- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Ben 3 saat sonra hissetmistim belki dahada kısaydı cnm unuttum valla.bide boydan kısa kollu bı gecelik al yanına çok işine yararBilgiler için teşekkürler canımbacaklar kaç saate tam olarak hissediliyor
Zor bir işi var cnm dediğin gibi bide bu ekstralar daha da yoğun olur.kuzum benim ya ne diyim bilemedim ekmek parası işte Allah güç kuvvet versin.kucukkuzum M muttervonmarienkaefer kızlar amin cok sağolun. Vallahi evlendiğimizden beri kac secim oldu sayamadım negüzel ben cocukken cok nadirdi secimler smdi her sene secim her sene ekstra isyükü 48 saatten fazla eşimin yüzünü görememek oluyor
canım bütün dualrm seninle, çok zor günler yaşadın, yarın aydınlığa çıkmanı tm kalbimle diliyorumKizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Amiin sağol canım ülkemiz huzurlu olsun da bu işleri de elbet birinin yapması lazım diyorum kendime ben deZor bir işi var cnm dediğin gibi bide bu ekstralar daha da yoğun olur.kuzum benim ya ne diyim bilemedim ekmek parası işte Allah güç kuvvet versin.
Aldım canımBen 3 saat sonra hissetmistim belki dahada kısaydı cnm unuttum valla.bide boydan kısa kollu bı gecelik al yanına çok işine yarar
Allah yardımcınız olsun kuzum bebeğin de sende sağlıkla çıkarsınız inşallah doğumdan
Yok kuzum o kadar şiddetli değil, biraz uzandım geçti normal bel ağrısı sanırım doğuma hazırlık gibi
Benimki de yeni geldi baskanmiydi seninki??baskansa zor cnm teslim etmek çok kalabalık oluyor benim esimde bitmiş gözlerinin altı cokmus adamin
Sorma valla en ufak bişey belirti gibi geliyor artıkArtık her belirti doğuma hazırlık sanırım. Bundan sonra tetikte kalacağız her an hepimiz doğuma girebiliriz
Canim az da olsa hareket varsa dert etme.. allahin izniyle iyidir: uyku moduna da gecmis olabilir. Yarin kontrolunun olmasi iyi en azindan cok sonra degil. Cok da korkarsan yine acile gitme durumun varsa gidersin canimz esin de gelir ins artik.Biraz haraket var kıpırdama gibi uyuyor herhalde kızım. Yarın kontrol var şu geceyi bi atlatalım inşallah
Canim sen nasilsin? Bebegin nasil?Mini_mini cnm geçen hafta da bendim.Allah yardımcın olsun.içini ferah tut Alllahin izniyle hersey gUzel olacak.sağlıcakla doğacak inş yavrun.unutma ne kadar stres yaparsan yap Rabbimin dediği olur..dualarım seninle
Canım bnde spinal oldum, yavaş yavaş his geliyor, 6-8 saat sonra da tamamen hissediliyor. O sırada ağrıların çok fazla oluyor. Ağrı kesici verirler zaten, sonra ayağa da kaldırırlar gazının çıkması için. Canını dişine takıp bol bol yürü gazını çıkar.Bilgiler için teşekkürler canımbacaklar kaç saate tam olarak hissediliyor
Canim bebisin nasil? Nasil gidiyor annelik :))Canım bnde spinal oldum, yavaş yavaş his geliyor, 6-8 saat sonra da tamamen hissediliyor. O sırada ağrıların çok fazla oluyor. Ağrı kesici verirler zaten, sonra ayağa da kaldırırlar gazının çıkması için. Canını dişine takıp bol bol yürü gazını çıkar.
Eğer spinal olacaksan; Doğumdan sonra doktor birşey yiyip içebilirsin dediğinde mutlaka sütsüz şekersiz nescafe iç, 2-3 bardak.
Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canımİyi geceler arkadaşlar,
Hamilelik sürecimle birlikte ilk sayfalardan bu zamana kadar birbirimize arkadaş olduk, yol olduk, dertlere dua olduk.
Benim sorunlarım çok fazla olduğu için hep sorunlarımla mücadele ettim.
Bebeğime şunu, aldım bunu aldım, şurayı gezdim, şu sitede şu var, şu indirimli mesajlarına hiç girmedim ve kendim de yazamadım.
Benim herşeyimi annem aldı getirdi, yaptı.
Ama yazışmalar çok güzeldi, bende internetten değilde gezip almak ya da annemle birlikte bende gitmek isterdim...
Hepinize içimden gelen gele ayrı dua ettim.
Girip okuyup birşey yazamamış olabilirim ama dualarımı eksik etmedim.
Ben yolun sonuna geldim.
Doğumum 4 Nisan'da olacaktı fakat bugün doğumum olacak.
Sabah 7:30 da yatışım var.
Ameliyathanenin duruma göre öne alınmaya çalışacağım.
Bana haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilerek ya da bilmeyerek bir nokta kadar yazdıklarımda hata varsa af ola.
Benden yana hepinize hakkım helal olsun.
İnşallah yarın size güzel haberlerle dönüş yapacağım Allah'ım izniyle.
Annelik güzel kuzum, ama lohusalık çok kötü.. Hamilelikten daha ağırmış, bu kadarını tahmin etmiyordum.. ya da benim ağır geçiyor..Canim bebisin nasil? Nasil gidiyor annelik :))
İyi geceler arkadaşlar,
Hamilelik sürecimle birlikte ilk sayfalardan bu zamana kadar birbirimize arkadaş olduk, yol olduk, dertlere dua olduk.
Benim sorunlarım çok fazla olduğu için hep sorunlarımla mücadele ettim.
Bebeğime şunu, aldım bunu aldım, şurayı gezdim, şu sitede şu var, şu indirimli mesajlarına hiç girmedim ve kendim de yazamadım.
Benim herşeyimi annem aldı getirdi, yaptı.
Ama yazışmalar çok güzeldi, bende internetten değilde gezip almak ya da annemle birlikte bende gitmek isterdim...
Hepinize içimden gelen gele ayrı dua ettim.
Girip okuyup birşey yazamamış olabilirim ama dualarımı eksik etmedim.
Ben yolun sonuna geldim.
Doğumum 4 Nisan'da olacaktı fakat bugün doğumum olacak.
Sabah 7:30 da yatışım var.
Ameliyathanenin duruma göre öne alınmaya çalışacağım.
Bana haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilerek ya da bilmeyerek bir nokta kadar yazdıklarımda hata varsa af ola.
Benden yana hepinize hakkım helal olsun.
İnşallah yarın size güzel haberlerle dönüş yapacağım Allah'ım izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?