- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
tebrik ederiz canım. Allah anali babali büyütsünKızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
Ben de simdi bu doğumu devlette yapacağım ve böyle bişi istesem herhalde hayır derler ama olsa kabul ederdim. Niye daha az ağrı çekmeyeyim ki. Belki durumuma göre sorarım gittiğimde9sene once çıkmıştı diye hatirliyorum ablam hamileydi arastiriyordu o zaman pahaliydi simdi 250 -350 igne parasi veriyosunuz doguma ek tabii hastaneye göre degisiyor banada doktorum bahsetmedi ozelde dogurdum ama onceden arastirmistim burda forumda fln gücüm iyice tukenince eşime istedigimi soyledim ki o gece o igneyi tek yaptiran degildim bide sirami bekledimdevlet zorunda kalmadikca yapmaz sanirim arastrmak lazim devletteki ebeler bizi cani kiymetli olarak söyluyor
Canımmm tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bize de olsunKızlar kediniz geldi
Hadi gozun aydin.cok gecmis olsun sanada.Kızlar kediniz geldi
Hadi gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar kediniz geldi
Ben pek iyi değilimA April wind canım sen nasılsın
Bugün kendi doktoruna mı gidecektin aklımda öyle kalmış sanki
Sancılar kasılmalar ne durumda
Yarın da Ankara’ya gitmeyi düşünüyordunuz değil mi
Gözün aydın kuşumKızlar kediniz geldi
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de bekliyorum ama kizin gelmeye niyeti yok.Doktor en son 9una kadar bekleriz dedi.Rabbim insaallah yavrularimiza saglikli sihhatli kavusmayi nasip eder bizede. Bebegine kavusan arkadaslar da saglikla buyutsunler insaallahBen de hazır doğurmuyorum bari dedim kuzucuğumla sinemaya gidelim yemek yiyelim son anların tadını çıkaralım dedim...birazdan çıkacağım belki minibüsle gidersen aksiyon olur doğum başlar dimi ama
Canım bende de plesenta previa vardı, dr 35. Haftada alalım dedi ve aldı. Çok şükür her şey çok güzel geçti. Bebeğim ve ben sağlam çıktık. Küvezde kaldı bebeğim erken doğum olduğu için çok şükür yarın çıkıyoruz hastaneden.Ne güzelmiş adı gibi prensesler gibi olmuş. Peki bunu devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özelde mi oluyor? Ben özelde yapmıştım 7 sene önce hiçböyle bişiden bahsetmemişlerdi.
Gözün aydın canım geçti bitti işte. allah analı babalı büyütsün. Rahminin alınmamasına çok sevindim. Kendini toparlayınca hikâyeni anlatır mısın?
Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. Bir iki saat sonra kucağında olacak annesi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün NisantoşKızlar kediniz geldi
Zaman yaklaştıkça stres gerginlik düşünceler herşey uçuşuyor kafamda.
Cnm gözünüz aydın. Allahım analı babalı buyutsun inş. .Kızlar kediniz geldi
Canım benim minik de kız. Ama gelmedi henüzBende 36. Hafta oldum daha yeni. Kiz erken geliyor derler ama bakalim
Bu akşam bende doğurdum rüyamda çok güzeldi miniğim.Günaydın kızlar
Dün gece seçimi takip etmekten çok geç yattım ve oku oku bitiremedim rüyamda da doğuma alınıyordum 1 nisandayani bugün hayırdır inşallah
İyi geceler arkadaşlar,
Hamilelik sürecimle birlikte ilk sayfalardan bu zamana kadar birbirimize arkadaş olduk, yol olduk, dertlere dua olduk.
Benim sorunlarım çok fazla olduğu için hep sorunlarımla mücadele ettim.
Bebeğime şunu, aldım bunu aldım, şurayı gezdim, şu sitede şu var, şu indirimli mesajlarına hiç girmedim ve kendim de yazamadım.
Benim herşeyimi annem aldı getirdi, yaptı.
Ama yazışmalar çok güzeldi, bende internetten değilde gezip almak ya da annemle birlikte bende gitmek isterdim...
Hepinize içimden gelen gele ayrı dua ettim.
Girip okuyup birşey yazamamış olabilirim ama dualarımı eksik etmedim.
Ben yolun sonuna geldim.
Doğumum 4 Nisan'da olacaktı fakat bugün doğumum olacak.
Sabah 7:30 da yatışım var.
Ameliyathanenin duruma göre öne alınmaya çalışacağım.
Bana haklarınızı helal edin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilerek ya da bilmeyerek bir nokta kadar yazdıklarımda hata varsa af ola.
Benden yana hepinize hakkım helal olsun.
İnşallah yarın size güzel haberlerle dönüş yapacağım Allah'ım izniyle.
Kızlar ben geldim
Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .
Günaydın kızlar
Çok kötü bir gece geçirdim
Yatağa geçene kadar bir şeyim yoktu
Azıcık uyuduktan sonra kasıklarımda şiddetli bir sancıyla uyandım
İdrara sıkışmış gibi iğneler batıyordu ama doğru düzgün idrara da çıkamadım
Yine taş mı düşürdüm kum mu döktüm anlamdım
Sancılar kasıklarımdan bacaklarıma doğru iniyordu, nasıl yatsam rahat edemedim ve karnım semsertti bebeği hiç hissedemedim
En son sırtımı yatağın başlığına yasladım bacaklarımı da sanki çatala yatmışım gibi kendime çekerek açıp yattım
Bu şekilde biraz rahat uyumuşum ama defalarca sancıyla uyandım
Tuvalete her gidişim kıvranarak oldu
Hala karnım sert ve sancım var, bebeği hissedemiyorum diye çok kötü oldum
Çikolata yedim kek yedim iki bardak su içtim yattım şimdi hareketlerini bekliyorum
Kızlar kediniz geldi
Canm senin adina cok sevindim.Tebrik ederim. Allah anali babali büyütsünCanım bende de plesenta previa vardı, dr 35. Haftada alalım dedi ve aldı. Çok şükür her şey çok güzel geçti. Bebeğim ve ben sağlam çıktık. Küvezde kaldı bebeğim erken doğum olduğu için çok şükür yarın çıkıyoruz hastaneden.
Kuzum artık hareket edemiyorum şaka gibi resmen kaburgalarıma bıçaklar saplanıyor, kaval kemiklerim sızlıyor hepBu akşam bende doğurdum rüyamda çok güzeldi miniğim.
Seninde az kaldı tetikte olmak zor her dakika
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de bekliyorum ama kizin gelmeye niyeti yok.Doktor en son 9una kadar bekleriz dedi.Rabbim insaallah yavrularimiza saglikli sihhatli kavusmayi nasip eder bizede. Bebegine kavusan arkadaslar da saglikla buyutsunler insaallah
Canım bende de plesenta previa vardı, dr 35. Haftada alalım dedi ve aldı. Çok şükür her şey çok güzel geçti. Bebeğim ve ben sağlam çıktık. Küvezde kaldı bebeğim erken doğum olduğu için çok şükür yarın çıkıyoruz hastaneden.
Zaman yaklaştıkça stres gerginlik düşünceler herşey uçuşuyor kafamda.
2-3 gündür kasılmalar sürekli oluyor yattığım her dakika hissediyorum.
Yoruldum kuzum ne olacaksa olsun diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?