2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet canım yarın çıkacağız

Bana benzettiler biraz da belli olmuyor değişiyor tipler
Kadife dedik yumuş yumuş pembiş bişi saçları da var azcık kepkel değil ama dökülüyor saçlar ya keltoşlaşır gibi geliyor
Maşallah sübhanallah, doğum ile ilgili bizlerle yaşadıklarını paylaş cnm, sen kurtuldun stres sıkıntı bitti malum sıra bizde ,sağlıkla evinizde geçersiniz insallah

Var mi benim gibi psikolojik ruhsal bunalima girmis manyak :))) hersey gozume batiyor. Herkese gicigim. anlamadigim sekilde mutsuz hissediyorum. 36. Haftadayim. Hamilelikten mi acaba.
Dogum yapan arkadaslari okudum demin. Nickleri aklimda degil hepinizi ayri ayri tebrik ederim. Cennet kokularinizi Rabbim her daim korusun. Darisi saglicakla bizim de basimiza.
Birde kizlar burda birbirini taniyip da birbiri hakkinda konusanlara ozeniyorum. Benim hic bisey aklimda kalmiyor. Kimle ne konustum ne yaptim. Halen calisiyorum bi yandan ,bi yandan uzanip dinleniyorum bi yandan . Kafa daginik heralde. Ama seviyorum hepinizi. Iyi ki varsiniz.

Cnm benim çok saol.
Ben bekliyorum.
Ameliyathane de boşluk olduğu gibi beni alacaklar.
(Doktor hiç beklemeden ameliyata girdi beni aşk için ama boşluk olması gerek ameliyathanede)

Canım nasılsın çıkmışsındır artık ama yazmamışsın. İnş her şey yolundadır

Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin

Kuzum gözünüz aydınnnn allah analı babalı büyütsünnn foti de isterizzz

Zaman yaklaştıkça stres gerginlik düşünceler herşey uçuşuyor kafamda.
2-3 gündür kasılmalar sürekli oluyor yattığım her dakika hissediyorum.
Yoruldum kuzum ne olacaksa olsun diyorum artık

Canım böyle hissediyor olman çok doğal. Ama sen çok güçlü bir kızsın. Ve bunların hepsi geçecek hiç merak etme... şimdi sen bir yandan ankaryaa gidince olsun bitsin modundasın. Bi yandan da bir sonraki gidişime kalsın istiyorsun.. bi yandan belirsizlik de seni yoruyor. Bakalım yarın gidince ne diyecekler kuzum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kuzucum

Günaydın kızlar

Dün gece seçimi takip etmekten çok geç yattım ve oku oku bitiremedim rüyamda da doğuma alınıyordum 1 nisanda yani bugün hayırdır inşallah
Ben de pilates topunun üstünde sabahladım bir de arkadaşla karşıya geçtik çok şükür doğurmadan bu saati ettm. Ama arkadaşımda ben de bgn doğurursam diye tırsmadık değil cnm :))
Bu arada arkadaşımla konuştum cnm. Onun doğum süreçleri birqz sıkıntılı olduğu için belki prosedür farklı olmuş olabilir ama eşimi almadılar dedi. Ama sanki ben de duymuştum eşleri almıyorlar diye hatırlıyorum dedi. Ama denk gelen ebelerin çok iyi olduğunu söyledi. Rahatşatmışlar onu. O dört yıl önce sezeryan doğum yaptı cnm. İkiz gebelikti. Biri vefat etti doğar doğmaz.. geçenlerde de maalesef normal doğum yaptı ama bebeğini kaybetmişti onu doğurdu orada o yüzden biz de uygulanan prosedür farklı olabilir dedi..

Canım çok teşekkür ederim Arkadaşın adına çok üzüldüm inşallah yeniden sağlıkla bebeğini kucağına alır çarşamba gittiğimde sorucam her şeyi karşı derken anadolu yakası mı avrupaya mı geçtin canım? Valla benim hiç enerjim yok son ayımda resmen pörtledim

B Birpapatyagolgesi canım biz her allahın günğ saati faal olduğumuz için tanıyoruz artık birbirimizi kendi adıma burada dertlerimi paylaşmak yazmak çok iyi geliyor tanımadan kız kardeş gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize sende çalıştığın için kaçırıyorsundur canım

Haklısın kuzum aynı dediğin gibi hem olsun bitsin diyorum şu belirsizlik olmasın diyorum.
Hemde o gün gelsin istemiyorum sonuçtan çok korkuyorum. Dayanamam diye korkuyorum
Yaşayıp görücez artık elimden de birşey gelmiyor ki. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı inşallah

Canım ben avrupa yakasında oturuyorum. Arkadaşım çocuklu olduğu için ona yaklaştık zor olmasın diye çengelköy de takıldık bi yandan da bişi olursa hemen dönebilelim diye
Arkadaşım evet çok zorlu şeyler yaşadı maalesef kuzum. O yüzden şükrediyorum her seferinde.. ve doğumu gözümde büyütmemeliyim diyorum.. en azından kavuşacağım bir yavrum var allahın izniyle

Canım benimm güzel olacak inan.. korkma. Rabbim gücünü verecek.. oğluşuna da sana da

Doğum yapacaklardan haber varmi kızlar takip edemiyorum fazla bebeğimde çok sukur iyi kan tahlili yapmışlar sonuçlara göre und 1 veya 2 güne cikariz
Kedi iyiymiş canım
Mini_mini ve Chickennova henüz yazmadı inşallah iyilerdir

Güzel haberine de sevindim kuzum. Peki sen nasılsın senden ne haber?

Doğum yapacaklardan haber varmi kızlar takip edemiyorum fazla bebeğimde çok sukur iyi kan tahlili yapmışlar sonuçlara göre und 1 veya 2 güne cikariz
Yaa harikaaa bir haber. İnş evinize çıkarsınıx kuzucum bir an önce.. ben de merak ediyorum onları

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm ekmek aslanın ağzında değil artık midesinde.isleri olsun gidip geldikleri millet iki maaşla zor geçiniyor çok şükür halimize.
Biz de o zor gecinenlerdeniz 2 maaş ama kira 2000 istanbul ateş pahası ya

Kedi iyiymiş canım

İyiyim cnm çok sukur bugünüme zor günler geçirdim ama bitti çok sukur ameliyat yerim çok acıyor sezeryan gibi değil çünkü kız kardeşim bakıyor şimdi sut şagiyorum çok Zor ya oturamiyorum çünkü ...hrsey yavrularimiz için. Resmine bakıp bakıp seviyorum yavrumu

Tekrar geçmiş olsun kuzum
Bol sütlerin olsun inşallah Az kalmış kavuşmanıza hadi bakalım

Yarin 38 doluyor canim cuma gunude 9 ayim bitiyor

Kedi iyiymiş canım

Mini mini yarım saat önce girmiş foruma ama yazmamış bu gruba,cnm seni tedirgin eden şeyler aslında doktorların söylemleri, evet belki herşeyi söylemek, zorundalar ama bizlerdeki psikolojiyi bilmiyolar, en başından en kötüsünü söylemeleri bizi yıkıyo

Tekrar geçmiş olsun kuzum
Bol sütlerin olsun inşallah Az kalmış kavuşmanıza hadi bakalım
Darısı sizin başınıza inş cnm.o belirsizlik çok kötü biliyorum ama ameliyat a girdiğimde resmen kalbim duracak ti sonra tam ameliyat salonunda 2 saat beklektiler sonra biran önce alsinlar da bitsin diye baktım. RABBİM de bana ferahlık verdi çok sukir ama kalktığımı anlatmiyim eşimi yumruklamisim beni öldürün diye bağırmisim...ama benim rahim alındığı icin sizinkinde hiçbir şey yok birde belden uyusursaniz ohh ne güzel uyuşukluk gidene kadar agri felan yok..Herşeyin hayırlısı cnm inş hersey gUzel olacak senin ve bebeğin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…