2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar çok yoruldum. Fransada bir sürü işlem var 14 hafta dolmadan devlete sağlık sigortasına hamileliğini bildirmen lazım. Sabah doktor dosyaları verdi hepsini doldurdum ayrı ayrı zarfladım postaneye gittim gönderdim. Eski okuluma istifa mektubumu yazdım postaladım. Kan tahliline gittim bebeğin kanının grubunu öğrenmek için benden kan alınacak ama pazartesi gel dediler. Eve geldim bu sefer sosyal ev başvurusunu yaptım bir sürrrrü evrak istediler tek tek telefondan çekip bilgisayara aktardım. Resmen evraklarla birgün geçirdim. Şimdi herşey tamam akşam yemeğime başlayacam

Kızlar selam
Çok hastayım, öksürük grip. İlaç kullanan var mı? Şurup felan? Eczaneye uğrayıp alacağım bişeyler olmadı yarın dr gitcem
Bende grip oldum.
İlaç kullanmadım, mandalina yedim, kuşburnu içtim.
Evin ısısını arttırdım sıkı giyindim. Çok şükür burnum açıldı, öksürük geçti. Ama beni de öksürük maf etti iki gün.

Cok fazla yorum var forumlarda internette onlara guveniyorum acikcasi reklam olamaz o kadari da diyorum artik

Kızlar selam
Çok hastayım, öksürük grip. İlaç kullanan var mı? Şurup felan? Eczaneye uğrayıp alacağım bişeyler olmadı yarın dr gitcem
Gecmis olsn canm bende gribim kesinlikle ilac vermiyorlar parol disinda. Bence dra danismadan kullanma. Ben mandalina nane limona vurdum. Burnum akiyor basim catliyor ama ilac yok....

Kızlar tek tek mesajları okuyorum yazmaya kalkınca oğluşum geliyor şu teletonu bırak diyor biri erken dönemde göğüs ucu için çatlak kremi falan sormuştu. ben oğluşumda doğumdan önce 1 ay falan önce lansinoh kullanmaya başlamıştım ama ona rağmen çatlak oldu kullanmaya devam ettim 1 hafta kanamaya kadar gelen çatlak oldu ama geçti kanama olduğunda ayva çekirdeğini bir miktar suda beklettin jelleşince krem gibi sürdüm sürekli sonrasında hiç acısını yaşamadım şimdiden yediğiniz ayvaların çekirdeklerini kurutup saklamaya başlayın bence en etkilisi ve bebek emerken bebeğe de zararı yok kalk yıka emzir uğraşmazsınız ben öyle yapmayı düşünüyorum. Sizlere de belki bir fikir olur. Herşey doğal doğadan

Kızlar ben internetten hesapladim ama yanlislik mi var bilmiyorum? son tarihim 18 temmuzdu. bebek 11+4 . doğum 25 Nisan hesaplıyor internet.
Bana yakın olanlar yazabilir mi?hesaplarda bi yanlislik mi var

Kızlar ben internetten hesapladim ama yanlislik mi var bilmiyorum? son tarihim 18 temmuzdu. bebek 11+4 . doğum 25 Nisan hesaplıyor internet.
Ge c döllenme mi var cnm. 18 temmuz ise senin 12. Haftanın içinde olman gerek

Canim benimde 23 temmuz ama gec dollenmem olmus 1 hata 1 gun geri hesaplamya gore o yuzden dr 1 agustos sole sen dedi. Sende de buna benzer bisi olabilir mi ben de 11+4 olmam gerekirken su an 10+3um

Canım kesinlikle kantoron yağı kullan çok.ama çok faydalı.benim bı arkadaşım vardı emzirme döneminde göğüs uçları kaniyordu çığlık atıyordu resmen kantoron yağı verdim kullandı nasıl dua etmişti aklında bulunsun seninde

Kızlar nasılsınız? Ya benim biraz karnım cıktı gibi ama yemek yiyiyp uyuyakalıyorum göbek yapmıs da olabilirim sizde var mı bi şişkinlik? Bir de bebeğimi görmeyi özledim carsamba ikili teste gidicem iple cekiyorum hayırlı sonuclarla gelirim bebeğimi sağ salim görürüm inşallah

Valla benim göbis iyice çıktı. Bundan 1_2 hafta önce akşamları çıkıyordu sabahları iniyordu. Ama şimdi bakiyorum sabahları çıkmış kocaman buyuyor. Kimi doktora gore 13. Haftanın içinde kimine göre 14. Haftanın içindeyim. Bence artık çıkıyor kızlar gobeklerimiz

Ge c döllenme mi var cnm. 18 temmuz ise senin 12. Haftanın içinde olman gerek
doktor gec dollenmeden hic bahsetmedi.Hep normal dediler ama benim kafama takildi. bide ben 30 gunde adet oluyordum 28 degil .onceki ay da 35 gün de olmustum .duzenim biraz degismisti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…