebiş kakasını yapmıyordu eşimle sürekli gazını bezini kontrol ediyorduk. Mamasina birkaç damla zeytinyağı damlattim. Neler denedim yapmadı ikinip durdu. Ne zormuş bebeğin kabız olmasi
Ama herşey tecrübe valla kızlar, annem geldi göbeğine bebe yağıyla masaj yaptı , ayaklarına masaj vs. derken kakasını yaptı rahatladı. İnsan öğreniyor işte yavaş yavaş
Aynen canım hem bebişler hem de biz anneler sağlıklı olalım da kilo önemli değilOğluma hamile kaldığımda da 25 kilo civarı almıştım ama sonrasında toparladım. Tabii yaş illa ki etken olacak bu defa, muhakkak zorlanacağım ama artık çok geç :))) Sağlıkla gelsin de kilo gider bir şekilde diyorum.
Cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine artık fazla ayakta kalma.son zamanlarimız iyi olduğuna sevindim.
Artık öyle yoğun tempolu işler bize göre değil canım
Ben de eğilip banyoyu fırçalamıştım
Ondan sonra sancı çıktı bende
Tuzu yok denecek kadar az kullanıyoruz canım
Hatta salçalı yemeklere giç koymuyorum salçanın tuzu yetiyor
Yarın alacağım inşallah
Valla haklısınız kızlqr. Ben yorulduğumu anlamıyorum eşimin kızdığı kdr var sanırımValla canım bana da dün misafir geldi bir kek yapayım dedim belim koptu resmen biraz da ortalığı toparlamıştım. Artık ev işi falan hak getire ayakta pek duramıyoruz
Canim sislik bendede oldu bu hafta. Bide artik son haftalarimiz heran hersey olabilir. Onemli olan moralini yüksek tut. Iyi düşün. Inan kismeti varsa. 1 kilo ile yasar. Allah buyuk. Her denilene de inanma tevekkül et. Dua etBebeğin hareketleri son günlerde fark edilir şekilde azaldı veya eskisi gibi hareketli değil
Önceden her gün ayağını dayardı nefes alamazdım
Şimdi seyrek kımıltılar veya seğirti şeklinde hareketler hissediyorum sadece
Karnım da iki gün önceki kadar olmasa da sert
Bugün sürekli yattım dinlendim ama ayaklarım korkunç şiş duruyor
O kadar şiş ki ayaklarım, parmaklarım boncuk gibi minicik kaldı ve bastıkça ayağımın altı geriliyor şişlikten
Bu haftada bu kadar şişlik normal mi bilmiyorum
AynenKızlar iyi niyetle yazıyorsunuz biliyorum ama, bana birşey olmadı sanada olmaz gibisinden tutumda olmayalım bence.
Bunu demesi gereken doktor çünkü.
Seni anlıyorum İnan bende doktora gitmekten çok sıkıldım. Ama kendim için değil kızımı götürmekten ve çok yorgunum. Ama çok şükür diyorum bu günümüze. inşllah senin içinde herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun.Aslında doğrusunu söylemek gerekirse bıktım ben doktora gitmekten.
Nst de bile sırt üstü yatamıyorum, yattığımda kalkamıyorum. Nefes almakta çok zorluk çekiyorum, sürekli ağrılar cekiyorum.
Kullandığım ilaçları 34. Haftada bıraktırdılar ya hepsini birden, bı tek kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Vücudum alt üst oldu. Kele bulup anlatamam. Benim tansiyonum en fazla 11/6 yukarısı olmaz. Artık hastaneye adımımı atayım ya 13/9 oluyor yada 8/5 şekilde iniyor. Hemen çıkmak istiyorum.
Aynen :):) Kayınvalideler kendileri kıllarını kipirdatmaz ama gelin oğlana iş yaptırıyor diye söylenirler zaten
Çok güzel Canım ellerine sağlık. Kızıma da annem yaptı bunlardan.Yeni yaptım nasıl olmusEki Görüntüle 2246549
Seni anlıyorum İnan bende doktora gitmekten çok sıkıldım. Ama kendim için değil kızımı götürmekten ve çok yorgunum. Ama çok şükür diyorum bu günümüze. inşllah senin içinde herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun.
Nefes almakta bende çok Zorlanıyorum. İnan şuan nefes nefese yazıyorum bunları :) sırf üstü yatmak nasıl bişey unuttum :) sen iyi düşün iyi olsun lütfen.
Aynen :)
Ben iş yaparken kılını kıpırdatmaz yardım edeyim kesinlikle demez ama oğlu bana yardıma gelsin hemen gelir oğlum sen dur ben yaparım diye
Kuzum zaten 10 gün kontrol süresi oluyor 2 hafta o şekilde üst üste gidebilirsin sonraki haftaya da inşallah randevu bulursun canımKızlar aklıma takıldı benim doktoruma randevu zor bulunuyor. Öğr görevlisi bide bu yüzden şehir dışına seminerlere de çok gidiyor. Ne zaman olup olmadığı belli olmuyor sadece 3 gün muayene alıyor zaten, bazen 2 gün.
Bana artık haftada bir gel derse nasıl olacak acaba ya. MHRS den bile en erken genelde 3 hafta sonrasına ancak bulabiliyorum. Şimdi bu aklıma geldi düşünüyorum değişik miyim neyim
Kızlar aklıma takıldı benim doktoruma randevu zor bulunuyor. Öğr görevlisi bide bu yüzden şehir dışına seminerlere de çok gidiyor. Ne zaman olup olmadığı belli olmuyor sadece 3 gün muayene alıyor zaten, bazen 2 gün.
Bana artık haftada bir gel derse nasıl olacak acaba ya. MHRS den bile en erken genelde 3 hafta sonrasına ancak bulabiliyorum. Şimdi bu aklıma geldi düşünüyorum değişik miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?