- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Canım bana bu görüntüyü doktor vermedi hatta bu şekil göstermedi bile ben izin istedim ekranın video kaydını aldım telefonuma ve yan profilden bi göstermesini rica ettim o şekilde bu görüntüyü elde ettim
Evet canım yaptırıyorsun.bende ultrason goruntusu yapılan tahlıllerden istedi.eksık hangı tahlıl varsa onlarıda yapalım dedı.bence eşin degıl senın gıtmen lazımGünaydın hanımlar
Umarım her şey yolundadır
Yine bir sorum olacaktı
Gebeliği sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor mu
Bulunduğumuz şehire yeni taşındık ve henüz gidip sağlık ocağı kaydı yaptırmadik
Sizler sağlık ocağına gebelik kaydı yaptirdnz mi
Eğer yapılması gerekiyorsa bugün eşim evdeyken gidip yaptırmak istiyrm
Bu arada 13+6yim
Evet canım yaptırıyorsun.bende ultrason goruntusu yapılan tahlıllerden istedi.eksık hangı tahlıl varsa onlarıda yapalım dedı.bence eşin degıl senın gıtmen lazım
Kızlar kan ilacına başladınız mı? Ben 3 gündür kullanıyorum. Kabız yaptı sankiHiç kabız olmazdım.
Kizlar bu arada erkek bebitolar depar atmis kizcelerimizi gecmisler öyle böyle değil ikiye katlarlar yakinda
Kizlar merhaba. Bebeginizin boy ve kilosunu paylasirmisiniz 110 gr 16 cm dedi doktorum bana yanlia gibi geldi. Siz de paylasirsaniz cok sevinirim. Erkek bebek bekliyorum bu arada.
Bu arada misafirler gitti kızımı uyuttum.ancak oturdum.ama belim koptu bir daha kolay kolay misafir cagiemayacam.yabancı değil dedim ama ister istemez yine yoruluyorsun.
Bir şey daha soracağım hanımlar
Hamileliğin ilk kontrolünde tahlil yapılıyor ya
O tahlilde doktor bana senin hepatit b aşın yok dedi ben de evet hiç aşı olmadım şimdiye kadar dedim
Ama aşı olmalısın veya olmamalisin gibi bir şey söylemedi
Bu aşıyı olmam gerekiyor mu ben anlamadım
Bunu da sağlık ocağına sorayım mi
Bir de sizler grip aşısı yaptirdnz mi
GünaydıınKizçeler günaydin göbüşüm çikti benim kotlarin dugmesini acip giyiyordum artik o da kar etmiyor yeni cici taytlar siparis ettim
Ben gibi göbütolu olaniniz var mi ikinci bebede daha kolay cikiyormus onun etkisi sanirim
Eki Görüntüle 2198052
Kizçeler günaydin göbüşüm çikti benim kotlarin dugmesini acip giyiyordum artik o da kar etmiyor yeni cici taytlar siparis ettim
Ben gibi göbütolu olaniniz var mi ikinci bebede daha kolay cikiyormus onun etkisi sanirim
Eki Görüntüle 2198052
Hayde hayırlısı Inşallah. İlk miValla bana da doktor kiz gibi dedi ama alisveris yapma diye de tembihledi. Kasimda gidicez insallah kesinlesir o zaman
Masallah cnm ben anlamadim yaaBana da yorum yapın
Günaydıın
Benimde bu kadar var. Yağ göbeğimi bebek göbeğimi emin olamıyorum sadeceGebelikten önce 2 kilo almıştım. Ve kesinlikle 1. gebelikten sonra göbek daha çabuk kendini gösteriyor
Evet benimde var göbuş. Çatlak kremlerine başlamadım. Sizde nasıl ben bir ay sonra yapım. Bu arada hala kusmalar yok bende. Sizde nasilKizçeler günaydin göbüşüm çikti benim kotlarin dugmesini acip giyiyordum artik o da kar etmiyor yeni cici taytlar siparis ettim
Eki Görüntüle 2198052
Kardesim de tombikti azcik 6 aydan sonra aa hamile misiniz demislermaşallah canım. zayıf olanlarda dahabelirgin oluyor. ben kilolu olduğumdan hiçbişi belli değil :) işime de geliyor hani, 2 kg aldım. sadece bu sabah gömlek giyince birden göbeğim çıkmış gibi hissettim :)
Ben de biraz göbekliydim sezeryan göbeği vardi ama bu bebe göbeği artik kimseye yağ göbeği dedirtmem
Evet benimde var göbuş. Çatlak kremlerine başlamadım. Sizde nasıl ben bir ay sonra yapım. Bu arada hala kusmalar yok bende. Sizde nasil
Kardesim de tombikti azcik 6 aydan sonra aa hamile misiniz demisler
Nasipse ikinci bebis tatlimmHayde hayırlısı Inşallah. İlk mi
Evet benimde var göbuş. Çatlak kremlerine başlamadım. Sizde nasıl ben bir ay sonra yapım. Bu arada hala kusmalar yok bende. Sizde nasil
Bende bebek yağı kakao yağı kullanacam beraber karistircam. Bakarsam çok faydalı bir yağ varsa onuda eklerim. Fazla bende karıştırmak istemiyorum. Yüz içinde bio o il var evde.Nasipse ikinci bebis tatlimm
Kusma cok nadir oldu bnde de canim ama bi tiksinti vardi o da geciyor yavastan sukur
Krem de arastiriyorum ne kullansam diye doktor hem kozmetik urun al hem de saf vazelin+kakao yagli bi karisim yaptir ikisini de kullan dedi oyle yapicam da bu ara baslamak lazim
Valla benimki derin ve geniş harita. Ama kalcalarimdan da alıyorum bari onlar sağlam kalmış bide göğüs hafif catlak daha da olmasın diye. Benimkiler hala biraz pembe belki hafif azalır diye de surecemben kullanmıcam. zaten ilkinde yeterince oldu kullandığım halde. akışına bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?