Sağol canım hiç stres yapma ben de çok yapmıştım stres, ama bebişi görünce geçiyor her şeyTebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün, yarın da benim sezeryanim var, stres sardı
Amin canım teşekkürler hepimize güzel doğumlar nasip olsun inşallahGözün aydın cnm sağlıcakla büyüt inşallah kendini toparlada anlat başından geçenleri.darisi bizim başımıza insallah
nasil oldun canim?Bahsetsene su mini cadidan?saclari var mi .Hanginize benziyor? :)Amin canım teşekkürler hepimize güzel doğumlar nasip olsun inşallah
Bizde sonunda kıyafetlerimizi yıkıyoruz
Aminnn inşallahCnm seni çok iyi anlıyorum, korkuların var bu korkular yüzünden doğum yapacağın günün gelmesini istemiyorsun anladığım,gaybı ancak Rabbim bilir bizler acıziz elimizden gelen dua etmek, inşallah herşey güzel olacak senin inancın urasın güçlülüğü herşeyin üstesinden gelecek
BellaCiao Canım sağol iyiyiz şükür Gaz, uyku, meme, lohusa depresyonu uğraşıp gidiyoruz. :)
Sen nasılsın? Son durumlar nasıl?
Kızlar ben de doğurdum, çok şükür, sezaryen ile , 35. Haftada , rahmim alınmadı çok şükür oğlum ve ben iyiyiz .
Günaydın kızlar
Çok kötü bir gece geçirdim
Yatağa geçene kadar bir şeyim yoktu
Azıcık uyuduktan sonra kasıklarımda şiddetli bir sancıyla uyandım
İdrara sıkışmış gibi iğneler batıyordu ama doğru düzgün idrara da çıkamadım
Yine taş mı düşürdüm kum mu döktüm anlamdım
Sancılar kasıklarımdan bacaklarıma doğru iniyordu, nasıl yatsam rahat edemedim ve karnım semsertti bebeği hiç hissedemedim
En son sırtımı yatağın başlığına yasladım bacaklarımı da sanki çatala yatmışım gibi kendime çekerek açıp yattım
Bu şekilde biraz rahat uyumuşum ama defalarca sancıyla uyandım
Tuvalete her gidişim kıvranarak oldu
Hala karnım sert ve sancım var, bebeği hissedemiyorum diye çok kötü oldum
Çikolata yedim kek yedim iki bardak su içtim yattım şimdi hareketlerini bekliyorum
Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
Sağol kuzum kv geldi eşim yırttı yine
Bol ütüler diliyorum kuzu özellikle eşine
Aminnn inşallah
Son 7 aydır böyleyim ben
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün bebeğinizi epidural mı oldunuz?Sağol canım hiç stres yapma ben de çok yapmıştım stres, ama bebişi görünce geçiyor her şey
Gözün aydın canımKızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
7 aydır MıSağol kuzum kv geldi eşim yırttı yine
Son 7 aydır böyleyim ben
Kiz kemençe bi gittin gelmedin nerelerdesin sen ?hem özledik hem merak ettik. Senin adina cokk sevindim ya. hic yazmayinca aklima olumsuz seyler geliyordu artik .Bebek de sen de iyisiniz cok şükür. tebrik ederim.Bebeğin kilosu daha yeni 2200 oldu çok şükür ben doktordan rica ederek kalmaya devam ettim zaten bin yıldır burdayım
Kontrolden çıktım şimdi.
Nst ve çatı temiz. Benim tosuncuk ablasının doğduğu kiloya gelmiş
Kuzu gözlerim çok hassaslaştı makyaj yapamıyorum akıyor dudaklarım kurudu ruj sürünce iyice çatlıyor7 aydır Mı
O dudak sorunu bende de var barıştım artık kendileriyle takmıyorum napıyımKuzu gözlerim çok hassaslaştı makyaj yapamıyorum akıyor dudaklarım kurudu ruj sürünce iyice çatlıyorSadece saçımı yapabiliyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Canım allah yardımcın olsunO kadar bilinçle ve metanetle bu süreci yaşadın ki doğumun ve sonrası için de üstesinden geleceğine inanıyorum❤ Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kız nerelerdesin sen? Çok merak ettik seni ama kızma bize biraz serzeniş hakkımız var bencebebeğini kucağına almışsın inşallah tez zamanda küvozden de çıkar sende artık moralini bozma bebeğine odaklan kimseyi duyma ❤
Canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın
Canım çok geçmiş olsun❤ Bu sancılar nasıl ayırt ediliyor acaba? Korkutmak istemiyorum seni ama doktoruna detaylıca sorsan?
Canım hayırlı uğurlu olsun❤ Gözünüz aydın darısı bize inşallah
A April wind kuzum benim üzülme moralini bozma❤ Sen çok güçlü bir kızsın evet haklısın başka bir şehirde doğumun olacak endişelerin var ama sen bunun üstesinden geleceksin ben inanıyorum sana ve uras da annesi kadar güçlü birbirinize yoldaş olacaksınız ❤❤❤
atanamayanogretmen canım sen nasılsın mesajları okudum da koşturmadan cevap yazamadım
Iyiyim canım bende canım beklemedeyim bakalım❤
Lohusa depresyonu nasıl birşey ki kuzu
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
Canım doktora görün istersengeçmiş olsun
Gözün aydın canım❤❤❤ Allah analı babalı büyütsün bu haberi bekliyordum bende İnşallah bizede nasip olur
Normalde de öyle çok makyaj yapmam da arada iyi oluyorduO dudak sorunu bende de var barıştım artık kendileriyle takmıyorum napıyım
Yinede totonu kaşı geçici durumlar bunlar
O dudak sorunu bende de var barıştım artık kendileriyle takmıyorum napıyım
Yinede totonu kaşı geçici durumlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?