2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gecmis olsn canm bende gribim kesinlikle ilac vermiyorlar parol disinda. Bence dra danismadan kullanma. Ben mandalina nane limona vurdum. Burnum akiyor basim catliyor ama ilac yok....

Teşekkürler sana da geçmiş olsun. Parol ve minoset kullanıyoruz sadece öyle dedi ablam da

Benimki daha kücük 11+1 im bugün :) ne güzel duygu hamilelik cok sevdim ben :) bolca evham bolca endişe ama icinde can taşıdıgını bilmek bambaşka bişey hele karın hafif hafif belirdikce :)) Allah hepimize saglıkla kucagımıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) bastan beri bulantım olmadı hic cok nadir geldi gitti o yüzden ultrason günleri anca inanabiliyorum gebeliğe :)

Canim benimde 23 temmuz ama gec dollenmem olmus 1 hata 1 gun geri hesaplamya gore o yuzden dr 1 agustos sole sen dedi. Sende de buna benzer bisi olabilir mi ben de 11+4 olmam gerekirken su an 10+3um
geç döllenme mi bilmiyorum.doktorlar hep normal dedi.Ama benim kafama takldi

doktor gec dollenmeden hic bahsetmedi.Hep normal dediler ama benim kafama takildi. bide ben 30 gunde adet oluyordum 28 degil .onceki ay da 35 gün de olmustum .duzenim biraz degismisti yani
Canım benimde öyle son regl tarihi baz alındığında daha önde olmam gerekiyor ama benim aralıklar bazen 30 35 40 olduğu için hiç önemsemedim hatta doktorlara da hep bahsettim onlarda önemsemedi gittiğim doktorlara ultrasonda ne çıkmışsa o şekilde son reglim diyorum

bebegin gelisiminde bi sorun olmasında ben ona takldmmGeri mi kaldik acaba diye düşündüm

Baş ağrısı fena . Ona da nane yağı iyi geliyormuş burnu açtığı için. Vicks yada onu bulmam lazım
Nane yağını hiç kullanmadım.
Vicks ide bilmiyordum annem söyledi :)
Parol içiliyor ama gene de içmeye çalışın bende dün akşam ağladım baş ağrısından ama genede içmedim.
Bı kaç gün dayanın geçecek.
Benim diyetim var herşeyi yiyip icemiyorum sizde böyle bı sorun yok dayanın c vitaminine :)

bebegin gelisiminde bi sorun olmasında ben ona takldmmGeri mi kaldik acaba diye düşündüm
Zaten kontrollerden sonra takip edersin onu canım 12. Haftada boyu kaçtı sonraki kontrolde uyumlu mu haftasıyla vb... zaten aksi olsa doktor mutlaka uyarır merak etme

doktor gec dollenmeden hic bahsetmedi.Hep normal dediler ama benim kafama takildi. bide ben 30 gunde adet oluyordum 28 degil .onceki ay da 35 gün de olmustum .duzenim biraz degismisti yani
Benim sat 18 temmuz doğum tarihi 24 nisan görünüyor. 12+2deyiz ama benim adetlerim 26-28 günde bir oluyordu

Kullanmadigim sey kalmamisti canim kantaron lanolin ayva cekirdegi isvicreden kremler vs vs valla olunca oluyor

18 temmuz sa 12 hafta 2 gün olman gerekir canm.her ultrasn da farkli olcer. Ge c adet oluyorsan Ge c döllenme olmuş olabilir veya olmamıştır ultrason cihazı eksik ölçmüş de olablir

Ben sabah akşam birer minoset içtim

Benim sat 18 temmuz doğum tarihi 24 nisan görünüyor. 12+2deyiz ama benim adetlerim 26-28 günde bir oluyordu
ay canm süper ya o zaman benimki de normal. benim yumrtlama zaten senden bir kac gün sonra olmus büyük ihtimal.30 günde bir adet olduğum için.

ay canm süper ya o zaman benimki de normal. benim yumrtlama zaten senden bir kac gün sonra olmus büyük ihtimal.30 günde bir adet olduğum için.
Bence de normal canım, bazen 25 gün bile oluyordu benim hatta. Seninki de tutuyor tarih olarak

Rahimde perde olunca ne oluyormuş nasıl anladı onu canım doktor ?
Ultrasonda gördü bebek sağa yaslanmış rahim anormal dedi. Bebegin oldu kisim beyaz oluyor ya perde dedigi yer baya siyahtı. Düşük riski ve erken doğum riski oluyormuş canım

18 temmuz sa 12 hafta 2 gün olman gerekir canm.her ultrasn da farkli olcer. Ge c adet oluyorsan Ge c döllenme olmuş olabilir veya olmamıştır ultrason cihazı eksik ölçmüş de olablir
yenimahalle hastanesinde hep 2 gün daha büyuk ölçüyorlardı .zübeydede hep 2 gün daha küçük söylüyor.cihazlar arasinda 2 günde oynuyor yani. ama her gittigimde gecen gün sayısı kadar ,büyümüş oluyor çok şükür.Gelisme geriligi olsa fark ederdik heralde. Paranoyak yaptı bu fındık beni yaaaa.Aman bu neymiş valla yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…