- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Neden her akşam bu vakitlerde kasılmam oluyor ya hayret birşey.
Gündüz hissetmiyorum mu acaba ama baya yine kulaklarım alev alıyor ateş basıyor.
Kısa aralıklarla oluyor ya
Canım o bende 1 2 haftadır var inanılmaz canımı acıtıyor ve uykumdan uyandığım bile oluyorKızlar benim oğlan o kadar sert geriliyor ki ayakları kaburgamı sıkıştırıyor başı aşağıdan çıkacak gibi oluyor çok canım yanıyor böyle şiddetli gerilmeden sonra da rahmim toparlanıp taş gibi oluyor ama ağrı filan hissetmiyorum sizde de oluyor mu
Yok kuzum düzenli geliyor ya bebiş değil :)Canım kasılma dediğin bebeğin hareketleri olmasın? Devam ederse eşin geldiğinde doktora gidin kuzum
Canım o bende 1 2 haftadır var inanılmaz canımı acıtıyor ve uykumdan uyandığım bile oluyorpozisyonundan dolayı sanırım.
Azaldı mı biraz kuzu devam ediyor mu ?Neden her akşam bu vakitlerde kasılmam oluyor ya hayret birşey.
Gündüz hissetmiyorum mu acaba ama baya yine kulaklarım alev alıyor ateş basıyor.
Kısa aralıklarla oluyor ya
Ayy canım benim de 2-3 haftadır hergün oluyor aynen pozisyondan dolayı oluyor doktorum bebeğin sağlıklı o yüzden kuvvetli bastırıyor dedi de arada olan bize oluyorCanım o bende 1 2 haftadır var inanılmaz canımı acıtıyor ve uykumdan uyandığım bile oluyorpozisyonundan dolayı sanırım.
Hehehe Ben de hemen formu açıp okuyorum değişik bişiler var mı diye aklım burada
Amin canım inşallah ferahlarım
Yedim canım 1 simit yedim doydum
Evet babamı çağırabilirim kuzu ama geçiyor ya panik yaptırmak istemiyorum.
Ağrım sızım yok sadece kasılma var zaten.
Aaa senindemi sali Az kalmis ,saglikla kavus bebisine ,insallah kolay dogum olur,cabucak toparlanirsinCanım Salı sabahı zaten sezaryen e alınacağım 2 gün daha dayansak sorun yok da çok canım yanıyor ayaklarını kaburgama dayayınca
Hissetmiyorum kuzuu geçti galiba yada düzensizleşti. Zaten ağrım sızım yok sadece açılma yapar mı diye korkuyomAzaldı mı biraz kuzu devam ediyor mu ?
Çok yemişsin bir daha bu kadar çok yeme
Kuzu bak yarın son gün güzel güzel ye enerji depola
Sanırım gece 12den sonra bir şey yedirmiyorlarmış öyle yazmıştı kızlar burda
Doğumdan sonra da bildiğim kadarıyla gaz çıkarana kadar yemek vermiyorlar
Sonra açlıktan gözünün önünde yemekler dönmesin
Benimde hep sertBenim de göbek deliğimin üst tarafı semsert
Göğüs kafesime baskı yapıyor
Bu sertlik kasılma mı oluyor
Karnım taş gibi
Kabız falan da değilim
Amin canım hepimize Allah kolaylık versin kolayca bebişlerimize kavuşalımAaa senindemi sali Az kalmis ,saglikla kavus bebisine ,insallah kolay dogum olur,cabucak toparlanirsin
Ankara’ya bi gitseydinHissetmiyorum kuzuu geçti galiba yada düzensizleşti. Zaten ağrım sızım yok sadece açılma yapar mı diye korkuyom
2 gün kaldı sabır ediyommAnkara’ya bi gitseydin
Yola çıkmadan bi gitseydin iyi olurdu aslında2 gün kaldı sabır ediyomm
Ptesi kendi doktoruma gidecektim annem yine sabahtan kardeşime bakmaya çağırdı gidemicem.
Yarın hoşaf günüm canım anneme kayısı hoşafı yaptırdım hastaneye de götüreceğiz orda yemek izni başlayınca tüketirim diyorum.
Evet 12 den sonra yemek yasak zaten ameliyattan bi süre sonra da çorba vs serbest sıvı şeyler getiriyorlar hep. Boşaltım gaz işlerini halledelim diye sanırsam
Bencede kuzum ama doktorum var mı bilmiyorum ptesiYola çıkmadan bi gitseydin iyi olurdu aslında
Benimde hep sert
Ama kasılma olunca toplanıyor bebek bi tarafa daha sertleşiyor top gibi oluyor karnım.
Rahatsızlık hissi oluyor son zamanlarda da ateş basıyor nefesim darlanıyor bende böyle oluyo kuzum
Sagol kuzucummmÇok güzel olmuş canım. Güle güle kullansın oğluşun.
Aman kiz korkutmaa. Ptesi mi gideceksin sen Ankara ya?Hissetmiyorum kuzuu geçti galiba yada düzensizleşti. Zaten ağrım sızım yok sadece açılma yapar mı diye korkuyom
Kuzum seçim sonrası olmasın diye Çarşamba gidelim diyorduk ama salı gideriz galiba sıkıntı olmasın diyeSagol kuzucummm
Aman kiz korkutmaa. Ptesi mi gideceksin sen Ankara ya?
Oyy böyle ters denk gelir genelde yaaAnlattığına göre benim de kasılma demek ki
Bugün hep bir tarafa toplandı ve semsertti
Şimdi duş aldım ama geçmedi hala aynı
Yarın sabahtan geceye kadar yalnızım, umarım ters bir şey olmaz
Sanki seçim görevini biz istedik allahım ya gitmezse direkt savcılık soruşturma açıyormuş
Eşim kaç kişiyle konuştu, benim eşim hamile o kadar uzun süre yalnız bırakamam dedi ama savcı kimsenin bahanesini kabul etmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?