- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Canm senin adina cok sevindim.Tebrik ederim. Allah anali babali büyütsünCanım bende de plesenta previa vardı, dr 35. Haftada alalım dedi ve aldı. Çok şükür her şey çok güzel geçti. Bebeğim ve ben sağlam çıktık. Küvezde kaldı bebeğim erken doğum olduğu için çok şükür yarın çıkıyoruz hastaneden.
Aynıyız kuzum belden aşağım uyuşuk kalktım bugün ne biçim ağrı giriyordu kemiklerim. Karın yok ama baskısı büyükKuzum artık hareket edemiyorum şaka gibi resmen kaburgalarıma bıçaklar saplanıyor, kaval kemiklerim sızlıyor hepdışarıdan karnım çok yok ama içeride sanırım çok baskı yapıyor bana valla artık doğurayımda kurtulayım modundayım
kaburgalari agriyan tek ben zannediyordum. Aylardır göğsümun hemen altinda siddetli agrilarim var.Kuzum artık hareket edemiyorum şaka gibi resmen kaburgalarıma bıçaklar saplanıyor, kaval kemiklerim sızlıyor hepdışarıdan karnım çok yok ama içeride sanırım çok baskı yapıyor bana valla artık doğurayımda kurtulayım modundayım
Aaaaa. Demek bekleyenler de var :))hayirlisi canim saglikla gelsinler deCanım benim minik de kız. Ama gelmedi henüzbugün itibarı ile tan 39 haftaligim. Ne zaman gelir acaba
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün :))Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
Ahh kuzum çok normal düşüncelerinin olması stres yapman. Ama her şey çok güzel olacak inşallahZaman yaklaştıkça stres gerginlik düşünceler herşey uçuşuyor kafamda.
2-3 gündür kasılmalar sürekli oluyor yattığım her dakika hissediyorum.
Yoruldum kuzum ne olacaksa olsun diyorum artık
Hayır olsun kuzumGünaydın kızlar
Dün gece seçimi takip etmekten çok geç yattım ve oku oku bitiremedim rüyamda da doğuma alınıyordum 1 nisandayani bugün hayırdır inşallah
kaburgalari agriyan tek ben zannediyordum. Aylardır göğsümun hemen altinda siddetli agrilarim var.bende aynen sen gibi diyorum bazen olsa da kavussak artik diye. Tum gece uykusuz geciyor. inleye inleye bir saga bir sola sabahi zor ediyorum. icim daraliyor bugün
Sanırım bir de tuana nickli bi arkdasimiz vardi. O da dogum yapti
Cok gecmis olsn canm. Atlatmissin şükür bebisin de kendini toparlamış. Darısı da bize insCanım bende de plesenta previa vardı, dr 35. Haftada alalım dedi ve aldı. Çok şükür her şey çok güzel geçti. Bebeğim ve ben sağlam çıktık. Küvezde kaldı bebeğim erken doğum olduğu için çok şükür yarın çıkıyoruz hastaneden.
Çok gecmis olsun cnm. Atlattın şükür Darısı bizlere insKızlar kediniz geldi
Az kaldı canım kucağına alınca bi Bakmışsın zaman geçip gitmiş bu seferde hamişlik zamanlarını özleyeceksin.H Heart of Gold O pozitifliği koruyamıyorum işte kuzu ilk korkum 37. Haftaydı ikincisi Nisan ayına gelmemizdi. Yalan yok zaman hiç geçsin istemedim artık kısmet hayırlısını istiyorum ama düşüncelerle başa çıkmak zorlaşıyor.
Cnm seni çok iyi anlıyorum, korkuların var bu korkular yüzünden doğum yapacağın günün gelmesini istemiyorsun anladığım,gaybı ancak Rabbim bilir bizler acıziz elimizden gelen dua etmek, inşallah herşey güzel olacak senin inancın urasın güçlülüğü herşeyin üstesinden gelecekH Heart of Gold O pozitifliği koruyamıyorum işte kuzu ilk korkum 37. Haftaydı ikincisi Nisan ayına gelmemizdi. Yalan yok zaman hiç geçsin istemedim artık kısmet hayırlısını istiyorum ama düşüncelerle başa çıkmak zorlaşıyor.
Gözün aydın cnm sağlıcakla büyüt inşallah kendini toparlada anlat başından geçenleri.darisi bizim başımıza insallahKızlar kediniz geldi
Aynen kuzum. Bende butun petekleri kapatmisim uzerine pencereyi acik sekilde ve ortmeden yatiyorum. Esim cok kiziyor donduk diye ama bende zerre etkilenme yokBazen nefes alamıyorum içten içe burnum da kanıyoakşamları odada camı yarı açık oturuyoruz çoğu zaman fenalık basıyor
Yaaa biz anne olmak için nelerde. Geçiyoruz halimiz kalmıyor canimizdan can çıkıyor yaniyoruz erkekler acaba dayanabilir miydi şu ysadiklarimiza. Benimki girip olmuş elim kolum kalkmıyor diyor ben ne yapiyim belinin ağrısı basan ateş içimde hareket eden dünyanın en tatlı varlığı yediğimiz tekmelerin haddi hesabı yok şikayet etmiyoruz bizde bu problemmi var diyorum bazen düşününce çok sabırlı varliklariz valla.sin haftalarindasin cnm normal ateş basması vücut artık bebeği dışarı atmaya hazırlanıyor.Aynen
Aynen kuzum. Bende butun petekleri kapatmisim uzerine pencereyi acik sekilde ve ortmeden yatiyorum. Esim cok kiziyor donduk diye ama bende zerre etkilenme yok
Kızlar kediniz geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?