2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayy masallah ikizlerine.zaten ikizler erken oluyor.ins en azindan 36 olsalar cok iyi olur.olmasada haftalari genede iyi canim.kilolari nasil peki

Kızlar nişanı gelen var mıydı? Merak ettiğim bir şey var kanlı olmak zorunda mı? Az önce çok farklı bir alıntı oldu da , jöle gibi kıvamlı ama şeffaf afedersiniz tecrübeli arkadaşlar varsa herşeyi doğuma yorar oldum

Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağıma fikirlerinize ihtiyacım var
Özelde yapsaydım alırdım ama devlette doktor girmiyor normal doğuma. O yüzden bişi almayacağım. Ama eğer memnun kalırsam devletten bi teşekkür yazısı yazmayı düşünüyorum. Performans ları açısından iyi olur

Tecrübeli değilim ama kanlı olmak zorunda olmadığını biliyorum bence nişanın gelmiş

Bende hem tüp bebek doktorum hem doğum yapacağım doktoruma özel bir hediye almak istiyorum ama ne alıcam bende bilmiyorum
İlk bulan diğerine söylesin o zaman
Kuzu maşallah diyim güzel sıkıntısız hamilelik geçirdin.
Doktorun sana alması lazım hediye bence
Hahaha şükür kuzum ama yine de arada rahatsız ettim özellikle sorularımdan bıktı
Genelde ben internette çiçek çikolata yaptırıldığını gördüm hediye olarak

Ama yöresel özel bir şey varsa o da hediye edilebilir bence
Doktor buralı zaten kuzum bıkmıştır yöresel ürünlerden kullanabileceği bir şey olsun istiyorum daha çok :)

Abbowwww neler oluyor yine yasağınız yoksa neden olmasın duşa da girecekmişsin boşa gitmesin su

Kanlı olmak zorunda değil canım.

Nişanın jölemsi bir yapıda olduğu söyleniyor ama benim ilk gebeliğim olduğu için ben tam bilmiyorum canım
Bilenler hepimizi aydınlatsın

Güzel düşünmüşsün canım o da olur tabi

Abbowwww neler oluyor yine yasağınız yoksa neden olmasın duşa da girecekmişsin boşa gitmesin su

Yasak yok da istek de yok
Eşimi mağdur etmemek için ayda bir idare ediyorum işte

Evet ya eşim de duş alacaktı muhtemelen o da su boşa gitmesin diye düşündü

Konuşuyosunuz burada seks, nişan sonra gece rüyama giriyor
Dün gece aksiyondan aksiyona koştum kocamı gördüm nişanım geliyodu en sonunda da doğuruyodum. Kalktığımda nefes nefese kalmışım nasıl bir efor sarfettiysem

Olsun olur o kadar
O değilde doktorun kadın-erkek?

Daha önce duymuştum canım bunu bende doğuma yakın bırakılan ilaç neydi neydi diye düşünüp duruyordum. Sağol canım hatırlattığın için ☺
Rica ederim kuzum ne demek. Görünce paylaşayım dedim

Hım mantıklı canım. Normal doğum için lazım dediğin gibi o kasılmalar

Benim sezeryan diye bide tam 37 de alacağı için magnezyum vermiş olabilir kızlar ama benim agrilarim coktu onlarla ancak hafifledi tabi sizler doktorlariniza sorun ona göre kullanin....
Canım bilmiyordum senin sezeryan olacağını. O yüzden öyle yazdım kusura bakma

Gözünüz aydınnn. Allah analı babalı büyütsün

Bunla geçmiş olsun canım
Amin dediğin gibi iyi doktor çok önemli

Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağıma fikirlerinize ihtiyacım var
Canım normalde ben esprili bir önlük yaptırmayı planlıyordum ama yakın zamanda biri yaptırmış instagramında paylaşmıştı.. o kaldı öyle. Kontrole giderken orkide alıp gidebilirim belki :) doğuma bağlı iyi doğurtursa hem çikolata hem orkide götürebilirim :))

Benimde dün tövbe kesem sarkıyordu gibi öyle değişik rüya gördüm suyum geliyor falan dedim ama yarım yamalak gördüm hatırlamıyorum şimdi çok

Rüyalarımız kadar gerçekte de aksiyonlu olabilsek kocalar bayram edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…