2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Video kaydı çok mantıklı :)
Devlet hastanesine gittiğim için eşimi malesef içeriye almıyorlar

Tekrar gittiğimde doktor izin verirse ben de kayıt alayım en iyisi :)

Evet canım yaptırıyorsun.bende ultrason goruntusu yapılan tahlıllerden istedi.eksık hangı tahlıl varsa onlarıda yapalım dedı.bence eşin degıl senın gıtmen lazım

Evet canım yaptırıyorsun.bende ultrason goruntusu yapılan tahlıllerden istedi.eksık hangı tahlıl varsa onlarıda yapalım dedı.bence eşin degıl senın gıtmen lazım

Zaten ben de gideceğim canım :)
Eşim evdeyken birlikte gidelim demek istemiştim :)

Ultrason görüntüsü yapılan tahliller derken ne olduğunu anlamadım ben canım

Hastanede benim B12, demir, kan bunlara bakılmadi
Ben bu tahlilleri istesem yaparlar mı acaba
Şimdi evden çıkıyorum gidip konuşacağım bakalım
İnşallah iyi ve ilgili insanlardır

Kızlar kan ilacına başladınız mı? Ben 3 gündür kullanıyorum. Kabız yaptı sanki Hiç kabız olmazdım.

ben az önce kan ilacı ve devit aldım sağlık ocağından. bugün başlayacağım. 1 aydır kullnadığım ayrı bir vitamin vardı ama doktor yine kullan dedi. bu aydan sonra kan değerleri düşmeye başlar dedi. ben aslında kan yapıcı yiyecekleri tüketiyorum ama demek ki yeterli olmuyor. kabız olmam inşallah. hele de böyle bi zamanda.

Kizlar bu arada erkek bebitolar depar atmis kizcelerimizi gecmisler öyle böyle değil ikiye katlarlar yakinda

erkekler gösterince öne geçti ):

Kizlar merhaba. Bebeginizin boy ve kilosunu paylasirmisiniz 110 gr 16 cm dedi doktorum bana yanlia gibi geldi. Siz de paylasirsaniz cok sevinirim. Erkek bebek bekliyorum bu arada.

canım biz senle aynıyız. benim de doğum 2 nisan. erkek olacak inşallah. c.tesi kontrolüm vardı 130 gr dedi. yanlış hatırlamıyorsam 15 cm dedi. gayet iyi dedi.

Bu arada misafirler gitti kızımı uyuttum.ancak oturdum.ama belim koptu bir daha kolay kolay misafir cagiemayacam.yabancı değil dedim ama ister istemez yine yoruluyorsun.

kesinlikle katılıyorum. geçen hafta benim de öyleydi çok yoruldum. haftaya kızkardeşimler gelecek ondan sonrasında yatılı kimseyi düşünmüyorum ayağımı uzatıp dinlenemedim. yorgun halde işe geldim.

ben ilk hamileliğimde sağlık ocağına gidileceğini bilmiyordum. çok sonra beni aradılar. tabii tetanozun ilk dozu geçince diğerleri de yapılmadı. şimdi yapacaklar ama kaçarı yok. takip ediyorlar arıyorlar sürekli hatırlatıyorlar. ama hepatit ile ilgili hiçbişi demedi. acaba sorsam mı ki bilemedim. hepatit b aşısı yaptırıp yaptırmadığımı da hiç hatırlamıyorum.

grip aşısı yaptırmadım, yaptırmayacağım da.

Günaydıın
Benimde bu kadar var. Yağ göbeğimi bebek göbeğimi emin olamıyorum sadece Gebelikten önce 2 kilo almıştım. Ve kesinlikle 1. gebelikten sonra göbek daha çabuk kendini gösteriyor

maşallah canım. zayıf olanlarda dahabelirgin oluyor. ben kilolu olduğumdan hiçbişi belli değil :) işime de geliyor hani, 2 kg aldım. sadece bu sabah gömlek giyince birden göbeğim çıkmış gibi hissettim :)

Günaydıın
Benimde bu kadar var. Yağ göbeğimi bebek göbeğimi emin olamıyorum sadece Gebelikten önce 2 kilo almıştım. Ve kesinlikle 1. gebelikten sonra göbek daha çabuk kendini gösteriyor

Ben de biraz göbekliydim sezeryan göbeği vardi ama bu bebe göbeği artik kimseye yağ göbeği dedirtmem

Evet benimde var göbuş. Çatlak kremlerine başlamadım. Sizde nasıl ben bir ay sonra yapım. Bu arada hala kusmalar yok bende. Sizde nasil

Kardesim de tombikti azcik 6 aydan sonra aa hamile misiniz demisler

Evet benimde var göbuş. Çatlak kremlerine başlamadım. Sizde nasıl ben bir ay sonra yapım. Bu arada hala kusmalar yok bende. Sizde nasil

ben kullanmıcam. zaten ilkinde yeterince oldu kullandığım halde. akışına bıraktım.

Kardesim de tombikti azcik 6 aydan sonra aa hamile misiniz demisler

muhtemelen benim de öyle olacak

Hayde hayırlısı Inşallah. İlk mi
Nasipse ikinci bebis tatlimm

Kusma cok nadir oldu bnde de canim ama bi tiksinti vardi o da geciyor yavastan sukur
Krem de arastiriyorum ne kullansam diye doktor hem kozmetik urun al hem de saf vazelin+kakao yagli bi karisim yaptir ikisini de kullan dedi oyle yapicam da bu ara baslamak lazim

Bende bebek yağı kakao yağı kullanacam beraber karistircam. Bakarsam çok faydalı bir yağ varsa onuda eklerim. Fazla bende karıştırmak istemiyorum. Yüz içinde bio o il var evde.

ben kullanmıcam. zaten ilkinde yeterince oldu kullandığım halde. akışına bıraktım.
Valla benimki derin ve geniş harita. Ama kalcalarimdan da alıyorum bari onlar sağlam kalmış bide göğüs hafif catlak daha da olmasın diye. Benimkiler hala biraz pembe belki hafif azalır diye de surecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…