2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ultrasonda gördü bebek sağa yaslanmış rahim anormal dedi. Bebegin oldu kisim beyaz oluyor ya perde dedigi yer baya siyahtı. Düşük riski ve erken doğum riski oluyormuş canım

Anladım canım çok üzüldüm gerçekten. Ama içini ferrah tut kötü şeyleri düşünme. Herşey çok güzel olacak

Bence de normal canım, bazen 25 gün bile oluyordu benim hatta. Seninki de tutuyor tarih olarak
Canm sagol ya senin tarihlerle karsilastirinca biraz rahatladim.Acaba cok mu geride kaldik diye evham yaptim. Olacak iş degil ya aklima düşmüştü iste.bugun doktora gittim zaten hersey yolunda dedi. annelik endişesi buymuş galiba.Bu nasil bir iş arkadaş yaaaa

Çok büyük fark olsa doktor söylerdi canım endişe etme gayet uyumlu seninki de :) o endişeleri hiç sorma

Ben sabah akşam birer minoset içtim
Bişey olmaz Parol ve minoset hamile için parasetamol içerikte.
Baya fena tutmuş sizi grip o zaman.
Buğuseptil yapabilirsiniz.
Bı maşrapaya kaynar su koyun içine vicks koyun biraz, suya yakın nefes alıp verin baya iyi geliyor. Hatta o suyu odamıza koyun bütün gece rahat uyursunuz.
İnanın çok üzüldüm. İnşallah kısa zamanda geçer.

Teşekkürler. Bide dinlenememek kötü. Çok şükür hsonu geldi : )

Ihlamur ayva elma tarçın zencefil ve limonu kaynatıp kızım ve eşime içirdim. İkiside fena halde üşütmüş öksürüp duruyorlar. Bana henüz tam anlamıyla geçmedi. Bu yaptığım çayın bana bi zararı olurmu ki ?

Kızlar bende bugün Dişçiye gittim sallanan disim için zaten kanal tedavisi yapılmıştı önceden dolgusu düşmüştü ihmal ettim korkudan ve kirildi dr un eline geldi bakarken ama köku kaldı onun için dogumdan sonra dedi çekilecek mutlaka dedi.Allahtan agri yok siniri alındığı için. BellaCiao gözün aydın cnm.paşan bayagi belli. Lusi bende çok çektim göğüs ucundan tam 4 ay inanır gibi değildi.resmen acılar içinde emzirdim.zaten ben çok çektim çok sutum vardı o yüzden sut bezesi oldu resmen domates kadar şişkinlik oldu sut kanali m tıkanmış sonra dr gittim Ultrasyon felan çektiler sonra igneyle sütü boşalttı canlı canlı sonra 1 ay sonra tekrar oldu tekrar başka dr gittim o da aynı şekilde boşalttı sonra o gogsum sürekli agriyor kitle gibi birsey oldu 2 senedir o kitleden dolayi gezmedigim dr kalmadı Ultrasyon en sonunda emar yine sonuc yok ne olduğunu anlamadılar.sonra tip fakültesinde çok iyi bir Ultrasyon dr varmış ona gittim oda anlamadı ve mamografi dedi benim yaşım tutmuyor dedim rapor yazmam gerek dedi ve çekti sonra kireclenmeler gördü ve igne biyopsisi yaptı kireclenme olunca iyi olmuyormus sonra sonuç temiz çıktı ve 6 ay sonra cagirdi tekrar bende hamile kaldım şimdi dua ediyorum inş Emzirdigin de o ağrılar kireclenmeler kitleler geçer çok çektim çünkü çok sütlü luk hiç iyi değilmiş resmen taş gibi kızım Tutamıyordu azıcık sagiyor öyle veriyordum.ve emzirme sütyen i kesinlikle takmam birazda ondan olmus sut kanallarını tikiyormus bilginiz olsun gece gece başınızı agrittim. Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…