2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bugün Doğuma girecek arkadaşlar Lusi Chickennova Mini_mini bir kişi daha vardı 1 Nisan ameliyat günüm demişti

Allah yardımcınız olsun kızlar
Kolay geçsin sağlıkla atlatın inşallah
İnşallah her şey yolunda gider ve bebeğiniz kucağınızda sağlıkla çıkarsınız

Müsait olduğunuz ilk anda güzel haberlerinizi bekliyoruz

@kedilovic ben de fotoğraf istiyorum

Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .

Gözün aydın canım
Sağlıkla büyüsün inşallah

Kemence canım seni çok merak ettik
Doğum yapmışsın hayırlı olsun
İnşallah bir an önce toparlanıp evinize çıkarsınız
Güzel günler sizinle olsun

Cnm benim ya Rabbim yardımcın olsun.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş. .dualarimız seninle.

Ay dun okudum yazamadim gece bile uyaninca hep aklima geldi.uzuldum kardesinin durumuna.ne pislii bir adammis oyle psikolojisi bozuk biri icine kapanir ya da farkli davranir bu sekilde degil.kardesin avukatmis cok daha iyi bilir tabide bence cocugu anneye verirler kesin.adamin maasida yok hem.oyle bir babayla buyururse cocukta onun gibi olur hemen ayrilsin.iyiki adam cezaevine girmiste kardesin ise baslamis her iste bir hayir vardir
Hadi gecmis olsun buda aradan cikti.aldiklarini getirmis mi
Gecmis olsun canim.ins her sey yolunda gider.sana bol bol dua edecez

Canim hayirli dogumlar ins her sey yolunda gider.cok gecmis olsun.yakinda agrilarinda bitecek ins
Gecen komsularla oturdum hepsi lohusaliktan bahsediyor cok zor diye
Gecmis olsun ve gozun aydin.sen kac haftaliktin dogum yaptin
Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .
Gecmis olsun canim.oglun yaninda mi
Gecmis olsun canim.senin isinde zor sanci mi tas mi ikisi birbirine karıştı.birazdan hissedersin canim bebiside korkma

Aynen :) ilk kızıma prima kullandım bi sıkıntı olmadı. Bi arkadaş prima aldı alerji yaptı. Ona sadece can bebe iyi gelmişti :) bizde bir paket aldık deneme amaçlı :)

Allah yardımcınız olsun canım.

Cnm benim çok saol.
Ben bekliyorum.
Ameliyathane de boşluk olduğu gibi beni alacaklar.
(Doktor hiç beklemeden ameliyata girdi beni aşk için ama boşluk olması gerek ameliyathanede)

Kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun kız hastaydı biliyorsunuz 2 gecedir çok rahat uyuyamadım sabaha karşı dalmışım kendime ancak geldim tek tek etiketleyemedim ama doğum yapanların gözü aydın olsun rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin doğuma girecekleri rabbim bir avazda kurtarsın kimseyi korktuguna ugratmasin hepiniz hayırlı haberlerle dönün inşallah kızlar bende şimdi nst ye gidiyorum doğum öncesi son kontroller dualarim hepinizle kızlar....

9sene once çıkmıştı diye hatirliyorum ablam hamileydi arastiriyordu o zaman pahaliydi simdi 250 -350 igne parasi veriyosunuz doguma ek tabii hastaneye göre degisiyor banada doktorum bahsetmedi ozelde dogurdum ama onceden arastirmistim burda forumda fln gücüm iyice tukenince eşime istedigimi soyledim ki o gece o igneyi tek yaptiran degildim bide sirami bekledim devlet zorunda kalmadikca yapmaz sanirim arastrmak lazim devletteki ebeler bizi cani kiymetli olarak söyluyor

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…