2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oyy böyle ters denk gelir genelde yaa
İnşallah sorun olmaz kuzum

İnşallah canım
Allah hepimize kolay getirsin
Şimdi su içtim soluma yattım bakalım Bebek hareket edecek mi
Böyle semsert olduğunda hareketleri hiç hissetmiyorum çok korkuyurum

Canım bana da çıkmıştı seçim görevi doğum iznine ayrıldıktan 2 hafta sonra hem de gittim adliyeye seçim bürosuna dedim bana görev vermişsiniz adamlar bir karnıma bakıyor bir bana iptal ettirdik. BU arada başka arkadaşlarım da dilekçe verdi yerine isteyen birini buldular beraberinde üni mezunu olması yeterli dediler, iptal olmuştu tabi bunlar 3 hatta oldu listeler kesindir artık

Evet kuzum maalesef hep resen verildi gorevler. allahtan bizim memur akil etmisti de secim tarihi belli olur olmaz mazereti olan tum herkese dilekce yazip verdik ilceye cikmadi gorev bana. Gecen secimde dogum izninde ki arkadasima cikmisti. Devredene kadar perisan oldu kiz. Bu secimde devretmeyi kabul ettiler mi bilmiyorum.

Insallah bir sey olmaz cnm. Sen de kotu dusunme

Kuzum seçim sonrası olmasın diye Çarşamba gidelim diyorduk ama salı gideriz galiba sıkıntı olmasın diye
Anladim kuzum. Hayirlisi ins bakalim. Iyi dusunmussun. Ptesi de riskli olurdu. Bisi olmaz ins kuzum. Dus al dinlen gecer ins

Burda gidenler olmuş da savcı kovmuş canım
Hiç gitmeyin bahane kabul etmiyor dediler

Büyük bir yerdeyseniz belki gönüllü isteyen de çoktur
Biz küçük bir ilçedeyiz, öğretmenlere mecburi görev çıktı

Hamile olmasam bile eşim normalde de görev istemezdi stresli bir iş ne gerek var
Sabah 5te adliyede olacaklar, ordan görevli oldukları okullara götürecekler, süre bitince de oy sayımı teslimi derken gece kaçta gelir allah bilir

İnşallah canım ya
Yarın gün boyu battaniyeyi çekip yatmayı düşünüyorum

Eşim bir ara seni anneme mi bıraksam dedi aklı kalmasın diye ama kaynanam da kalma fikri bile sancılanmama yetiyor

My bayb yanlis etiketlemisim seni sormustum
Mrb cnm, arada girebiliyrm malesef. Doğum tarihi belli diil ama takvime göre 8 nisan. Şimdilik normal doğum gibi görünüyor. Bebiş doğum kanalına girmiş her gün tetikteyim kendimi yokluyorum heran her şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…