2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım
Bu arada neden erkene alındı tarih ? Söylemek istersen tabi
LoveAndMarriage M muttervonmarienkaefer amin canım Yürüyemiyorum, yürürken ağlıyorum, altıma sürekli sancı giriyor, kasıklarım çok fena kasılıyor, karnımda sürekli sancı var asla yumuşatıyor, fakat rahimde kesinlikle açılma yok ve rahim boyu kısa değil.
Bu yüzden doğum bugün yapılacak.

Sen ailenle mi kaliyordun canim o yuzden mi zor geciyordu? Sanki oyle bisi okumustum?
Ben normalde cok guzel uyuyorum canim da bugun su secim sonuclarini takip ederken uykumm kacti. Bir de egzersizi yapamadim tumm gun disaridaydim. Sadece yuruyus yapmistim. Yapmazsam icime dert olurdu oyle de uyuz bir huyum var... Onlari yapayim derken aciktim :)) simdi bisiler atistiriyorum

İnşaallah Yarın güzel haberlerle gel..
Dualarımız seninle.. hepimizin az ya da çok hamileliklerimiz sıkıntılı geçti. Ama emin ol bebeğini kucağına aldıktan sonra ayrı bir güç geliyor insana ve çektiğin sıkıntıları unutuyorsun.
Güzel düşün, güzel gir Doğuma..

Ah canim benimm hayirlisi olsun hakkinda insallah Belki boylesi daha hayirli olur. Zaten her halukarda sezeryan olacaktin.. kismet boyleymis. Yeteri kadar dayandin kuzum. Rabbim mukafatini verir ins

İkiniz de sağlıkla çıkın inşallah doğumdan, fırsat bulduğunda bize de haber ver. Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet, hem evim soğuk hemde böyle ağır geçiriyorum diye annem bırakmadı canım. Annemlerdeyim. Bu seferde kendi evimden ayrıyım diye içime dert oldu. Çok arada kaldım. Ama böylesi daha iyi sanırım. Çünkü lohusalıkta gerçekten yalnız kalmamak gerekiyormuş. Bi 10 gün daha kalacağım.
Valla bol bol dinlen, stres at ve uyu kuzum. Tabi egzersizlerini de yap. :)
Ye ye bebişe de SanA da yarasın. Sen milletin veremezsin dediğine filan aldırma, çabuk gidiyor kilolar..
Ayrıca dm bak .

Evet cnm, benim sorunsuz yada ağrısız geçen günüm inan bir elin parmağını geçmez.
Bebekle ilgili inan sorunum yok benim sağlık sorunlarım beni zorluyor.
Evet hepimiz unutucaz inşallah.
Güzel düşünücem tabi ki dualarınızla inşallah.

Valla canim ztn cok sukur cok kilo almadim. Hedefim en fazla 10 kiloydu doguma kadar. 8 kilo aldim simdi hedefim dogumdan hemen sonra 15 kilo vermek evrene olumlu msj yollayarak bunu da basaririm diyorum
Ay cocugum iyi olsun da ben 15 kilo almaya da raziydim. Burada okuduklarimizi falan dusununce..

Ah canim benimm hayirlisi olsun hakkinda insallah Belki boylesi daha hayirli olur. Zaten her halukarda sezeryan olacaktin.. kismet boyleymis. Yeteri kadar dayandin kuzum. Rabbim mukafatini verir ins
Amin cnm inşallah.
Sağlıkla kucağıma alayımda yaşadıklarimi unuttum bile.
Evet sezeryan olacağım bir tüpümün alınması gerek. Tekrar tüp için ameliyat olmak istemiyorum. Yeteri kadar ameliyat oldum.

Yarın ve salı günüde ağrıların olacak ama 3.güne birşeyin kalmayacak.. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz..

Amin cnm inşallah.
Sağlıkla kucağıma alayımda yaşadıklarimi unuttum bile.
Evet sezeryan olacağım bir tüpümün alınması gerek. Tekrar tüp için ameliyat olmak istemiyorum. Yeteri kadar ameliyat oldum.
Hepsi bir arada cikiversin... sen de kuzuna saglikla kavus insallah.. ve her ne kadae bazi sorunlarinin devam edeceklerini dusunsede doktorlar insallah yeni dogmus bebek gibi olursun sen de Saglikli, huzurlu insalllahhh

Yarın ve salı günüde ağrıların olacak ama 3.güne birşeyin kalmayacak.. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz..
Cnm benim, daha önce ameliyat olduğum için benim ağrılarım çok olur. Hatta doktorlar hemşireler başımdan ayrılamaz. Ünite ünite kan bağlanması da gerekebilir.
Doktorum beni kabul ettiği için Allah razı olsun.
Cerrahisi çok iyi olduğu için bu doktoru tercih ettim.
İnşallah ağrım olmaz. Dayanılacak ağrılar olmuyor.
Dualarınızla inşallah, herşey çok rahat geçecek. Sağlıklı doğsunda ağrılar unutulur.

Hepsi bir arada cikiversin... sen de kuzuna saglikla kavus insallah.. ve her ne kadae bazi sorunlarinin devam edeceklerini dusunsede doktorlar insallah yeni dogmus bebek gibi olursun sen de Saglikli, huzurlu insalllahhh
Yok be cnm benim sorunlarım düzelecek sorunlar değil, hele doğumdan 40 gün sonra ya emboli pıhtı atmasında ciğerlerime, sonra zaten doktora gidicem ömür boyu tedavim başlayacak.
Ama mucizeler biter mi dimi, Rabbim mucizesini eksik etmez.
Allah razı olsun cnm benim.

Hem de cok buyuk canim. Biz cok defa sahit olduk yegenimle.. rabbim sana da bahsetsin insallah Onun kudretinden yuce hic bir sey yok... ne bilim ne ilim.. hepsi o kadar kucuk kaliyor ki onun karsisinda.. inan kuzucum

Rabbim yardımcın olsun canım. Sen ve bebeğin sağlıkla atlarsınız inşallah
Dualarım seninle olacak yarın

Clexan başlanır hemen günde 2 doz ben 2 kere geçirdim emboli korkmayın sağsalim kavuşmanız dileği ile iyi bi Hematolog sizin tedavinizi yapar ayrıca

Mini_mini Herşeyin hayırlısı Allahtan...çevremde bu çocuk yaşamaz bu çocuk down sendromlu dedikleri çocuklar maşaAllah hayatta ve sağlıklı.. Evet doktorlar bakıyor ölçüm yapıyor ama cihaz sonuçta en iyisi takdiri ilahi. Rabbimden umudunu asla kesme. Ne olursa olsun öyle kabul et. Ben inanıyorum ki herşey yolunda gidecek. Saatler sonra bebeğin kucağında olacak; gözyaşların mutluluktan akacak. Olumsuz hiçbirşeyi düşünme... Herşey iyi olacak. Rabbim yardımcın olsun. Bebeğini sana bağışlasın.

Chickennova canım en başındam beri bilinçli ve pozitiftin. O kadar olumsuzluğa rağmen bizimle de hep çok güzel bilgiler paylaştın. Çok takdir ettim seni.

Ben paylaşım yaparken hep dikkat ettim. Çok fazla şunu aldım bunu yaptım demedim açıkçası hem sevmediğimden hem de sizleri düşündüğümden. Hepimizin farklı hikâyeleri oldu... Kimimiz çok rahat geçirdi kimimiz sıkıntılı.. Ben empati yapmaya çalıştım elimden geldiğince. Ama kendi adıma bunlar için üzüldüysen özür dilerim. Ben böyle şeyleri çok düşünür kafama takar üzülürüm.Hakkını helal et. İnşaallah kısmet Rabbim başka hamileliklerinde içinde kalan şeyleri yaşamayı nasip etsin.

Rabbim yardımcın olsun. Bebeğine sağlıkla kavuş inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…