- 15 Temmuz 2016
- 8.654
- 14.585
- 248
Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım
Bu arada neden erkene alındı tarih ? Söylemek istersen tabi
Sen ailenle mi kaliyordun canim o yuzden mi zor geciyordu? Sanki oyle bisi okumustum?Annelik güzel kuzum, ama lohusalık çok kötü.. Hamilelikten daha ağırmış, bu kadarını tahmin etmiyordum.. ya da benim ağır geçiyor..tabi buna da şükür..
Sen nasılsın? Bol bol dinlen uyu canım.
İyi geceler arkadaşlar,
Hamilelik sürecimle birlikte ilk sayfalardan bu zamana kadar birbirimize arkadaş olduk, yol olduk, dertlere dua olduk.
Benim sorunlarım çok fazla olduğu için hep sorunlarımla mücadele ettim.
Bebeğime şunu, aldım bunu aldım, şurayı gezdim, şu sitede şu var, şu indirimli mesajlarına hiç girmedim ve kendim de yazamadım.
Benim herşeyimi annem aldı getirdi, yaptı.
Ama yazışmalar çok güzeldi, bende internetten değilde gezip almak ya da annemle birlikte bende gitmek isterdim...
Hepinize içimden gelen gele ayrı dua ettim.
Girip okuyup birşey yazamamış olabilirim ama dualarımı eksik etmedim.
Ben yolun sonuna geldim.
Doğumum 4 Nisan'da olacaktı fakat bugün doğumum olacak.
Sabah 7:30 da yatışım var.
Ameliyathanenin duruma göre öne alınmaya çalışacağım.
Bana haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilerek ya da bilmeyerek bir nokta kadar yazdıklarımda hata varsa af ola.
Benden yana hepinize hakkım helal olsun.
İnşallah yarın size güzel haberlerle dönüş yapacağım Allah'ım izniyle.
Ah canim benimm hayirlisi olsun hakkinda insallahYürüyemiyorum, yürürken ağlıyorum, altıma sürekli sancı giriyor, kasıklarım çok fena kasılıyor, karnımda sürekli sancı var asla yumuşatıyor, fakat rahimde kesinlikle açılma yok ve rahim boyu kısa değil.
Bu yüzden doğum bugün yapılacak.
İkiniz de sağlıkla çıkın inşallah doğumdan, fırsat bulduğunda bize de haber ver. Güzel haberlerini bekliyoruzLoveAndMarriage M muttervonmarienkaefer amin canım Yürüyemiyorum, yürürken ağlıyorum, altıma sürekli sancı giriyor, kasıklarım çok fena kasılıyor, karnımda sürekli sancı var asla yumuşatıyor, fakat rahimde kesinlikle açılma yok ve rahim boyu kısa değil.
Bu yüzden doğum bugün yapılacak.
Evet, hem evim soğuk hemde böyle ağır geçiriyorum diye annem bırakmadı canım. Annemlerdeyim. Bu seferde kendi evimden ayrıyım diye içime dert oldu. Çok arada kaldım. Ama böylesi daha iyi sanırım. Çünkü lohusalıkta gerçekten yalnız kalmamak gerekiyormuş. Bi 10 gün daha kalacağım.Sen ailenle mi kaliyordun canim o yuzden mi zor geciyordu? Sanki oyle bisi okumustum?
Ben normalde cok guzel uyuyorum canim da bugun su secim sonuclarini takip ederken uykumm kacti. Bir de egzersizi yapamadim tumm gun disaridaydim. Sadece yuruyus yapmistim. Yapmazsam icime dert olurduoyle de uyuz bir huyum var... Onlari yapayim derken aciktim :)) simdi bisiler atistiriyorum
Evet cnm, benim sorunsuz yada ağrısız geçen günüm inan bir elin parmağını geçmez.İnşaallahYarın güzel haberlerle gel..
Dualarımız seninle.. hepimizin az ya da çok hamileliklerimiz sıkıntılı geçti. Ama emin ol bebeğini kucağına aldıktan sonra ayrı bir güç geliyor insana ve çektiğin sıkıntıları unutuyorsun.
Güzel düşün, güzel gir Doğuma..
Valla canim ztn cok sukur cok kilo almadim. Hedefim en fazla 10 kiloydu doguma kadar. 8 kilo aldimEvet, hem evim soğuk hemde böyle ağır geçiriyorum diye annem bırakmadı canım. Annemlerdeyim. Bu seferde kendi evimden ayrıyım diye içime dert oldu. Çok arada kaldım. Ama böylesi daha iyi sanırım. Çünkü lohusalıkta gerçekten yalnız kalmamak gerekiyormuş. Bi 10 gün daha kalacağım.
Valla bol bol dinlen, stres at ve uyu kuzum. Tabi egzersizlerini de yap. :)
Ye ye bebişe de SanA da yarasın. Sen milletin veremezsin dediğine filan aldırma, çabuk gidiyor kilolar..
Ayrıca dm bak .
Amin cnm inşallah.Ah canim benimm hayirlisi olsun hakkinda insallahBelki boylesi daha hayirli olur. Zaten her halukarda sezeryan olacaktin.. kismet boyleymis. Yeteri kadar dayandin kuzum. Rabbim mukafatini verir ins
Yarın ve salı günüde ağrıların olacak ama 3.güne birşeyin kalmayacak.. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz..Evet cnm, benim sorunsuz yada ağrısız geçen günüm inan bir elin parmağını geçmez.
Bebekle ilgili inan sorunum yok benim sağlık sorunlarım beni zorluyor.
Evet hepimiz unutucaz inşallah.
Güzel düşünücem tabi ki dualarınızla inşallah.
Hepsi bir arada cikiversin... sen de kuzuna saglikla kavus insallah.. ve her ne kadae bazi sorunlarinin devam edeceklerini dusunsede doktorlar insallah yeni dogmus bebek gibi olursun sen deAmin cnm inşallah.
Sağlıkla kucağıma alayımda yaşadıklarimi unuttum bile.
Evet sezeryan olacağım bir tüpümün alınması gerek. Tekrar tüp için ameliyat olmak istemiyorum. Yeteri kadar ameliyat oldum.
Cnm benim, daha önce ameliyat olduğum için benim ağrılarım çok olur. Hatta doktorlar hemşireler başımdan ayrılamaz. Ünite ünite kan bağlanması da gerekebilir.Yarın ve salı günüde ağrıların olacak ama 3.güne birşeyin kalmayacak.. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz..
Yok be cnm benim sorunlarım düzelecek sorunlar değil, hele doğumdan 40 gün sonra ya emboli pıhtı atmasında ciğerlerime, sonra zaten doktora gidicem ömür boyu tedavim başlayacak.Hepsi bir arada cikiversin... sen de kuzuna saglikla kavus insallah.. ve her ne kadae bazi sorunlarinin devam edeceklerini dusunsede doktorlar insallah yeni dogmus bebek gibi olursun sen deSaglikli, huzurlu insalllahhh
Tabi ki cnm, haber vereceğim.İkiniz de sağlıkla çıkın inşallah doğumdan, fırsat bulduğunda bize de haber ver. Güzel haberlerini bekliyoruz
Hem de cok buyuk canim. Biz cok defa sahit olduk yegenimle.. rabbim sana da bahsetsin insallahYok be cnm benim sorunlarım düzelecek sorunlar değil, hele doğumdan 40 gün sonra ya emboli pıhtı atmasında ciğerlerime, sonra zaten doktora gidicem ömür boyu tedavim başlayacak.
Ama mucizeler biter mi dimi, Rabbim mucizesini eksik etmez.
Allah razı olsun cnm benim.
İyi geceler arkadaşlar,
Hamilelik sürecimle birlikte ilk sayfalardan bu zamana kadar birbirimize arkadaş olduk, yol olduk, dertlere dua olduk.
Benim sorunlarım çok fazla olduğu için hep sorunlarımla mücadele ettim.
Bebeğime şunu, aldım bunu aldım, şurayı gezdim, şu sitede şu var, şu indirimli mesajlarına hiç girmedim ve kendim de yazamadım.
Benim herşeyimi annem aldı getirdi, yaptı.
Ama yazışmalar çok güzeldi, bende internetten değilde gezip almak ya da annemle birlikte bende gitmek isterdim...
Hepinize içimden gelen gele ayrı dua ettim.
Girip okuyup birşey yazamamış olabilirim ama dualarımı eksik etmedim.
Ben yolun sonuna geldim.
Doğumum 4 Nisan'da olacaktı fakat bugün doğumum olacak.
Sabah 7:30 da yatışım var.
Ameliyathanenin duruma göre öne alınmaya çalışacağım.
Bana haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilerek ya da bilmeyerek bir nokta kadar yazdıklarımda hata varsa af ola.
Benden yana hepinize hakkım helal olsun.
İnşallah yarın size güzel haberlerle dönüş yapacağım Allah'ım izniyle.
Clexan başlanır hemen günde 2 doz ben 2 kere geçirdim emboli korkmayın sağsalim kavuşmanız dileği ile iyi bi Hematolog sizin tedavinizi yapar ayrıcaYok be cnm benim sorunlarım düzelecek sorunlar değil, hele doğumdan 40 gün sonra ya emboli pıhtı atmasında ciğerlerime, sonra zaten doktora gidicem ömür boyu tedavim başlayacak.
Ama mucizeler biter mi dimi, Rabbim mucizesini eksik etmez.
Allah razı olsun cnm benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?