Ayy masallah ikizlerine.zaten ikizler erken oluyor.ins en azindan 36 olsalar cok iyi olur.olmasada haftalari genede iyi canim.kilolari nasil pekihavadansudan canim benim bebisler ikiz oldugundan ben magnezyumu 20. Haftamdan beri kullaniyorum , cok erken basladi bana doktor. Insallah benimde beklerler 2 hafta bile bekleseler yeter ama pek mumkun gibi gozukmuyor suan. Saglikla gelsinlerde
Özelde yapsaydım alırdım ama devlette doktor girmiyor normal doğuma. O yüzden bişi almayacağım. Ama eğer memnun kalırsam devletten bi teşekkür yazısı yazmayı düşünüyorum. Performans ları açısından iyi olurDoktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Tecrübeli değilim ama kanlı olmak zorunda olmadığını biliyorum bence nişanın gelmişKızlar nişanı gelen var mıydı? Merak ettiğim bir şey var kanlı olmak zorunda mı? Az önce çok farklı bir alıntı oldu da , jöle gibi kıvamlı ama şeffaf afedersiniz ☺☺ tecrübeli arkadaşlar varsa herşeyi doğuma yorar oldum
İlk bulan diğerine söylesin o zamanBende hem tüp bebek doktorum hem doğum yapacağım doktoruma özel bir hediye almak istiyorum ama ne alıcam bende bilmiyorum
Hahaha şükür kuzumKuzu maşallah diyim güzel sıkıntısız hamilelik geçirdin.
Doktorun sana alması lazım hediye bence
Doktor buralı zaten kuzum bıkmıştır yöresel ürünlerdenGenelde ben internette çiçek çikolata yaptırıldığını gördüm hediye olarak
Ama yöresel özel bir şey varsa o da hediye edilebilir bence
Abbowwww neler oluyor yineKızlar yaklaşık iki saat önce eşim yanıma geldi seks yapalım mı dedi
Ben de olur ama şimdi değil biraz dinleneyim dedim gönderdim yanımdan
Hiç yapasım yok ama duşa girecektim o iş de aradan çıksa mı
Kanlı olmak zorunda değil canım.Kızlar nişanı gelen var mıydı? Merak ettiğim bir şey var kanlı olmak zorunda mı? Az önce çok farklı bir alıntı oldu da , jöle gibi kıvamlı ama şeffaf afedersiniz ☺☺ tecrübeli arkadaşlar varsa herşeyi doğuma yorar oldum
Kızlar nişanı gelen var mıydı? Merak ettiğim bir şey var kanlı olmak zorunda mı? Az önce çok farklı bir alıntı oldu da , jöle gibi kıvamlı ama şeffaf afedersiniz ☺☺ tecrübeli arkadaşlar varsa herşeyi doğuma yorar oldum
Güzel düşünmüşsün canım o da olur tabiÖzelde yapsaydım alırdım ama devlette doktor girmiyor normal doğuma. O yüzden bişi almayacağım. Ama eğer memnun kalırsam devletten bi teşekkür yazısı yazmayı düşünüyorum. Performans ları açısından iyi olur
Abbowwww neler oluyor yineyasağınız yoksa neden olmasın duşa da girecekmişsin boşa gitmesin su
Olsun olur o kadarİlk bulan diğerine söylesin o zaman
Hahaha şükür kuzumama yine de arada rahatsız ettim özellikle sorularımdan bıktı
Doktor buralı zaten kuzum bıkmıştır yöresel ürünlerdenkullanabileceği bir şey olsun istiyorum daha çok :)
Rica ederim kuzum ne demek. Görünce paylaşayım dedimDaha önce duymuştum canım bunu bende doğuma yakın bırakılan ilaç neydi neydi diye düşünüp duruyordum. Sağol canım hatırlattığın için ☺
Hım mantıklı canım. Normal doğum için lazım dediğin gibi o kasılmalarBunu bende duymuştum canım bu gittiğimde ne diyecek bakalım doktorum hala kullanıyorum çünkü :) en son gittiğimde devam et demişti.
Bu arada @Azram38 sezaryen olacaktı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ağrıları dinsin en azından diye vermiş olabilir doktoru. Normal doğum olmayacağı için başlatmıştır belki.
Canım bilmiyordum senin sezeryan olacağını. O yüzden öyle yazdım kusura bakmaBenim sezeryan diye bide tam 37 de alacağı için magnezyum vermiş olabilir kızlar ama benim agrilarim coktu onlarla ancak hafifledi tabi sizler doktorlariniza sorun ona göre kullanin....
Gözünüz aydınnn. Allah analı babalı büyütsünMerhaba arkadaşlar
25.03 te kızımı elime aldım normal doğum oldu epidurelsiz çünkü hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı zaten ve suyum gelmedi doğum sırasında patlattılar nişanım geldi 3 hafta erken doğum oldu ama çok şükür güzel bi doğum oldu. Sarılık geçiriyoruz o yüzden miniğim tedavi görüyor şuan ama inşallah atlatacak. Sizi de Allah bir avazda kurtarsın. Korkmayın ve şunu canı gönülden söyleyebilirim ki Allah yardım ediyor. Hiç sancım yoktu ama bebeği ittirmek için sancı da lazımdı ve suni sancı verildi. 1.5 saat şancı çektim aşağı inene kadar ama ara ara. ve yattıktan 20 dk sonra doğurdum. O an bütün ağrım, özellikle bel ağrım, her şey bitti sanki ben doğusun gibi rahatladım. Dikiş atarken uyuşturdular hiçbir şey anlamadım ama şuan acıyor yürürken otururken zorlanıyorum ama inşallah geçicek bu da. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz herkesin doğumu kendine özel ama bem de çok merak ediyorum nişanın bile ne olduğunu bilmeden doğuma gittim. ama hiç video izlemedim yoksa doguramazdim herhalde. akışına bıraktım Allahım yardım et dedim dua ettim o kadar. Ikınırken makattan ıkınıyormuş gibi ıkının ve sancının en yüksek olduğu anda ıkının topuklarınızı ayak yerine koyup topuktan destek alarak bacaklarınızı kendinize çekin karna doğru aynı zamanda da kabız gibi ittirin bu sırada ağızdan ve burundan nefes almayın işinizi çok kolaylatacaktır sonuçta doktor o sırada bir şey yapamıyor. ben o aşamadayken doktorum şarkı söylüyordu beni unuttu herhalde diye tüm gücümle ittirdim ve kızımı kucağıma verdiler. Siz de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. Dünyanın ennnn güzel duygusu..
Bunla geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar ❤ Her şeyin başı sağlık bazen o kadar çok unutuyoruz ki... allahım dermensız dert vermesin iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi, eğer eşimin doktoru yarım gün hastanede olmasaydı hala ağrıyı çekiyor olacaktıBayaa da uyumuşuz iyi geldi
Canım normalde ben esprili bir önlük yaptırmayı planlıyordum ama yakın zamanda biri yaptırmış instagramında paylaşmıştı.. o kaldı öyle. Kontrole giderken orkide alıp gidebilirim belki :) doğuma bağlıDoktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Benimde dün tövbe kesem sarkıyordu gibi öyle değişik rüya gördümKonuşuyosunuz burada seks, nişan sonra gece rüyama giriyor
Dün gece aksiyondan aksiyona koştum kocamı gördümnişanım geliyodu en sonunda da doğuruyodum. Kalktığımda nefes nefese kalmışım nasıl bir efor sarfettiysem
Konuşuyosunuz burada seks, nişan sonra gece rüyama giriyor
Dün gece aksiyondan aksiyona koştum kocamı gördümnişanım geliyodu en sonunda da doğuruyodum. Kalktığımda nefes nefese kalmışım nasıl bir efor sarfettiysem
Kadın kuzumOlsun olur o kadar
O değilde doktorun kadın-erkek?
Ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuşBu arada oğluşumun battaniyesini bitirdim sonunda. Sizler için de buraya ekleyeyim dedim
Su çekince kıkırdayan çıngırak mıEllerine sağlık kuzum çok güzel olmuş ❤
Bu arada oyuncaklarımız aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?