2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben sorardım herhalde ‘olsun derken?’ Diye bu aralar fena gerginim her şeye büyük tepkiler veriyorum
Yakın olduklarıma sordum Zaten yok sen yanlış anladın dediler ama herkes mi olsun hayırlısı olsun der. O gerginlik bende de var şu sıralar hiç olmadığım kadar sinirliyim. Yada çok duygusalım bi ortasını tutturamadım

Ben önce sinirleniyorum sonra ağlıyorum bazen de olur olmadık şeylere ağlıyorum çok ilginç duygular içerisindeyim

Kızzz nazar ederler demeyeydin. Kem göz çok, dikkatli olun valla. Ben paranoya oldum galibaaaaa
Ben o kadar üstüne düşmemeye çalışıyorum canım zaten çoğu akrabaydı kem göz olmaz inşallah :)

Bildiğin hint dizilerini seyredip agliyorum. Bugün Subnanın kocası öldü dul kaldi.Aglaya aglaya icim çktı. Hamilelik kafası hic biseye benzemiyor
O kadar saçma şeylere duygulanıyorum ki bende anlatamam bi parlıyorum bi ağlıyorum ah ah hormonlar deliye döndürdü bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…