2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Narkoz seni çok etkilemiş cnm ,galıba bünyeyle alakalı, ama geçti o günler şükür, şimdi önünde güzel günler var ,eski günleri hatırlayıp üzme kendini, her şeyde vardır bi hayır cnm

Hele ilk dr neler neler dedi ayy hiç hatırlamak istemiyorum
Allah vicdan sahibi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Amin kuzumm

Sen de dogurmadinmi, yarin son gunun, Bebis gelmiyomu :)

Gelen giden yok canım... İlk doğum yapacaklardandım ama sona kaldım. Yarın kontrolüm var. Umarım herşey yolundadır.
Bana benzettiler biraz da belli olmuyor değişiyor tipler
Kadife dedik yumuş yumuş pembiş bişi saçları da var azcık kepkel değil ama dökülüyor saçlar ya keltoşlaşır gibi geliyor
Yesinler onun keltoşluğunu. Her şekilde dökülüyor zaten canım sağlıkları iyi olsun da

Inan hicbirimizde birbirimizi tanimiyoruz cogunlukla. Ama yinede birlesince dertlerimiz paylasinca veya tavsiye gelince yardimci olunca oyle samimi veya taniyoruz oda nicklerden. O sicaklik guzel zamanla olur banada ilk foruma girdigimde acaba herkes tanidikmi oysaki simdi. Okadar cok kisiyi taniyorum ama birtanesini ne yuzunu gordum ne de birsey. Ama cok seviyorum da onlari.

Hele ilk dr neler neler dedi ayy hiç hatırlamak istemiyorum
Allah vicdan sahibi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Amin kuzumm
Amin cnm amin,benim ayrıntılımı yapan dr bebeğin şakak kemiklerin de hafif basillik var dedi ki bizim kafa şekli biraz öyke galıba, şüphe edilince riskli gebeliğe yollarım dedi dr neden dedim, eee bebek doğar yaşar mı yaşamaz mı sakat mı değil mi dedi, kafandan kaynar sular döküldü, yani bu kadar basit mı insan hayatı oda benim karnım da bi canlı, ha o ha dünyada ki yavrularım hiç farkı yok, sonra usg yle baktı tmm bunda bişey yok dedi, doğum belirsiz bişey Rabbime emanetiz Korktuğumuza uğratmasın rabbim

Canım senin ikiz degilmiydi yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Hakket sanci felan yokmu yalancida olsa. Korktum simdi bak. Kilolari en son nekadardi ve ne zaman gittin bazen bunye aliyir iri be ek diye benim oyke 4 kiloya gelmeden o gelmez diye düşünüyorum. Benimki fena. Seninde belki ondandir

Hey allahım yaa.
Banada direk aldır yaşamaz dedi
Kim bilir kaç kişiyi böyle korkutup masum yavruların hayatlarını ellerinden aldılar.
Alışmışlar duygu yok

Ca Canim her doktorun dediginede inanmamak gerek cnku bazen ultrason her zaman dogruyu gostermez. Nst ye iki haftadir gitmiyorum. Cunku en ufak bir pozisyonumda kalp atisi yanlis verse. Aman zayif hemen sezeryan diyorlar gerci doktorum hemen oye demez ama etrafta cok diyen var. Doktora dedim nişan su veya kanama olmadigi surece. Birde bebek hareketi varsa gelmesem olurmu oda bebek ozellikle hareket ediyorsa sıkıntı degil. Moralde bozmak istemiyorum. Rabbime biraktim. Herles ayri birsey diyo. Allah doktorumdan razi olsun. Benimki lotude olsa hemen demez benim psikolojime gore yorumda bulunur. Ve konuşur bende rahatim. Rabbim bana nisan ayi annnelerine ve tum. Annne adaylarina hayirli saglikli dogumlar nasip etsin inşallah

Hey allahım yaa.
Banada direk aldır yaşamaz dedi
Kim bilir kaç kişiyi böyle korkutup masum yavruların hayatlarını ellerinden aldılar.
Alışmışlar duygu yok
Allahin izniyle yasar kucagina alirsin sonra onun karşısına cikip iyiki seni dinlememisim dersin. Bak nasil öfkelendim simdi

Aminn cnm aminn, bi akrabaya Ankarada drlar bebeğe sakat dediler 5 sene önce ,inanmadı istanbula gitti ,dr demiş ki bu bebeğe sakat diyen doktorun aklına şaşarım, maşşallah cin gibi bi gör sapa sağlam, kesin yargıya varmamalılar bu kadar kolay mı

Doktordan geldim 35 hafta. 2600 kilo 48 cm boy
Nst sonuçlarıda iyi çıktı şükür. Dönmeye niyeti yok. Bildiğiniz yan yatıyor karnımda. kilo biraz az gibi geldi sanki bana
Bence iyi cnm kilosu, bide bebişler bazı haftalar atağa geçiyo bazı haftalar durgun seyrediyo kilo olarak sağlıklı olsun kilo doğuncada alırlar

kızlar merhaba bugün kontrol vardı. normalde bebeğim hep bir hafta önden gidiyordu. en son bi hafta önce muayene olduğumda kilosu 3200 dü. Bi haftada tam 3600 olmuş . İlk doğumum olacağı için normal doğumu denemek çok istiyordum . şuan 37+5 im . Doktor bu hafta gelse iyi olur dedi. Zira 4 kilodan sonrası için normal zor olur dedi. Şaştım kaldım . Daha önce normal doğum yapmış anneler bebeğiniz kaç kiloydu? Erken doğsun diye doğumu tetikleyici önerisi olan var mı ? Biraz kendimi şartlamış olabilirim belki ama sezeryandan nedense çok korkuyorum

Maşallah Ne yiyip içiyosun bana da söyle

Yok canım ikiz değil...ikiz kız kardeşim var belki oradan aklında kalmıştır. Şu an tek gebelik. Valla yalancı malancı hiç sancı yok. Nst de hep 0 çıktı.
Lemmy adlı arkadaşın ikizleri olacak ama forumda
Nst sonuçlarıda iyi çıktı şükür. Dönmeye niyeti yok. Bildiğiniz yan yatıyor karnımda. kilo biraz az gibi geldi sanki bana

Normal canım son hafta hızlanır kilosu. 37 den sonra döndü benim oğlan daha vakit var döner canım
Yanılma payı var biliyorsun tam ölçüm alamıyorlar

Ben ilk doğumda 3400 dü kızım. Normal oldu.
Ama bu kaç kg bilmiyorum 2 haftadır aynı çıkıyor tam ölçüm alamıyorum diyor.

Bence kilosu korkutmasın seni. Sen çatı muayenesi olmuşmuydun?

H Heart of Gold bi kaç defa ölçtü karnını baz alarak. 3600 çıkınca bende şaştım . bi haftada 400 gram şaşırttı beni. ama kadın karnıma baktı deneyimlere bakarakta yorumluyorum aslında . Göbeğin büyük dedi. çatı yapmıştı geçen hafta sancı çıkınca. çatıyıda daha iyi olabilirdi falan dedi. düşünüyorum bazende çok şartladım kendimi normale diyorum . Kadın riskli olur normal doğum falan derse mecbur sezeryan olurum gibime geliyor. Yada önce normali denemeli miyim bilmiyorum . Keşke bu hafta gelseeee ama tık yok

benimde bir kac gun once tam 35 ti 2670 cikti 47 cm .ayni neredeyse. neden az geldi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…