2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kiz deseydin de hayirlisi olsun derlerdi hayirli olsun da hayirlisi olsun karistirir bizim millet canim
Benim bi arkadas vardi erkek bebek diye ölüyodu (aramizda iki ay vardi bu arada) neyse cinsiyet kizmis bebegin sonra bi kac ay sonra benimki belli oldu sordu erkek dedim dedigi sey su " bravoo mavi kedi bravo tebrik ediyorum sizi "
Guler misin aglar misin herkes cins cins

Günaydın hanımlar
Umarım her şey yolundadır

Yine bir sorum olacaktı
Gebeliği sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor mu

Bulunduğumuz şehire yeni taşındık ve henüz gidip sağlık ocağı kaydı yaptırmadik

Sizler sağlık ocağına gebelik kaydı yaptirdnz mi

Eğer yapılması gerekiyorsa bugün eşim evdeyken gidip yaptırmak istiyrm

Bu arada 13+6yim

Gunaydin evet bildirmek gerekiyor hatta onlar sistemden de görüp beni aradılar gebeymisiniz gelin diye bende gecen hafta gittim bilgilerimi aldi 17 aralikta tetanoz asisi vurulacam sizde gidin bilgilerinizi verin asi gününüzü söylerler

Cinsiyete nasıl bakıldığını bilen var mı aranızda kızlar varsa bi tahmin rica etsem

Yaa masallah nasıl da tatlı uzanmış öyle
Benim en son ultrason görüntümde hiçbir şey belli olmuyor, moralim bozuldu günlerdir kağıda bakıp ağlıyorum "doktor niye böyle verdi, doğru düzgün cekseymis çocuğu" diyorum

Hatta cumartesi sabah eşimi uyandırdım
Kalk özel hastaneye gidelim daha güzel görüntü versinler bunda bir şey belli olmuyor diye ağladım

Ben de sistemden görüp ararlar diye bekledim ama sanırım yeni taşındığımız için öncesinde kayıt yaptırmamız gerekiyor

Peki sağlık ocağı da tahlil yapıyor mu tekrar

Bir şey daha soracağım hanımlar

Hamileliğin ilk kontrolünde tahlil yapılıyor ya
O tahlilde doktor bana senin hepatit b aşın yok dedi ben de evet hiç aşı olmadım şimdiye kadar dedim

Ama aşı olmalısın veya olmamalisin gibi bir şey söylemedi
Bu aşıyı olmam gerekiyor mu ben anlamadım
Bunu da sağlık ocağına sorayım mi

Bir de sizler grip aşısı yaptirdnz mi

Ben her yil grip asisi yaptiriyorum bu aene de yaptiricam. Saglik ocagi sana hepatit konusunda hilgi verir

Canım bana bu görüntüyü doktor vermedi hatta bu şekil göstermedi bile ben izin istedim ekranın video kaydını aldım telefonuma ve yan profilden bi göstermesini rica ettim o şekilde bu görüntüyü elde ettim

Teşekkür ederim :)
Benimde hepatit b asim yokmus ama ben dogumdan sonra vurulmustum onu saglik ocaginda.bu gebeliğimde gittigimde de söyledim onun icin bi tahlil yapmamiz lazim bakalim tutmus mu tutmamis mi diye dedi ama asi ne zaman yapılır bilmiyorum tutmadiysa . gebelikle ilgili herhangi bir tahlil de istemedi saglik ocağı onlar sistemden goruyolae hangi vitamini ilaci kullaniyosun

Hepatit b cocuklukta vurulmamiz gereken bi asiymis ben belki vuruldum tutmadi cocukken belkide vurulmadim bilmiyorum. Ama 7_8 sene önce vuruldum vurulduktan sonra tekrar tahlil yaptirmak gerekiyormuş tutup tutmadigini bilmek icin bende o zaman yaptirmadim diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…