2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oğluma hamile kaldığımda da 25 kilo civarı almıştım ama sonrasında toparladım. Tabii yaş illa ki etken olacak bu defa, muhakkak zorlanacağım ama artık çok geç :))) Sağlıkla gelsin de kilo gider bir şekilde diyorum.

Kuzum kendini birileriyle karşılaştırarak karar veremezsin buna, sen farklı hissediyorsan şişlik vardır. Bulantın da var hareketleri de azaldı diyorsun mutlaka gitmelisin doktora kontrol gününü bekleme.
atanamayanogretmen evet canım bence de herkesde Farklı olabilir ne olur ne olmaz sen farklı bir dr a daha görün istersen

Cnm bebişlerde kaka durumu ara ara böyle olabiliyo, benim kızımda öyle 3_4 gün yapmadığı oluyodu sonra bi yapıyodu sırtıma kadar ve hafif koyu kıvamlı olarak endişe etme

Aynen canım hem bebişler hem de biz anneler sağlıklı olalım da kilo önemli değil

Cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine artık fazla ayakta kalma.son zamanlarimız iyi olduğuna sevindim.
Valla canım bana da dün misafir geldi bir kek yapayım dedim belim koptu resmen biraz da ortalığı toparlamıştım. Artık ev işi falan hak getire ayakta pek duramıyoruz
Valla haklısınız kızlqr. Ben yorulduğumu anlamıyorum eşimin kızdığı kdr var sanırım
Çünkü yaptıklarımı saydırdı.. anlatırken yoruldum. Ve bu süreçte hep ayakta olmam da cabası..

Diğer taraftan da ablam kanın nişan olduğuna inanıyor. Ama nişan geldikten hemen sonra doğum gelecek diye bir kaide yokmuş. Ptesi gidip kendi doktoruma da görünücem sanırım. Ztn acilde ki doktor da bir sorun olmasa dahi gel doktorun görsün haftaiçi dedi.

Canim sislik bendede oldu bu hafta. Bide artik son haftalarimiz heran hersey olabilir. Onemli olan moralini yüksek tut. Iyi düşün. Inan kismeti varsa. 1 kilo ile yasar. Allah buyuk. Her denilene de inanma tevekkül et. Dua et

atanamayanogretmen canim kendini iyi hissetmiyorsan normalin disinda. Bir anormallik varsa baska doktorada git. Esler konusur. Inan bugun. Allah oyke bir sabir verdiki bana alışverişe gittik evet baya gitti ama ihtiyac ve daha da var. Neredeyse kalp krizi gecirecekti

Arkadaşlar aksamları yemekten sonra çok kötü bulantim oluyor son zamanlarda ve ancak kusunca rahatliyorum. Hamileliğin ilk zamanları böyle olmadim yaa. Sabahları safra kusuyorum, alerjimden dolayı henüz akintim oluyor o da sabahları kusturuyor. Ama bu akşamları çok kötü yaa. Ağır da yemiyorum ama bıktım artık. Doktora sormayı da unutmuşum. Pazartesi muayenem var orda sorarım artık.

Seni anlıyorum İnan bende doktora gitmekten çok sıkıldım. Ama kendim için değil kızımı götürmekten ve çok yorgunum. Ama çok şükür diyorum bu günümüze. inşllah senin içinde herşey güzel olacak. İyi düşün iyi olsun.
Nefes almakta bende çok Zorlanıyorum. İnan şuan nefes nefese yazıyorum bunları :) sırf üstü yatmak nasıl bişey unuttum :) sen iyi düşün iyi olsun lütfen.

:) Kayınvalideler kendileri kıllarını kipirdatmaz ama gelin oğlana iş yaptırıyor diye söylenirler zaten
Aynen :)
Ben iş yaparken kılını kıpırdatmaz yardım edeyim kesinlikle demez ama oğlu bana yardıma gelsin hemen gelir oğlum sen dur ben yaparım diye

Kızlar aklıma takıldı benim doktoruma randevu zor bulunuyor. Öğr görevlisi bide bu yüzden şehir dışına seminerlere de çok gidiyor. Ne zaman olup olmadığı belli olmuyor sadece 3 gün muayene alıyor zaten, bazen 2 gün.
Bana artık haftada bir gel derse nasıl olacak acaba ya. MHRS den bile en erken genelde 3 hafta sonrasına ancak bulabiliyorum. Şimdi bu aklıma geldi düşünüyorum değişik miyim neyim

Ben sırt üstü yatmayı çok seviyorum ve gece ne zaman uyansam sırt üstü yatıyor oluyorum
Çok rahat oluyor benim için ama Bebek için iyi değil diye okumuştum
O yüzden tedirgin oluyorum
Ben sırt üstü yatınca sanki bebeğe bir şey olacakmış gibi hissediyorum korkuyorum

Benim için Sağa veya sola yatmaktan daha rahatlatıcı oluyor sırt üstü yatmak

Aynen :)
Ben iş yaparken kılını kıpırdatmaz yardım edeyim kesinlikle demez ama oğlu bana yardıma gelsin hemen gelir oğlum sen dur ben yaparım diye

Benim kv için kendi iş yapmasın da kim yaparsa yapsın hiç önemli değil
Çoraplarını bile kayınlarıma çıkarttırıyor

Çocuklar yapsa bütün işleri onlara yaptırır o kadar tembel
Dört oğlu var
Sürekli şikayet ediyor ev süpürmüyorlar bulaşığı toplamıyorlar diye
Eşim de “anne bunlar kız çocuğu değil ki çok beklenti içine girme” diyor her seferinde

Kuzum zaten 10 gün kontrol süresi oluyor 2 hafta o şekilde üst üste gidebilirsin sonraki haftaya da inşallah randevu bulursun canım

Kuzum doktoruna sorarsın haftada bir gel derse. Ya randevu bulamazsam diye.. benim taş için gittiğim devlette bir öğretim üyesi vardı. O asistanının numarasını vermişti. Onun olduğu günler randevusuz gidiyordm. Dediğin gibi ztn haftada bir olduğunda sistem ztn izin vermiyor. Belli süreyi geçmesi gerekiyor ya kuzum. Belki öyle bişi yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…