2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzu Zaten onun teklifi de görev gibi değil mi
Seks yapalım mı nedir ya
Benim istememe kalırsak da emekli moduna bağlarız iyice

O şekilde demesi olmamış canım tam görev olsun o zaman dilekçeyle falan bildirirmiş

Neden her akşam bu vakitlerde kasılmam oluyor ya hayret birşey.
Gündüz hissetmiyorum mu acaba ama baya yine kulaklarım alev alıyor ateş basıyor.
Kısa aralıklarla oluyor ya

Ay canim cekti bak simdi.bende mersinde büyüdüm cok severim o yuzden.bir dogum yapayim ne varsa yicemkurabiye yaptim dedin ya doğumdan sonra yapacam bende

Canım ya hakkını helal et hiç düşünemedim
Kurabiye tuzlu yaptım o da mı yasak şimdi sana

Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağıma fikirlerinize ihtiyacım var
Biz sezaryen sonrası ilk kontrole götüreceğiz canım eşim gömlek ve kıravat alacak bende orkide alacağım Bize emeği çok fazla hayırlısıyla o günleri görelim de

Neden her akşam bu vakitlerde kasılmam oluyor ya hayret birşey.
Gündüz hissetmiyorum mu acaba ama baya yine kulaklarım alev alıyor ateş basıyor.
Kısa aralıklarla oluyor ya

Gündüz belki de daha hareketli olduğun için hissetmiyorsundur kuzu

Hayırlısıyla Ankara’ya bi gitseydin
İstersen tedbir amaçlı acile git nst baksınlar için rahat eder
Hem belki rahatlatacak bir serum verirler

Ben acile gittiğimde sancıdan yürüyemiyordum, serumdan sonra kuş gibi oldum gülerek çıktım hastaneden

Ayy masallah ikizlerine.zaten ikizler erken oluyor.ins en azindan 36 olsalar cok iyi olur.olmasada haftalari genede iyi canim.kilolari nasil peki
Kilolari iyi canim birisi 2500 digeri 2600. Doktorda endiselenme 8. Ayi doldurdular artik dedi. Aynen 36.i doldursalardi keske. Kismet artik.

Zaten şu vakitlerde gitmiş olsam beni çıkarmazlar hastaneden çünkü birkaç saat boyunca çok düzenli geliyor.
Kocişim yok gidemiyorum hastaneye

Zaten şu vakitlerde gitmiş olsam beni çıkarmazlar hastaneden çünkü birkaç saat boyunca çok düzenli geliyor.
Kocişim yok gidemiyorum hastaneye

Kuzu o zaman biraz daha dayan

Şaka bir yana da geçen babamı çağırırım falan demiştin sanki
Dayanamayacak gibi olursan ara sen yine de

Kuzu o zaman biraz daha dayan

Şaka bir yana da geçen babamı çağırırım falan demiştin sanki
Dayanamayacak gibi olursan ara sen yine de
Evet babamı çağırabilirim kuzu ama geçiyor ya panik yaptırmak istemiyorum.
Ağrım sızım yok sadece kasılma var zaten.

Canım seni korkutmiyim tam doğumdan bir iki gün önce aynen kaburgama baskı yapıyordu tarif ettiğin şekilde ardından da kasiliyordu. Sonra sancim başlamış zaten ben farketmeden.

Su çekince kıkırdayan çıngırak mı
Evet kuzum o
Bende çok bilmiyorum canım nelerden hoşlanacağını bakalım buluruz artık bişeyler o zamana kadar

Canım seni korkutmiyim tam doğumdan bir iki gün önce aynen kaburgama baskı yapıyordu tarif ettiğin şekilde ardından da kasiliyordu. Sonra sancim başlamış zaten ben farketmeden.
Canım Salı sabahı zaten sezaryen e alınacağım 2 gün daha dayansak sorun yok da çok canım yanıyor ayaklarını kaburgama dayayınca

Kızlar çocuklarınızda yüklediğim fotoğraftaki gibi sık enfeksiyon belirtileri vs olursa mutlaka immün sistemi ( bağışıklık sistemine ) baktırın özellikle akraba evliliği varsa
Bu yıl burda yazanların çoğu oldu kızçemde. Bağışıklığına da bakıldı. Neyseki herşey temiz.

Canım bende de var benzer durum, kalbim kut kut sürekli, sezeryan heyecanı sanirim, sabahlari uyaniorm erkenden uyuamıyorum bir türlü sonra

Hehehe Ben de hemen formu açıp okuyorum değişik bişiler var mı diye aklım burada

Heyecandan bence cnm yazdıkların, sıkıntı etme ne kadar rahat girersen o kadar güzel geçer süreç, inşirah suresi oku sürekli Rabbimgönlünü açar ferahlatır seni
Amin canım inşallah ferahlarım

Yedim canım 1 simit yedim doydum

Biz de aldık bugün
Robot köpek bulduk pilli hareketli inşallah sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…