BellaCiao
canneberge(fransizcasini buldum) varsa meyve suyu olarak satilir ic iyi gelir suyla karistirirsin yariya yariya zararida olmaz ,enfekiyona birebir
Kizlar ben pert durumdayim feci grip olmusum burnum tikali bogazim sis dk basi hapsuruyorum oksuruyorum bacaklarimin kollarimin dermani yok ve bugun raporumu yeniletmem icin sabah doktora gitmem lazim kabus gibi geliyor hersey Birde ustune iki hafta icinde tasinma isimiz var aglicam sinirden
Çok geçmiş olsun canım. 2 hafta içinde taşınacaksan şu bir kaç gün kalın giyin terlemeye çalış bolbol dinlen çabucak geçsin. Taşınma işi en erken ne zaman olursa daha iyi. Biz anca Şubat gibi taşınacaz 7 aylık hamilr olacam o zaman şimdiden dert oldu kendimi zor taşırken nasıl bu evi toparlayıp yeni evi yerleştircem. Zor işimiz çok zor
Aynı durumdayız şuan hem grip halsizlik hem taşınma işi var 2 hafta içinde bizimde.. bugün netleşecek herşey.
Raporunu yeniletmeye gitmişken griptende bahset canım durum çok kötüyse. Allah şifa versin inşallah herkese. Tam kötü havalar
Günaydın canım musmutlu haberli bir hafta olur inşallah
İyi düşününce geçer mi acaba
Benim de aşırı akıntım var. İdrar yolu enf. vardı ama geçmedi galiba. Yarın ikilim var. Vajinal bakıp onu da kontrol edicek
İyi düşününce geçer mi acaba
Benim de aşırı akıntım var. İdrar yolu enf. vardı ama geçmedi galiba. Yarın ikilim var. Vajinal bakıp onu da kontrol edicek
Allah razı olsun canım. Durum iyi değil maalesef. Boğazına delik açmışlar makineye bağlamak için kalıcı olması için. Midesine de beslenme deliği açılmış. Doktorlar komple felç ihtimali yüksek demişler. Allahtan ümit kesilmez ama durum hiç olumlu değil canım. Kuzu 1 aydır yoğun bakımda resmen
Allah razı olsun canım. Durum iyi değil maalesef. Boğazına delik açmışlar makineye bağlamak için kalıcı olması için. Midesine de beslenme deliği açılmış. Doktorlar komple felç ihtimali yüksek demişler. Allahtan ümit kesilmez ama durum hiç olumlu değil canım. Kuzu 1 aydır yoğun bakımda resmen
Canim Allah buyuk merak etmeyin. Insallah iyi olur.. trakeostami solunumunu kendi yapmaya baslayinca kapatilabilen bir sey. Benim yegenim 5,5 ay kaldi yogun bakimda. Allahtan umit kesilmez.