- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Çok güzel olmuş canım. Güle güle kullansın oğluşun.Bu arada oğluşumun battaniyesini bitirdim sonunda. Sizler için de buraya ekleyeyim dedim
Kuzu Zaten onun teklifi de görev gibi değil mi
Seks yapalım mı nedir ya
Benim istememe kalırsak da emekli moduna bağlarız iyice
Ay canim cekti bak simdi.bende mersinde büyüdüm cok severim o yuzden.bir dogum yapayim ne varsa yicemBizde de cezerye çok tüketilir canım
Ben de çok severim
Ay canim cekti bak simdi.bende mersinde büyüdüm cok severim o yuzden.bir dogum yapayim ne varsa yicemkurabiye yaptim dedin ya doğumdan sonra yapacam bende
Biz sezaryen sonrası ilk kontrole götüreceğiz canım eşim gömlek ve kıravat alacak bende orkide alacağım Bize emeği çok fazla hayırlısıyla o günleri görelim deDoktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Neden her akşam bu vakitlerde kasılmam oluyor ya hayret birşey.
Gündüz hissetmiyorum mu acaba ama baya yine kulaklarım alev alıyor ateş basıyor.
Kısa aralıklarla oluyor ya
Kilolari iyi canim birisi 2500 digeri 2600. Doktorda endiselenme 8. Ayi doldurdular artik dedi. Aynen 36.i doldursalardi keske. Kismet artik.Ayy masallah ikizlerine.zaten ikizler erken oluyor.ins en azindan 36 olsalar cok iyi olur.olmasada haftalari genede iyi canim.kilolari nasil peki
Zaten şu vakitlerde gitmiş olsam beni çıkarmazlar hastaneden çünkü birkaç saat boyunca çok düzenli geliyor.Gündüz belki de daha hareketli olduğun için hissetmiyorsundur kuzu
Hayırlısıyla Ankara’ya bi gitseydin
İstersen tedbir amaçlı acile git nst baksınlar için rahat eder
Hem belki rahatlatacak bir serum verirler
Ben acile gittiğimde sancıdan yürüyemiyordum, serumdan sonra kuş gibi oldum gülerek çıktım hastaneden
Zaten şu vakitlerde gitmiş olsam beni çıkarmazlar hastaneden çünkü birkaç saat boyunca çok düzenli geliyor.
Kocişim yok gidemiyorum hastaneye
Evet babamı çağırabilirim kuzu ama geçiyor ya panik yaptırmak istemiyorum.Kuzu o zaman biraz daha dayan
Şaka bir yana da geçen babamı çağırırım falan demiştin sanki
Dayanamayacak gibi olursan ara sen yine de
Canım seni korkutmiyim tam doğumdan bir iki gün önce aynen kaburgama baskı yapıyordu tarif ettiğin şekilde ardından da kasiliyordu. Sonra sancim başlamış zaten ben farketmeden.Kızlar benim oğlan o kadar sert geriliyor ki ayakları kaburgamı sıkıştırıyor başı aşağıdan çıkacak gibi oluyor çok canım yanıyor böyle şiddetli gerilmeden sonra da rahmim toparlanıp taş gibi oluyor ama ağrı filan hissetmiyorum sizde de oluyor mu
Evet kuzum oSu çekince kıkırdayan çıngırak mı
Bende çok bilmiyorum canım nelerden hoşlanacağını bakalım buluruz artık bişeyler o zamana kadarCanım ben hediyeyi doğumdan sonraki kontrol için düşündüm ama o anki psikolojimi de bağlı doğumum nasıl olacak? Yaklaşımı vs.. doktorumun sosyal medya hesabı yok hakkında bir şey bilmiyorum gayet mesafeli bir ilişkimiz var çikolata alsam yiyor mu bilmiyorum gayet fitçiçek olabilir ya da kupa alırım dedim sonuçta odasında mutlaka çay kahve içiyordur.
Hatay çok güzel bir şehir canım gitmedim ama künefesinden belli zatenbence ortak bir kararla tercihlerinizi yaparsınız
Bende öyle düşündüm memnun kalmazsam almam diye
Kız görev gibi olmaz içinden nasıl geliyorsa öyle olsun
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlargüle güle eskitin
Canım Salı sabahı zaten sezaryen e alınacağım 2 gün daha dayansak sorun yok da çok canım yanıyor ayaklarını kaburgama dayayıncaCanım seni korkutmiyim tam doğumdan bir iki gün önce aynen kaburgama baskı yapıyordu tarif ettiğin şekilde ardından da kasiliyordu. Sonra sancim başlamış zaten ben farketmeden.
Bu yıl burda yazanların çoğu oldu kızçemde. Bağışıklığına da bakıldı. Neyseki herşey temiz.Kızlar çocuklarınızda yüklediğim fotoğraftaki gibi sık enfeksiyon belirtileri vs olursa mutlaka immün sistemi ( bağışıklık sistemine ) baktırın özellikle akraba evliliği varsa
Canım bende de var benzer durum, kalbim kut kut sürekli, sezeryan heyecanı sanirim, sabahlari uyaniorm erkenden uyuamıyorum bir türlü sonra
Amin canım inşallah ferahlarımHeyecandan bence cnm yazdıkların, sıkıntı etme ne kadar rahat girersen o kadar güzel geçer süreç, inşirah suresi oku sürekli Rabbimgönlünü açar ferahlatır seni
Senin de az kalmış canım
Allah kolay getirsin inşallah
İyiyiz canım sen nasılsın
Stres yapma diyecem ama ben olsam ben de sanırım aynı olurdum
Ama sen yine de aç kalma canım bol bol enerji depola ihtiyacın olacak
Son gülen iyi güler ben de sana güleceuuumHeyecanını yirim
Biz de aldık bugünIkinci ve daha fazla cocugu olanlar cocuklara hediye hazirladinizmi ,kizima hediye hazirladim hastane cantasina koydum ziyarete geldiginde kardesinden diye vericem bebege alissin :) ,birtek kizimin resmini cikarmam lazim geldinde odada gorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?