Doktorumu aradım kızlar. Bana ilaç ve laboratuvardan idrar tahlili yaptırmam için reçete gönderecek mail üzerinden. Teknolojinin gözünü seveyim taa doktorun yanına gitmek istemiyordum çünkü idrar tahlilini zaten o yapmayacaktı. Çok mutluyum şu an reçeteleri bekliyorum laboratuvar ve eczane evimin karşısında yürüyerek 1dk mesafe bile değil
Ben her sabah 6 da kalkıyorum eşime kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlıyorum kaplara koyup veriyorum. Sonra o yedikten sonda toplayıp geri yatıyorum. O yüzden sonra yataktan çıkamıyorum
Ay canim allah yardimcin olsun. Ben esime hazirlamiyorum valla benim kizi zaten gece surekli uyaniyor. Ogle yemegini de bazen o aksamdan koyuyorum. Napim idare etsn
Ay canim allah yardimcin olsun. Ben esime hazirlamiyorum valla benim kizi zaten gece surekli uyaniyor. Ogle yemegini de bazen o aksamdan koyuyorum. Napim idare etsn
Cok sukur kizlarr bebegim cok iyiymis gec dollenme olmus 9+6 aftalik. mayisa denk gelio ama sezryn olacagi icin 26 nisan civari olur dedi. 3 hafta sonra tekrar cagrdi 2 li icin. Tecrubeli kaliteli dr bi baska
Günaydın arkadaşlar benimde ikili test sonucum çıkmış yalnız ne hastanenin sitesinde ne de e nabızda görünmüyor hastaneyi aradım öğrendim özel test olduğu için düşmüyormuş bende mailime yollattım, gün içinde doktor beni arayacakmış yorumlamak için hakkımızda hayırlısı olsun inşallh
Kızlar şimdi konuştum doktorla şükürler olsun risk oranım düşükmüş başka bir teste gerek yok dedi umarım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz tüm sonuçlarımız güzel çıkar
Kızlar selamlar bi süredir takip edemedim cinsiyet öğrenen oldu mu? Doğum takip çizelgesinde yazmıyor ama öğrenen vardır muhakkak. Allah kısmet ederse bende Cumartesi günü öğreneceğim
Bu arada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım şanlıysam eğer günde bir kez hissediyorum özellikle akşam yorgunken koltuğa attığımda kendimi kımıl kımıl ediyor minnak
Kızlar şimdi konuştum doktorla şükürler olsun risk oranım düşükmüş başka bir teste gerek yok dedi umarım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz tüm sonuçlarımız güzel çıkar
Kızlar selamlar bi süredir takip edemedim cinsiyet öğrenen oldu mu? Doğum takip çizelgesinde yazmıyor ama öğrenen vardır muhakkak. Allah kısmet ederse bende Cumartesi günü öğreneceğim
Bu arada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım şanlıysam eğer günde bir kez hissediyorum özellikle akşam yorgunken koltuğa attığımda kendimi kımıl kımıl ediyor minnak