2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Seçimleri merak ettim uyandım ama sanırım benim bünye her gün aynı saatte uyanmaya alışmıi kurulu saat gibi kalktım yine. Neyse ki eşim de seçim programı izliyormuş yalnız değilim yani.

Hayırlı uğurlu olsun ülkemiz için...

Clexan başlanır hemen günde 2 doz ben 2 kere geçirdim emboli korkmayın sağsalim kavuşmanız dileği ile iyi bi Hematolog sizin tedavinizi yapar ayrıca
40 gün, günde 1 tane 0.4 vurulucam, tedavi dozu uygulanmıyor bana.
Perinatolog 40 gün sonra çağırdı mutlaka bana geleceksin diye ilk perinatoloji ye gidicem.
Daha önce yazışmıştık, sizin sorun daha farklı olduğu için size uygulanan tedavi uygulanmıyor bana.

Cnm benim senin o güzel kalbinden öperim.
Ben hiç o konuda gönül koymadım.
Tabi ki alacaksınız paylaşacaksınız.
İçin rahat olsun, benim hakkım helal olsun. Özür dilencek bı durum asla yok cnm.
İnan ki benim ağrısız sorunsuz bir 24 saatim geçmedi.
İnşallah cnm, bı daha doğum yaparım.
Rabbim benim ve hepimizin yardımcısı olsun. Doğumu benden sonra olacak arkadaşlarıma Rabbim kolaylıklar nasip eylesin.

Çok kötü günler geçirdim yazamadım size hastanedeyim her zamanki gibi erken Doğum oldu yaaa çok merak ediyorum başka doğuran var mı
Kız dur şimdi boşver başkalarını.. sen nası erken doğum yaptın. Nasılsın? Evde misin bebeğin nası bi anlat.. ala ala çatladık meraktan

Kız dur şimdi boşver başkalarını.. sen nası erken doğum yaptın. Nasılsın? Evde misin bebeğin nası bi anlat.. ala ala çatladık meraktan
Canım sabah uyandım tabi o günü anlatıyorum pembe akıntı gelmeye başladı sonra akşama doğru Doğum sancıları başladı yani başlamış tabi ben o kadar çok şey yaşadım ki alttan muayene olmak istemedim sonra sancı 80 e 90 a vurunca alttan muayene ve acil sezeryan bebek 33 ile uyumlu doğdu hala hastanedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…