2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Zor bir işi var cnm dediğin gibi bide bu ekstralar daha da yoğun olur.kuzum benim ya ne diyim bilemedim ekmek parası işte Allah güç kuvvet versin.

canım bütün dualrm seninle, çok zor günler yaşadın, yarın aydınlığa çıkmanı tm kalbimle diliyorum

Zor bir işi var cnm dediğin gibi bide bu ekstralar daha da yoğun olur.kuzum benim ya ne diyim bilemedim ekmek parası işte Allah güç kuvvet versin.
Amiin sağol canım ülkemiz huzurlu olsun da bu işleri de elbet birinin yapması lazım diyorum kendime ben de ama ilk evlendiğim sene baya üstüne gitmiştim istifa etsin diye hatta ünv sınavına hazırlandı benim gazlamamla bilg müh kazandı gazi ünvde. Ama gidemedik

Artık her belirti doğuma hazırlık sanırım . Bundan sonra tetikte kalacağız her an hepimiz doğuma girebiliriz

Benimki de yeni geldi baskanmiydi seninki??baskansa zor cnm teslim etmek çok kalabalık oluyor benim esimde bitmiş gözlerinin altı cokmus adamin

Evet canım başkandı
Verdikleri para da seçim de kendilerinin olsun ya ben biçim iş daha gelmedi adam
Şimdi konuştum 2yi bulur gelmem dedi
Evrakları teslim etmişler sayım yapılıyormuş
Perişan oldu

Biraz haraket var kıpırdama gibi uyuyor herhalde kızım. Yarın kontrol var şu geceyi bi atlatalım inşallah
Canim az da olsa hareket varsa dert etme.. allahin izniyle iyidir: uyku moduna da gecmis olabilir. Yarin kontrolunun olmasi iyi en azindan cok sonra degil. Cok da korkarsan yine acile gitme durumun varsa gidersin canimz esin de gelir ins artik.

Bilgiler için teşekkürler canım bacaklar kaç saate tam olarak hissediliyor
Canım bnde spinal oldum, yavaş yavaş his geliyor, 6-8 saat sonra da tamamen hissediliyor. O sırada ağrıların çok fazla oluyor. Ağrı kesici verirler zaten, sonra ayağa da kaldırırlar gazının çıkması için. Canını dişine takıp bol bol yürü gazını çıkar.
Eğer spinal olacaksan; Doğumdan sonra doktor birşey yiyip içebilirsin dediğinde mutlaka sütsüz şekersiz nescafe iç, 2-3 bardak.

Canim bebisin nasil? Nasil gidiyor annelik :))

Mini_mini Canım Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninle.
Lütfen moralin bozuk girme doğuma. İnşaallah sende bebişin de sağ Salim birbirinize kavuşacaksınız.
Fırsat bulduğunda; yaz bize. Güzel haberlerini bekliyoruz.

@kedilovic Hadi hayırlısı canım. İnşaallah sağ Salim kucağına al Nisantoşumuzu. :)
numaramı atmıştım herhalde, fırsat bulursan yaz bize.

İyi geceler arkadaşlar,
Hamilelik sürecimle birlikte ilk sayfalardan bu zamana kadar birbirimize arkadaş olduk, yol olduk, dertlere dua olduk.
Benim sorunlarım çok fazla olduğu için hep sorunlarımla mücadele ettim.
Bebeğime şunu, aldım bunu aldım, şurayı gezdim, şu sitede şu var, şu indirimli mesajlarına hiç girmedim ve kendim de yazamadım.
Benim herşeyimi annem aldı getirdi, yaptı.
Ama yazışmalar çok güzeldi, bende internetten değilde gezip almak ya da annemle birlikte bende gitmek isterdim...
Hepinize içimden gelen gele ayrı dua ettim.
Girip okuyup birşey yazamamış olabilirim ama dualarımı eksik etmedim.
Ben yolun sonuna geldim.
Doğumum 4 Nisan'da olacaktı fakat bugün doğumum olacak.
Sabah 7:30 da yatışım var.
Ameliyathanenin duruma göre öne alınmaya çalışacağım.
Bana haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilerek ya da bilmeyerek bir nokta kadar yazdıklarımda hata varsa af ola.
Benden yana hepinize hakkım helal olsun.
İnşallah yarın size güzel haberlerle dönüş yapacağım Allah'ım izniyle.

Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım
Bu arada neden erkene alındı tarih ? Söylemek istersen tabi

Canim bebisin nasil? Nasil gidiyor annelik :))
Annelik güzel kuzum, ama lohusalık çok kötü.. Hamilelikten daha ağırmış, bu kadarını tahmin etmiyordum.. ya da benim ağır geçiyor.. tabi buna da şükür..
Sen nasılsın? Bol bol dinlen uyu canım.

Oy canim benimm.. ben inaniyorum. Yarin cok guzel haberler alacagizzz dualarim sizle. Insallah cok iyi olacak. Sen ztn cok guclu bir kadinsin. Rabbim gucunuze guc versin Yavrulariniza da insallah.. ama neden 4 unden bugune cekildi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…