2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben üzülüyorum adamcağıza bazen de o istemiyor korkuyor. Ağustostan beri ev arkadaşı gibi yaşıyoruz

Ben de gerçekten çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok

Yazık dün diyor ki allah sabrını veriyormuş alıştım ben artık

Bu arada oğluşumun battaniyesini bitirdim sonunda. Sizler için de buraya ekleyeyim dedim
Arkaya pazen diktin mi canım. Bende bitirdim bunun kalplisini. Pazen aldım verdim terziye diksin diye eve geldim yıkadım battaniyeyi. Pazen çekmiş örgü yumuşak. Sökmek zorunda kaldım pazen. Dükmediysen önce pazen yıka da dik aman çekiyor

Harika olmuş canım ellerine sağlık
Oyuncağı nerden aldın çok cici duruyor ben sen istiyorum
Sağol canım :)) e bebekten aldım canım. Çekince gülüyor. Bir de müzikli versiyonu vardı da. Bu sefer bu vardı aldık dayanamayıp :)

Ben de diyorum eşi de teklif etmiş niye bana sarsın

Bebis butun vaktini alir emin ol hic sıkılmazsın

Sen gizle bakalimneymis sizin oranin meshur tatlisi
Benim eşim yozgatlı
Ben de hataylıyım
Her şey ifşa hadi bulun beni
Az kaldi yakinda ad soyad soylicem
Ben memlekte gidince dönüşte bir kutu cezerye hediye getirmiştim bir kere
Onun dışında da hediye hiç aklıma gelmedi

Hele bir Doğum olsun da son ana kadar memnun kalırsam hediye düşünürüm
Cezerye normalde mersinindir sizde de var demekki
Benim bi ara oldu ama nisan degildi sanirim cunku gelen giden yok.sonra akinti gibi ara ara geldi belki oyle biseydir seninde.birde genelde pembemsi oluyormus

Bizde de cezerye çok tüketilir canım
Ben de çok severim

Aa iyi oldu soyledgin kuzum. Pazen annem diktirecekti. Ama sanirim daha once biz diktirdik oyle bir sorun yasamadik digerlerinde. Annem veriyor orada kadin kendi dikiyor. Olmadi kendim alip yikayip oyle diktireyim. Icim rahat etmez simdi benim. Daha yeni bitirebildim 6 aydir cnm

Eline sağlık kuzum
Sagol kuzucummm

Söylersem süprizi kaçar ama

Ya kıyamam adam odaya gelip duruyor güya bişeyler bakıyor ama aslında benden ışık bekliyor

Yazık bir de sabah 4 buçukta kalkacak
Olacaksa bir an önce olması lazım zaman geçiyor
Kız madem yeşil ışık yaktın bekletme adamı

Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağıma fikirlerinize ihtiyacım var

Canım ben hediyeyi doğumdan sonraki kontrol için düşündüm ama o anki psikolojimi de bağlı doğumum nasıl olacak? Yaklaşımı vs.. doktorumun sosyal medya hesabı yok hakkında bir şey bilmiyorum gayet mesafeli bir ilişkimiz var çikolata alsam yiyor mu bilmiyorum gayet fit çiçek olabilir ya da kupa alırım dedim sonuçta odasında mutlaka çay kahve içiyordur.

Hatay çok güzel bir şehir canım gitmedim ama künefesinden belli zaten bence ortak bir kararla tercihlerinizi yaparsınız
Ben memlekte gidince dönüşte bir kutu cezerye hediye getirmiştim bir kere
Onun dışında da hediye hiç aklıma gelmedi

Hele bir Doğum olsun da son ana kadar memnun kalırsam hediye düşünürüm

Bende öyle düşündüm memnun kalmazsam almam diye

Kız görev gibi olmaz içinden nasıl geliyorsa öyle olsun
Bu arada oğluşumun battaniyesini bitirdim sonunda. Sizler için de buraya ekleyeyim dedim
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar güle güle eskitin

Ya kıyamam adam odaya gelip duruyor güya bişeyler bakıyor ama aslında benden ışık bekliyor

Yazık bir de sabah 4 buçukta kalkacak
Olacaksa bir an önce olması lazım zaman geçiyor
Hahahsh ilahi güldürdün beni

Ay hemen görünce yazayım dedim. Ben de doğum iznine ayrılınca başladım iki ayda sürekli örwrek bitirdim. Diktirip de eve gelip yıkayınca çok moralim bozuldu. Bebek deterjanı ile yıkadım ip sert duruyor ya yıkaayınca yumuşacık oluyor öyle sert de olmuyor. Güzel günlerde kullanın inşallah

Kuzu Zaten onun teklifi de görev gibi değil mi
Seks yapalım mı nedir ya
Benim istememe kalırsak da emekli moduna bağlarız iyice

Ayy tahmin edebiliyorum canim. Insan dumur olur oyle gorunce.. iyi ki soyledin. Ben tedbirimi alayim siz de guzel gunlerde kullanin insallah canim
Cuttingcorners sagol kuzucum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…