2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ne zaman yaptın doğumu? Bebiş kaç günlük oldu küvezde mi? Olsun kuzum hala hastanedeyseniz gözetim altındasınız demektir. İyiye gidecektir merak etme.. kilosu ne durumda bebişin? Seni neden hala hastanede tutuyorlar.. ay çok soru sordum amaaa

Geçmiş olsun peki niye hala hastanedesiniz
Bir sıkıntı yoktur umarım

Cnm midem çok yanıyor, bide ağrılarım fazla uyuyamıyorum. Sanki bacaklarıma odunla vuruyorlar, belim kopacak gibi, birde altıma sancı girip çıkıyor sürekli.
İlaçta almıyorum.
Canım benim yaa düşününce uyuyabilmek bile ne kdr güzel bir lüks değil mi? Bir çok insan bunun bile farkında değil.. acıların azalsın da birazcık olsun uyu dinlen şnşallah kuzum ya

Hay maşallah kız ben kendime meraklı derdim solladın beni
Bende meraktan trip atma mertebesine ulaştım gerçi

Bebeğin kilosu daha yeni 2200 oldu çok şükür ben doktordan rica ederek kalmaya devam ettim zaten bin yıldır burdayım

Hay maşallah kız ben kendime meraklı derdim solladın beni
Bende meraktan trip atma mertebesine ulaştım gerçi
Benim hem merak hem uykusuzluk :)) uykusuzluk feci halde çeneme vurur benim kuzu Bir de tam yatacaktım bir den nick i görünce hepsini sorayım da öğreneyim öyle yatayım didimmm

Helal olsun canım Allahın izni ile çok güzel haberler alıcaz senden yarın inşallah dualarımızdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…