2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kasılman ve ağrın varsa doktoruna git bence kuzum belli ki farklı bişey hissediyorsun

Kuzu gözlerim çok hassaslaştı makyaj yapamıyorum akıyor dudaklarım kurudu ruj sürünce iyice çatlıyor Sadece saçımı yapabiliyorum

Benim de makyajım hep akıyor ya o da mı hamileliktenmiş

Dudak kuruluğu bende de başladı on gündür çatlıyor ve sürekli gergin hissediyorum
Yüzümle birlikte dudaklarım da şişti galiba

Benim de makyajım hep akıyor ya o da mı hamileliktenmiş

Dudak kuruluğu bende de başladı on gündür çatlıyor ve sürekli gergin hissediyorum
Yüzümle birlikte dudaklarım da şişti galiba
Kuzu gözler hassaslaşabiliyormuş hamilelikte sürekli göz yaşarması ve bulanık görme yaşıyorum ben seninki de ondan olabilir

Amin kuzu

Kasılman ve ağrın varsa doktoruna git bence kuzum belli ki farklı bişey hissediyorsun

Benim doktorum il merkezinde canım
Oraya yarın sabah gidicez
Şimdi yola çıksak bile doktora yetişemem

Bugünlük buradaki imkanlarla içimi rahatlatmaya çalışıcam

Alttan sancı galiba enfeksiyon ve taştan oluyor
Hatta dün gece taş düşürmüş olabilirim

Bebeği az hissetmek en çok canımı sıkıyor
Onu da kasılmalara bağlıyorum
Karnım o kadar sertten nasıl hissedicem ki bebeği

Doğum başlıyor sanki canım anlattıklarından bunu çıkardım ben. Rabbim yardımcın olsun. Hayırlısı olsun bakalım

En azından kalp atışlarını duy o zaman kuzum Kasılmadandır dediğin gibi, günün gelmiş senin de normal artık bence ağrıların da endişe etme. Ama doktora git tabi biz bilemeyiz ne olup bittiğini

En azından kalp atışlarını duy o zaman kuzum ❤ Kasılmadandır dediğin gibi, günün gelmiş senin de normal artık bence ağrıların da endişe etme. Ama doktora git tabi biz bilemeyiz ne olup bittiğini

İşte gün yaklaştıkça daha çok strese giriyorum
Dün o kadar sancı çekince acaba doğuruyorum da farkında mı değilim dedim

Yarın kadın Doğum ve üroloji görsün bakalım ne diyecekler

Üroloji Zaten az daha dişini sık yapacak bir şey yok diyor haklı olarak
Kızım iyi olsun da bunlar geçecek inşallah

Şansına kuzum senin de, annem abime hamileyken kum dökmüş çok zordu diyor Allah kolaylık versin sana da
Sağlığınız yerinde olsun da biraz daha sık dişini doktorun dediği gibi

BellaCiao kuzu sen ne alemdesin
Kafam gidik okuduğumu bile hatırlamıyorum bazen
Tekrar kontrole gidecek misin yoksa akışına bırakıp Doğum belirtileri olunca mı gideceksin

Ben bekliyorum canım akışına bıraktık artık kontrollüm yok şimdilik oğlan vazgeçti gelmekten her alde

Sen nasılsın kuzum

nasil oldun canim?Bahsetsene su mini cadidan?saclari var mi .Hanginize benziyor? :)
Bana benzettiler biraz da belli olmuyor değişiyor tipler
Kadife dedik yumuş yumuş pembiş bişi saçları da var azcık kepkel değil ama dökülüyor saçlar ya keltoşlaşır gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…