- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yok kuzum ağrım genel yazdımKuzu nasılsın ağrın mı var
Bu hafta mı gideceksin Ankara’ya
Al benden de o kadarBizde ekmek kalmayınca buzluğa attığım bazlamaları çıkarıyorum ben
Aylar oldu gidip ekmek almayalı
Resmen dışarıyla bağlantım koptu hep evdeyim
Aynı memleketliyim ben eşimleKizlar esleriniz nereli.
Kuzum demek ki hakkınızda hayırlısı buymuş 3 yıl gelir geçer senin memleket neresiydi?
Maaşallah size canım
Teşekkürler canımValla benzemiyormuş fena acı çekti sabaha kadar bende çok üzüldüm şükür ki özeldeki doktor yarım gün çalışıyormuş bugun yoksa devlette hiçbir şey yapmıyorlar
Wuuu gizemli bir memleket dahapek severim iç anadolu diyorum
Canım belim oturunca çok ağrıyor o yüzden hep yatıyorumarada regl hissi geliyor, bazen sancı vuruyor fena ama bunların devamı gelmedi çatı ağrım sürekli ama birkaç gündür fena acıyor
İyi hatırlattın,Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Canım geçmiş olsun
Ağrın mı vardı
Şimdi nasılsın
Benimki tatlı sevmiyor gibi geldiİyi hatırlattın,
Biz buranın meşhur tatlısından götürecez Çocuk cerrahı için ama
Bir çiçek yeterli olur heralde yada tatlı
Aklından başka birşey mi geçiyor bilmiyorum ama
Yok kuzum ağrım genel yazdım
Ama kasılmalarım arttı onu da haftama bağlıyorum artık2-3 gün sonra gitcez Ankara’ya
Al benden de o kadar
Buzlukta Köy ekmeği vardı onu çözülmesini bekliyorum bendeÇıkmak aşırı zor geliyor
Aynı memleketliyim ben eşimle
Şuan olduğum şehirden kendiside
Sağolasın cnm nerdeyse gün boyu 5 dakıkada bir kasılmalarım oldu bide aşırı derecece bacaklarım ağrıyo yürümekte zorlaniyorum, bebek hareketli oluncada acile gitmek istemedim yarın ola hayır ola inş daha iyi olurum, bide kızlar benim karnım top gibiydi bugün sanki yayıldı acaba bebiş büyüdüğü için mi
Kizlar esleriniz nereli.
Bizim burda da bayır falan var yuvarlanacak gibi hissediyorum inerkenAman ağrın olmasın da ortaya karışık yaz böyle bişey olmaz
İki üç gün daha dayan da Ankara’ya gidince her bişeyini söylersin artık
Dışarıya çıkmak bana da çok zor geliyor ya bir de kendime güvenmi kaybettim galiba
Tek çıkmaya korkuyurum bişey olacak diye
Mesela yarın seçim var, eşim görevli, bizim sandık yokuşun başında bir okulda
Tek gidemem diye düşünüyorum
Yokuşta biri bana çarpsa dengemi kaybetsem allah korusun
Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Hediye ne alınır ki hiç bilemedimBenimki tatlı sevmiyor gibi geldiçikolata alalım diyoruz da bir de doktora özel bi hediye almak istiyorum aslında kuzum
Annesi selanik göçmeni babası edirneli ortaya karışık yaniKizlar esleriniz nereli.
Doğumdan sonra hastaneden ayrılırken vermek istiyorum ben kuzum kısmet olursaBen memlekte gidince dönüşte bir kutu cezerye hediye getirmiştim bir kere
Onun dışında da hediye hiç aklıma gelmedi
Hele bir Doğum olsun da son ana kadar memnun kalırsam hediye düşünürüm
Bende bilemedim işteHediye ne alınır ki hiç bilemedim
Aaa benimkiyle aynı neredeyseAnnesi selanik göçmeni babası edirneli ortaya karışık yani
Bizim burda da bayır falan var yuvarlanacak gibi hissediyorum inerkenGözüm kesmiyor sırf o yüzden inmesi gibi geri çıkması var o bayırı Allah korusun ne olur ne olmaz artık
Bende hem tüp bebek doktorum hem doğum yapacağım doktoruma özel bir hediye almak istiyorum ama ne alıcam bende bilmiyorumDoktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Kuzu maşallah diyim güzel sıkıntısız hamilelik geçirdin.Doğumdan sonra hastaneden ayrılırken vermek istiyorum ben kuzum kısmet olursa ☺ Kadın 9 ay çekti beni ne de olsa
Doğumdan sonra hastaneden ayrılırken vermek istiyorum ben kuzum kısmet olursaKadın 9 ay çekti beni ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?