• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
:KK43: kardeşim de Doğumun yakın gibi anlattığın şeyler dedi
Tamam hamilelikte şişlik olur ama herkesin böyle mi mesela merak ediyorum ben
Canım şimdi ben sana bende var desem normal karşılıcan. Başka birisi bende yok dese bende neden var diye düşüncen. Senin birtek ayağında ödem olsa normal karşılıcam ama gel gelelim ki şuda bir gerçek.
! El,ayak,yüzünde şişlik var.
! Bebeğin normale göre hareketleri azalmış.
! Bulantı kusman oluyor.
Tansiyon ölçümü olmadığı için bilmiyoruz normal mi değil mi ?
Şimdi sen söyle tek sorun şişlik mi

Selam kızlar. Şimdi salı günü girdiğim ultrasyon kağıdına baktım da kızım 51 cm olmus yahu boyu maşallah uzun olcak :emir_bebek:
Oo masallah baya uzun.kac haftaliksin canim
Merhaba kızlar, bugun kontrole gittik. Biraz canım sıkıldı. 32. Haftada filan bebek önde gidiyordu, en son 35 'de gitmistik 2600 Du, şimdi tam 36+1 oldum, bebek 2650 cıktı. 1 haftada 50 gr almis, 35+2 ile uyumlu cıktı gelisimi. Canım çok sıkıldı. Kan akışına filan baktı sıkıntı yok dedi, moralini bozma protein ağırlıklı beslen, makarna filan da ye bakalım, haftaya görüşelim dedi.. neden böyle oldu anlamadım. Normal beslenmeme dikkat ediyorum aslında.. inşallah haftaya kilo almis olur, iyi bir beslenme programı yapayım bu hafta :KK43::KK14:
Farklı doktora gittiysen farkli cikiyo canim.birde bebek büyüdükçe olcumlerde zorlasiyor.hergun muhakkak et ye kahvaltida bolca kasar peyniri ye canim.bende seker var anca bunlarla besliyorum.muzda cok faydali
Kızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana 🙏🏻
Gecmis olsun canim sonucları aldin mi merak ettim
:KK43: kardeşim de Doğumun yakın gibi anlattığın şeyler dedi
Tamam hamilelikte şişlik olur ama herkesin böyle mi mesela merak ediyorum ben
Doğum yapan arkadasiminda son haftalarda ayagi cok sismisti sorun olmadi ama 37+3 de dogum yapti.sislik oluyor ama cok fazla olmasi tehlikeli olabilir

Bana iki kere oldu canim hatta ilkinde bacagimdan suzuldu kan :KK43: Gece kanamis farkina varmamisim sabah lavaboya gittim baktim atletim hep kan olmus sonra wc den kalkinca bacagimdan akti vok kotuydu Allah dusmanimin basina vermesin. İkincisi de yine gece kanamis sabah ic camasirim kandi. Benim plasenta kaynakli kaniyor :KK43: Gecmis olsun canim yat dinlen cok ayaga kalkma
Of cok korktum ben de baya kan geldi yani. Ama bi damlaydı devamı da olmadı. Doktor hersey normal acılma yok rahim boyu iyi plasenta yerinde dedi. Hem alttan hem karından muayene yaptı

Canım şimdi ben sana bende var desem normal karşılıcan. Başka birisi bende yok dese bende neden var diye düşüncen. Senin birtek ayağında ödem olsa normal karşılıcam ama gel gelelim ki şuda bir gerçek.
! Bulantı kusman oluyor.
Haklisin canim elde ve yuzde olmasi kotu.
Sen nasilsin seninde baya yaklasti dogum 36 oldun degil mi

Erkeklerin de bu rahatlığını anlamıyorum . Şikayetlerinle ilgilenmiyorsa bence eşini boşver git başka bir doktora. Benim de ablam para gönderdi Umay için. Ne yaptıpıma eşim hiç karışmıyor bile.

Bence yeşil akıntıyı doktoruna bir danış Canım.

Geçen hafta Benim başıma geldi ama leke gibiydi kan. Herşey normal çıktı. Doktorum dinlen yorma kendini dedi.
Ya işte bende de herşey normal cıktı. Suan da biraz hassasiyet ve sancım var kasıklarımda

Kızlar çok fena kanamam oldu adet gibi birden. Hastanedeyim dua edin bana 🙏🏻
Geçmiş olsun canım. Sanırım şuan iyisin. Dikkat et kendine.
Teşekkür ederim canım fotoğrafa çok merakım vardır bir de söz konusu oğluş olunca dayanamadık yakın zamanda telefonu değiştirdik doğunca bol bol çekelim diye😬😬
Ablamın telefonuda böyle güzel çekiyor :)))
Kuzum hastaneye gitmeniz iyi olmuş allah korusun plesanta ayrılması falan olur çok çok tehlikeli.
Birde yordun kendini bugün ah ah😬
Umarım kötü birşey değildir 🙏

Bizde bi arkadaşla bunu konuştuk. Bi arkadaşının başına gelmiş. Çok riskli bir durum Allah korusun.

! Bulantı kusman oluyor.

Tabiki tek sorun şişlik değil :(
Hani böyle etrafta konuşunca diyorlar ya hamilelikte şişlik normal diye
O zaman ben abartıyor muyum diye düşünüyorum
Ben mi evhamlıyım etrafımdakiler mi rahat anlamadım
Doktor desen hiç önemsemedi bile
Şu an kendimi çok çaresiz hissettim ağlamak istiyorum :(

Haklisin canim elde ve yuzde olmasi kotu.
Sen nasilsin seninde baya yaklasti dogum 36 oldun degil mi
Şükür iyiyim canım evet 36 olduk çok şükür bugünlerimize 🤗
En çok döndümü diye meraktayım :)
Sen nasılsın canım diyete devam ediyor musun
Bilmiyorum şuan da biraz kasık ağrım var adet olacak gibi of cok korkuyorum
Kanamadan kaynaklı olabilir mi acaba canım ağrın. Doktorun ne dedi

Tabiki tek sorun şişlik değil :KK43:
Hani böyle etrafta konuşunca diyorlar ya hamilelikte şişlik normal diye
O zaman ben abartıyor muyum diye düşünüyorum
Ben mi evhamlıyım etrafımdakiler mi rahat anlamadım
Doktor desen hiç önemsemedi bile
Şu an kendimi çok çaresiz hissettim ağlamak istiyorum :KK43:
Az öncede dedim ya canım kiminin tek şişliği olur doktoru durumuna göre normal der. Kiminin doktoru normal değil takip edelim der. Senin tek şanssızlığın iyi bir doktora denk gelememek olmuş. Tekrardan ne zaman gel dedi canım kontrole

Az öncede dedim ya canım kiminin tek şişliği olur doktoru durumuna göre normal der. Kiminin doktoru normal değil takip edelim der. Senin tek şanssızlığın iyi bir doktora denk gelememek olmuş. Tekrardan ne zaman gel dedi canım kontrole

Kontroller artık haftalık oldu canım
Cuma’dan Cuma’ya gidiyoruz
Ama şimdi içim rahat değil ya Pazartesi veya Salı gitmeyi düşünüyorum
Eğer yine her şey normal derse içim rahat olsun diye ve farklı bir görüş almak için başka doktora da gitmeyi düşünüyorum artık

Sağol canım ilgin için
Bu aralar o kadar duygusalım ki her şeye ağlayasım geliyor
Şimdi sen mesaj yazdıkça gözlerim doldu 😭

Göbüş fotoları gelmiş
Ben de geri kalmayım hemen paylaşayım dedim 🤗
35+2 kızım Nazlı Hilal ve ben 🥰
47ACEADA-2164-4471-B3C7-1E8DA5ED6C8C.webp

Benim tombiş ellere dikkat 🧐😱
B
6B37BFBC-D2EA-4722-805E-DCDBA2658F86.webp

Canım bebegin başı kanaldaymis zor olctu zaten, ama karin ve bacak da geri çıkınca canım sıkıldı, inşallah kapatırız arayı bu hafta iyi beslenerek:dua::dua:
Canını sıkma canım yanlış ölçmüş de olabilir belki daha önceki ölçümde fazla ölçtü ondan şimdiki ölçümde az kilo almış gibi çıktı kim bilir. Benimki de her zamankine göre daha az almış çıktı bu hafta, yememe dikkat ediyorum ama kafama da takmıyorum çok şükür bayağı yol katettik sen de endişelenme 😘

Benimde ellerimde şişlik var canım biraz da ayaklarımda. Ama öyle rahatsız edecek kadar çok değil

Canım mesela sen ellerini rahat kapatabiliyor musun acımadan tam şekilde
Ben elimi tam kapatamıyorum ve parmaklarım acıyor

Ayaklarım bileklerim balon gibi oldu
Sanki yüz kiloyum öyle şişti
Yürürken ayağımın altı geriliyor yere bastıkça yırtılacak gibi acıyor

Gözlerimin etrafı da şişti
Sanki günlerce uykusuz kalmışım gibi acıyor
Ya da saatlerce uyumuşum da şişmiş gibi duruyor
Gözümü kırptıkça gerginlik hissediyorum

Back
X