2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Neden her akşam bu vakitlerde kasılmam oluyor ya hayret birşey.
Gündüz hissetmiyorum mu acaba ama baya yine kulaklarım alev alıyor ateş basıyor.
Kısa aralıklarla oluyor ya

Canım kasılma dediğin bebeğin hareketleri olmasın? Devam ederse eşin geldiğinde doktora gidin kuzum
Canım o bende 1 2 haftadır var inanılmaz canımı acıtıyor ve uykumdan uyandığım bile oluyor pozisyonundan dolayı sanırım.

Yok kuzum düzenli geliyor ya bebiş değil :)
Kalktım geziyorum bu sefer hissetmiyorum geçti mi bilmiyorum ama

Canım o bende 1 2 haftadır var inanılmaz canımı acıtıyor ve uykumdan uyandığım bile oluyor pozisyonundan dolayı sanırım.
Ayy canım benim de 2-3 haftadır hergün oluyor aynen pozisyondan dolayı oluyor doktorum bebeğin sağlıklı o yüzden kuvvetli bastırıyor dedi de arada olan bize oluyor

Hehehe Ben de hemen formu açıp okuyorum değişik bişiler var mı diye aklım burada

Amin canım inşallah ferahlarım

Yedim canım 1 simit yedim doydum

Çok yemişsin bir daha bu kadar çok yeme
Kuzu bak yarın son gün güzel güzel ye enerji depola
Sanırım gece 12den sonra bir şey yedirmiyorlarmış öyle yazmıştı kızlar burda

Doğumdan sonra da bildiğim kadarıyla gaz çıkarana kadar yemek vermiyorlar
Sonra açlıktan gözünün önünde yemekler dönmesin

Evet babamı çağırabilirim kuzu ama geçiyor ya panik yaptırmak istemiyorum.
Ağrım sızım yok sadece kasılma var zaten.

Benim de göbek deliğimin üst tarafı semsert
Göğüs kafesime baskı yapıyor
Bu sertlik kasılma mı oluyor
Karnım taş gibi
Kabız falan da değilim

Canım Salı sabahı zaten sezaryen e alınacağım 2 gün daha dayansak sorun yok da çok canım yanıyor ayaklarını kaburgama dayayınca
Aaa senindemi sali Az kalmis ,saglikla kavus bebisine ,insallah kolay dogum olur,cabucak toparlanirsin

Yarın hoşaf günüm canım anneme kayısı hoşafı yaptırdım hastaneye de götüreceğiz orda yemek izni başlayınca tüketirim diyorum.
Evet 12 den sonra yemek yasak zaten ameliyattan bi süre sonra da çorba vs serbest sıvı şeyler getiriyorlar hep. Boşaltım gaz işlerini halledelim diye sanırsam

Benim de göbek deliğimin üst tarafı semsert
Göğüs kafesime baskı yapıyor
Bu sertlik kasılma mı oluyor
Karnım taş gibi
Kabız falan da değilim
Benimde hep sert
Ama kasılma olunca toplanıyor bebek bi tarafa daha sertleşiyor top gibi oluyor karnım.
Rahatsızlık hissi oluyor son zamanlarda da ateş basıyor nefesim darlanıyor bende böyle oluyo kuzum

Ben on yıl önce üniversitede öğrenciyken acil olarak ameliyata alınmıştım
Apandisit ve yumurtalık kisti ameliyatı olmuştum

O zaman tabi cahillik bir şeyden haberim yok
Doktorlar da bir şey söylemiyor
Sabah bana bir serum verdiler, sanırım barsak boşaltıcıydı, tabi ben sürekli tuvalete gidiyorum ama korkudan oluyor zannediyorum

Ameliyattan çıktım doktor gelip gidip soruyor gaz çıkardın mı diye, gaz çıkarmadan yemek yiyemezsin dedi,
Neyse ben gaz çıkardım tamam yemek yiyebilirsin dedi, öğlen de yemekte kuru fasulye çıktı ama bana kimse bunu yeme kötü olursun demedi
Ay allahım onu yedikten sonra ben bir fena oldum kıvranıyorum resmen
Sonra hemşireyi çağırdık
Bana diyor ki “aaa ama senin sadece çorba içmen gerekiyordu”
Hey allahım demezseniz ben nerden bilecem

Sonra bana kalçadan bir iğne yaptı, serum verdi rahatladım
Çorba iç diyor ama hastanede çorba çıkmıyor
Kuzenim her öğün dışardan çorba alıp gelmişti bana
Aileden uzakta ne sıkıntılı günlerdi

Benimde hep sert
Ama kasılma olunca toplanıyor bebek bi tarafa daha sertleşiyor top gibi oluyor karnım.
Rahatsızlık hissi oluyor son zamanlarda da ateş basıyor nefesim darlanıyor bende böyle oluyo kuzum

Anlattığına göre benim de kasılma demek ki
Bugün hep bir tarafa toplandı ve semsertti
Şimdi duş aldım ama geçmedi hala aynı

Yarın sabahtan geceye kadar yalnızım, umarım ters bir şey olmaz

Sanki seçim görevini biz istedik allahım ya gitmezse direkt savcılık soruşturma açıyormuş

Eşim kaç kişiyle konuştu, benim eşim hamile o kadar uzun süre yalnız bırakamam dedi ama savcı kimsenin bahanesini kabul etmiyormuş

Oyy böyle ters denk gelir genelde yaa
İnşallah sorun olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…