2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende uyumaya çalışayım kasılma ile uyanmıştım.
Gider ayak birşeyden bahsedeyim belim aşırı üşüyor yorgan içindeyken bile. Milim açıklık olsa direk belime soğuk rüzgarlar esiyor gibi his oluşuyor. Hayırlısı.
İyi geceler diliyorum herkese

Kızlar günaydın hastanedeyiz şimdi serum alıyorum saat 8 gibi ameliyata gireceğim sanırsam bize şans dileyin dua edin
Güzel bebeğini koklayıp opmene cok az kaldi, rabbim kolaylik versin, bize de dua edermisin tüm bebislerimiz sagliklica doğsun

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm ekmek aslanın ağzında değil artık midesinde.isleri olsun gidip geldikleri millet iki maaşla zor geçiniyor çok şükür halimize.

Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .
Maşallah cnm gözünüz aydın olsun kurtuldun çok şükür.minnagini kokla bol bol ne ağrı kalır ne sizi rabbim herkese nasip etsin.sagliginada kavuş biran önce.

Ne güzelmiş adı gibi prensesler gibi olmuş. Peki bunu devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özelde mi oluyor? Ben özelde yapmıştım 7 sene önce hiçböyle bişiden bahsetmemişlerdi.
Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .

Gözün aydın canım geçti bitti işte. allah analı babalı büyütsün. Rahminin alınmamasına çok sevindim. Kendini toparlayınca hikâyeni anlatır mısın?
Kızlar günaydın hastanedeyiz şimdi serum alıyorum saat 8 gibi ameliyata gireceğim sanırsam bize şans dileyin dua edin
Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. Bir iki saat sonra kucağında olacak annesi

Kemence herkes seni merak etti. Doğum yapmışsın öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. 33. Haftada doğum yapmışsın
Kaç günlük oldu bebişin? Şu an ki sağlık durumu nasıl ve en önemlisi sen nasılsın? Bebişini görebiliyor musun?

Ben bebek bezini sadece bir paket aldım. Ne olur ne olmaz diye:) molfiks aldım. Beğenmezsem slepy alıyım diyorum. Sürekli indirme giriyor internette :)
Bir paket almakla iyi yapmışsın benim kızıma molfiks ve prima alerji yapmıştı ayrıca mustela da çok kötü yapmıştı , biraz büyüyüp bir yaşını geçince tekrar denedim molfiksi de primayı da çocuk yine alerji oldu , bi bakın iyi denilen her ürün bebeğe iyi gelmeyebiliyor

Hey maşallah nufus müdürü mubarek bende bir süre sonra bağlantı kopuyor
Memurluk icime islemis sanirim yok canim bende de oyle de bir suredir yogun bakiyorum ondan biliyorum. Yoksa cogu kisi hakkinda cok bilgiye sahip degilim :)
Gozunuz aydin.. saglikla buyutun oglunuzu insallah rahminizin alinmamasi da iyi olmus. Saglikla buyuyun insallah

Oy kuzum girmemissin hala. Hadi insallah saglikla al Nisan balini kucagina

Gunaydin kizlarr uc saatlik uykuyla arkadaslarina soz verdigi icin kalkmak zorunda olan bir derbeder anne olarak kalktim hazirlaniyorum
Guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun. Ozelikle bugun cok muhim operasyonlar gecirecek arkadaslarimiz icin de bolca dua etmeyi unutmayalim.
Allahim yardimcilari olsun insallah Chickennova Mini_mini
Lusi

Günaydın kızlar
Çok kötü bir gece geçirdim
Yatağa geçene kadar bir şeyim yoktu
Azıcık uyuduktan sonra kasıklarımda şiddetli bir sancıyla uyandım
İdrara sıkışmış gibi iğneler batıyordu ama doğru düzgün idrara da çıkamadım

Yine taş mı düşürdüm kum mu döktüm anlamdım
Sancılar kasıklarımdan bacaklarıma doğru iniyordu, nasıl yatsam rahat edemedim ve karnım semsertti bebeği hiç hissedemedim

En son sırtımı yatağın başlığına yasladım bacaklarımı da sanki çatala yatmışım gibi kendime çekerek açıp yattım
Bu şekilde biraz rahat uyumuşum ama defalarca sancıyla uyandım
Tuvalete her gidişim kıvranarak oldu

Hala karnım sert ve sancım var, bebeği hissedemiyorum diye çok kötü oldum
Çikolata yedim kek yedim iki bardak su içtim yattım şimdi hareketlerini bekliyorum

Bir an acaba doğuruyor muyum diye düşündüm
Gece yarısına kadar da evde yalnızdım çok korktum bir şey olacak diye

Stresle uyuyunca da rüyamda nişanım geliyordu, hastaneye gitmeye çalışıyorum ama bir türlü gidemiyorum falan çok kötüydü ya nasıl çaresizdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…