Merhabalar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitmiştim ki bebeklerin bana sürpriz yaptı ikiz olduklarını öğrendim ama biri diğerinden bir hafta kadar geri görünüyor inşallah gelişimi devam ederde kaybetmem bebeğimi hepinizin duasına ihtiyacım var biliyorsunuz geçen sene doğuma 4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştüm ama herşeyden bir hayır vardır rabbim bir aldı ikiz verdi inşallah hayırla sonuçlanır da sevincimiz devam eder.....
Merhabalar kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gitmiştim ki bebeklerin bana sürpriz yaptı ikiz olduklarını öğrendim ama biri diğerinden bir hafta kadar geri görünüyor inşallah gelişimi devam ederde kaybetmem bebeğimi hepinizin duasına ihtiyacım var biliyorsunuz geçen sene doğuma 4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştüm ama herşeyden bir hayır vardır rabbim bir aldı ikiz verdi inşallah hayırla sonuçlanır da sevincimiz devam eder.....
Maaşallah ne güzel bı haber :)
Adını söylersen ismine dua edeyim cnm.
Hiç korkma inşallah bu sefer mutlu olacaksın. Kucağıni çift çift dolduracak Rabbim inşallah.
Maaşallah ne güzel bı haber :)
Adını söylersen ismine dua edeyim cnm.
Hiç korkma inşallah bu sefer mutlu olacaksın. Kucağıni çift çift dolduracak Rabbim inşallah.
Cnm Augmentin antibiyotik bebeğe zararı olmazmi banada geçen hafta antibiyotik verdi balgam m var diye. sordum dr.içme derim ama..çok rahatsızsan onu bilemem dedi bol su bal zencefil idare et.dedi.bende almadım ama tabi sirtim agriyor hala da balgam atıorum 3 aylık dönem bitsin bakacam artik
Arkadaşlar haftası geriden gelenler hiç takmayın benimde ilk zamanlar 10 gün gibi geriden geliyordu çok endişeleniyordum dün adet tarihimle uyumluydu birden büyüyüp yetişiyorlar