2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Biz de buyuk marketlerden aliyoruz kiymayi vs canim sarbon bizi de korkuttu gerci yavas yavas disarda yemeye basladik buyuk guvenebilecegimiz restoranlar da allah korusun illetlerden hepimizi ailemizi

Anladım canım bana da doktor şimdi yaparım negatif çıkar belki yarın kaparsın bunu dedi kediyle köpekle iç içe olma sebzelerini iyi yıka dedi zaten bende dışarıda salata vs yemiyorum evde de hep sirkeli suda bekletiyorum zaten kadın doğum yapmıyormuş enfeksiyon bölümü yapıomuş canım biz tedbirimizi alalım da takdir allahın. Ayrıca özele gittiğim doktorda tahlillerime baktı herhangi bir şey demedi bende yaptırmadım canım

Kızlar kan ilacına başladınız mı? Ben 3 gündür kullanıyorum. Kabız yaptı sanki Hiç kabız olmazdım.
Ben kullanıyorum ve kabız yaptı beni de.
Biz de buyuk marketlerden aliyoruz kiymayi vs canim sarbon bizi de korkuttu gerci yavas yavas disarda yemeye basladik buyuk guvenebilecegimiz restoranlar da allah korusun illetlerden hepimizi ailemizi
Aynen ya korkudan çocuğa köfte yapmaz oldum. Ama yarin alayım diyordum artık kıyma. Ne yapacağımızı bilemez olduk

Benim sat 23 tenmuz dr da ay sonu ya da 1 agustos sole dedi
Baya hemen hemen aynıyız yani ne güzel Sonuna kadar beraber sağlıklı bir şekilde sürdürüp hayırlısıyla kucağımıza alırız inş canım

Öyle canım Allah büyüktür Rabbim korusun inşallah.. Valla bu işin sonu yok, sürekli bir şeyler çıkıyor onu yaptır bunu yaptır.. Bitmiyor endişe :)

Öyle canım Allah büyüktür Rabbim korusun inşallah.. Valla bu işin sonu yok, sürekli bir şeyler çıkıyor onu yaptır bunu yaptır.. Bitmiyor endişe :)
Sorma canım ya biz dua edelim bol bol allah korusun geçen konu açılmıştı burada yeni doğan bebeğe bakmaya meğersem uyuz ! Hastası olan komşu gelmiş ve anneye uyuz geçirmiş bebek daha 1 aylıkmış anne emziremiyor ve allah korusun bebeğe de ya geçtiyse?? O kadar üzüldüm ki... ne olur temkinli olalım her zaman biz tedbirimizi alıp tevekkül edelim bela gelip bulabiliyor işte

İnşallah sende öğrenirsin haftaya canım

Ilk sayfadaki tum bilgileri verirsen listeyi duzenledigim de seni de eklerim tatlimm yarin guzel haberlerle gelin insallah
Merhaba iyi akşamlar. Sat 9 temmuz. Benim de doğumum 15 Nisan görünüyor. Bir hafta önce doktorum kıza benzetti ama kesin değil herşey değişebilir çok erken dedi. İnşallah sağlıkla olur her şey:)

Merhaba iyi akşamlar. Sat 9 temmuz. Benim de doğumum 15 Nisan görünüyor. Bir hafta önce doktorum kıza benzetti ama kesin değil herşey değişebilir çok erken dedi. İnşallah sağlıkla olur her şey:)
Hoş geldin cnm benimde sat 8 temmuz

Bu arada misafirler gitti kızımı uyuttum.ancak oturdum.ama belim koptu bir daha kolay kolay misafir cagiemayacam.yabancı değil dedim ama ister istemez yine yoruluyorsun.
Geçmiş olsun :) samimi bile olsan temizlik hazırlık ayakta dolanma derken insan yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…