2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben de simdi bu doğumu devlette yapacağım ve böyle bişi istesem herhalde hayır derler ama olsa kabul ederdim. Niye daha az ağrı çekmeyeyim ki. Belki durumuma göre sorarım gittiğimde

A April wind canım sen nasılsın
Bugün kendi doktoruna mı gidecektin aklımda öyle kalmış sanki
Sancılar kasılmalar ne durumda
Yarın da Ankara’ya gitmeyi düşünüyordunuz değil mi
Ben pek iyi değilim
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım
Gece uyanıktım zaten bugün haliyle gidemedim
Yarın gideriz Ankara’ya kuzu büyük ihtimalle
Gerisi Allah kerim
Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
Gözün aydın kuşum Geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün Öpüyorum

Ben de hazır doğurmuyorum bari dedim kuzucuğumla sinemaya gidelim yemek yiyelim son anların tadını çıkaralım dedim...birazdan çıkacağım belki minibüsle gidersen aksiyon olur doğum başlar dimi ama
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de bekliyorum ama kizin gelmeye niyeti yok.Doktor en son 9una kadar bekleriz dedi.Rabbim insaallah yavrularimiza saglikli sihhatli kavusmayi nasip eder bizede. Bebegine kavusan arkadaslar da saglikla buyutsunler insaallah

Canım bende de plesenta previa vardı, dr 35. Haftada alalım dedi ve aldı. Çok şükür her şey çok güzel geçti. Bebeğim ve ben sağlam çıktık. Küvezde kaldı bebeğim erken doğum olduğu için çok şükür yarın çıkıyoruz hastaneden.

Günaydın kızlar

Dün gece seçimi takip etmekten çok geç yattım ve oku oku bitiremedim rüyamda da doğuma alınıyordum 1 nisanda yani bugün hayırdır inşallah
Bu akşam bende doğurdum rüyamda çok güzeldi miniğim.
Seninde az kaldı tetikte olmak zor her dakika

Canım allah yardımcın olsun O kadar bilinçle ve metanetle bu süreci yaşadın ki doğumun ve sonrası için de üstesinden geleceğine inanıyorum Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kızlar ben geldim

Kız nerelerdesin sen? Çok merak ettik seni ama kızma bize biraz serzeniş hakkımız var bence bebeğini kucağına almışsın inşallah tez zamanda küvozden de çıkar sende artık moralini bozma bebeğine odaklan kimseyi duyma
Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .

Canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın

Canım çok geçmiş olsun Bu sancılar nasıl ayırt ediliyor acaba? Korkutmak istemiyorum seni ama doktoruna detaylıca sorsan?
Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin

Canım hayırlı uğurlu olsun Gözünüz aydın darısı bize inşallah

A April wind kuzum benim üzülme moralini bozma Sen çok güçlü bir kızsın evet haklısın başka bir şehirde doğumun olacak endişelerin var ama sen bunun üstesinden geleceksin ben inanıyorum sana ve uras da annesi kadar güçlü birbirinize yoldaş olacaksınız

Canm senin adina cok sevindim.Tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün

Bu akşam bende doğurdum rüyamda çok güzeldi miniğim.
Seninde az kaldı tetikte olmak zor her dakika
Kuzum artık hareket edemiyorum şaka gibi resmen kaburgalarıma bıçaklar saplanıyor, kaval kemiklerim sızlıyor hep dışarıdan karnım çok yok ama içeride sanırım çok baskı yapıyor bana valla artık doğurayımda kurtulayım modundayım

AA evet aynıymışız benim oğlanın da gelesi yok. Yarın kontrolüm var muhtemelen bana da son tarihi verecektir artık. Sağlıkla alalım da geç olsun varsın napalm.

Çok sevindim canım mAşaAllah taburcu da oluyorsunuz sağlıcakla büyüt bebişini
Zaman yaklaştıkça stres gerginlik düşünceler herşey uçuşuyor kafamda.
2-3 gündür kasılmalar sürekli oluyor yattığım her dakika hissediyorum.
Yoruldum kuzum ne olacaksa olsun diyorum artık

Kuzum normal bu duygular içinde olman. Sen hep pozitifsin bundan vazgeçme. ama işte bi an oluyor duygular değişiyor. Az kaldı hayırlısını dile canım bugün dinlen bakalım iyice olumsuz düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…