2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canm senin adina cok sevindim.Tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün

Aynıyız kuzum belden aşağım uyuşuk kalktım bugün ne biçim ağrı giriyordu kemiklerim. Karın yok ama baskısı büyük
İyi dileklerin içinde teşekkür ederim balım

kaburgalari agriyan tek ben zannediyordum. Aylardır göğsümun hemen altinda siddetli agrilarim var. bende aynen sen gibi diyorum bazen olsa da kavussak artik diye. Tum gece uykusuz geciyor. inleye inleye bir saga bir sola sabahi zor ediyorum. icim daraliyor bugün

Zaman yaklaştıkça stres gerginlik düşünceler herşey uçuşuyor kafamda.
2-3 gündür kasılmalar sürekli oluyor yattığım her dakika hissediyorum.
Yoruldum kuzum ne olacaksa olsun diyorum artık
Ahh kuzum çok normal düşüncelerinin olması stres yapman. Ama her şey çok güzel olacak inşallah az kaldı artık yoluna girecek her şey
Günaydın kızlar

Dün gece seçimi takip etmekten çok geç yattım ve oku oku bitiremedim rüyamda da doğuma alınıyordum 1 nisanda yani bugün hayırdır inşallah
Hayır olsun kuzum

Bazen nefes alamıyorum içten içe burnum da kanıyo akşamları odada camı yarı açık oturuyoruz çoğu zaman fenalık basıyor

Cok gecmis olsn canm. Atlatmissin şükür bebisin de kendini toparlamış. Darısı da bize ins

Az kaldı canım kucağına alınca bi Bakmışsın zaman geçip gitmiş bu seferde hamişlik zamanlarını özleyeceksin.

Cnm seni çok iyi anlıyorum, korkuların var bu korkular yüzünden doğum yapacağın günün gelmesini istemiyorsun anladığım,gaybı ancak Rabbim bilir bizler acıziz elimizden gelen dua etmek, inşallah herşey güzel olacak senin inancın urasın güçlülüğü herşeyin üstesinden gelecek

Kemence allah anali babali büyütsün Gecmis olsun.
_krbckrahmin alinmamasina cok sevindim. Darisi. Mini_mini basina. Ondanda hayirli haberler bekliyiruz

Chickennova canim Allah anali babali büyütsün Gecmis olsun.
kedilovic geçmiş olsun Şükür elhamdülillah canim Allah anali babali büyütsün.
Hepinize gecmis olsun. Rabbim acil sifalar göndersin

Aynen
Bazen nefes alamıyorum içten içe burnum da kanıyo akşamları odada camı yarı açık oturuyoruz çoğu zaman fenalık basıyor
Aynen kuzum. Bende butun petekleri kapatmisim uzerine pencereyi acik sekilde ve ortmeden yatiyorum. Esim cok kiziyor donduk diye ama bende zerre etkilenme yok

Aynen
Aynen kuzum. Bende butun petekleri kapatmisim uzerine pencereyi acik sekilde ve ortmeden yatiyorum. Esim cok kiziyor donduk diye ama bende zerre etkilenme yok
Yaaa biz anne olmak için nelerde. Geçiyoruz halimiz kalmıyor canimizdan can çıkıyor yaniyoruz erkekler acaba dayanabilir miydi şu ysadiklarimiza. Benimki girip olmuş elim kolum kalkmıyor diyor ben ne yapiyim belinin ağrısı basan ateş içimde hareket eden dünyanın en tatlı varlığı yediğimiz tekmelerin haddi hesabı yok şikayet etmiyoruz bizde bu problemmi var diyorum bazen düşününce çok sabırlı varliklariz valla.sin haftalarindasin cnm normal ateş basması vücut artık bebeği dışarı atmaya hazırlanıyor.

Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin

Tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün, yarın da benim sezeryanim var, stres sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…