Bende eti çok yiyemiyorum ama işyerinde çıkınca aç kalmamak için yiyorum. Balık geçen hafta aldık yedim Salı günü de yemekhanede varmış yerim sanırım.köfte yemeye korkar oldum şarbon yüzünden. Ama yarın bir kilo kıyma alıp yapayım da dolaba atayım diyordum. Çünkü kızım et yemiyor en azından köfte yiyor onu yesin.
Biz de buyuk marketlerden aliyoruz kiymayi vs canim sarbon bizi de korkuttu gerci yavas yavas disarda yemeye basladik buyuk guvenebilecegimiz restoranlar da allah korusun illetlerden hepimizi ailemizi
Canım ben de çok ikilemde kaldım. Benden hiç istemediler, normalde gebelik başında yapılıyormuş. Buradaki çoğu kişi de yaptırmış. Allah korusun bu enfeksiyon varsa bebeğe geçtiyse bir şekilde tedavisi varmış erken teşhis edildiğinde. En son kontrolde doktora sordum mutlaka yaptır dedi. Ben de içim rahat etsin diye yarın sağlık ocağında yaptırayım diyorum.
Anladım canım bana da doktor şimdi yaparım negatif çıkar belki yarın kaparsın bunu dedi kediyle köpekle iç içe olma sebzelerini iyi yıka dedi zaten bende dışarıda salata vs yemiyorum evde de hep sirkeli suda bekletiyorum zaten kadın doğum yapmıyormuş enfeksiyon bölümü yapıomuş canım biz tedbirimizi alalım da takdir allahın. Ayrıca özele gittiğim doktorda tahlillerime baktı herhangi bir şey demedi bende yaptırmadım canım
Biz de buyuk marketlerden aliyoruz kiymayi vs canim sarbon bizi de korkuttu gerci yavas yavas disarda yemeye basladik buyuk guvenebilecegimiz restoranlar da allah korusun illetlerden hepimizi ailemizi
Anladım canım bana da doktor şimdi yaparım negatif çıkar belki yarın kaparsın bunu dedi kediyle köpekle iç içe olma sebzelerini iyi yıka dedi zaten bende dışarıda salata vs yemiyorum evde de hep sirkeli suda bekletiyorum zaten kadın doğum yapmıyormuş enfeksiyon bölümü yapıomuş canım biz tedbirimizi alalım da takdir allahın. Ayrıca özele gittiğim doktorda tahlillerime baktı herhangi bir şey demedi bende yaptırmadım canım
Sorma canım ya biz dua edelim bol bol allah korusun geçen konu açılmıştı burada yeni doğan bebeğe bakmaya meğersem uyuz ! Hastası olan komşu gelmiş ve anneye uyuz geçirmiş bebek daha 1 aylıkmış anne emziremiyor ve allah korusun bebeğe de ya geçtiyse?? O kadar üzüldüm ki... ne olur temkinli olalım her zaman biz tedbirimizi alıp tevekkül edelim bela gelip bulabiliyor işte
Aramizda 6 gün var ben henüz öğrenmedim cinsiyeti en son gecen hafta gittim dra ikili test icin ama soramadim cinsiyeti. Devlet hastabelerinin hepsi söylemiyor cinsiyeti haftaya tekrar sonuc gostermeye gidecem bilmiyorum sorucam ama belki almaz ultrasona belkide zaten soylemiyolardir olmazsa özele gidecem ilerleyen haftalarda cinsiyet için
Merhaba iyi akşamlar. Sat 9 temmuz. Benim de doğumum 15 Nisan görünüyor. Bir hafta önce doktorum kıza benzetti ama kesin değil herşey değişebilir çok erken dedi. İnşallah sağlıkla olur her şey:)
Merhaba iyi akşamlar. Sat 9 temmuz. Benim de doğumum 15 Nisan görünüyor. Bir hafta önce doktorum kıza benzetti ama kesin değil herşey değişebilir çok erken dedi. İnşallah sağlıkla olur her şey:)
Bu arada misafirler gitti kızımı uyuttum.ancak oturdum.ama belim koptu bir daha kolay kolay misafir cagiemayacam.yabancı değil dedim ama ister istemez yine yoruluyorsun.
Bu arada misafirler gitti kızımı uyuttum.ancak oturdum.ama belim koptu bir daha kolay kolay misafir cagiemayacam.yabancı değil dedim ama ister istemez yine yoruluyorsun.