2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim neden istedi dr senden bunu. Ben hic duymamisti. Ilk sizlerden duyuyorum
Canım valla ben de burda öğrendim benim doktorum istememişti. Bu bir enfeksiyonmuş grip gibi. Pek belirti vermiyormuş. Anneden bebeğe geçerse Allah korusun bebekte bazı anormallikler olabiliyormuş. Körlük, sağırlık, zeka geriliği gibi. Tabi bunlar ihtimaller. İlk aylarda bebeğe geçse bile etkisi fazla değilmiş. Ama her ihtimale karşı annede tespit edilirse tedavi edilmesi mümkünmüş canım.

Arkadaslar masallah sizlerin göbus baya cikmis benim daha gobusum ayni duruyo hic cikmadi ama zaten cikmiyo.Her zaman giydigim pantolonlari giyiyorum hala. Zehirli guatir icin kan verdim geldim haftaya guatirdan usg cekinecem hastanelere gitmekten usandim artik

Ay Allah korusun. Hayvandan mi geciyor peki bu hastalik.

Belli bir süre sonra hafifliyor bu belirtiler endişe etmeyin :)

Sağlık ocağına gittim geldim kızlar
Çok tatlı bir hemşire vardı
Kaydımı yaptı
Ben kontrol zamanlarında sizi çağıracağım dedi
Devit verdi
İlerleyen haftalarda kanına tekrar bakalım dedi
Hepatit b aşısıni da artık doğumdan sonra konuşuruz şu an yapamayız zaten dedi

Grip aşısını da sormadım

İyi ki gitmişim
Güne pozitif enerji ile başlamış oldum

Kızlar sakin olun, panik yapmayın. herkesi de dinlemeyin. belli genel geçer şeyler var tabii onları ben de okuyorum ama herkesin durumu farklıdır.

toksoplazma kedi dışkısı tüyü çiğ et onlardan geçiyor. çiğ eti ellemeyeceksiniz. ben eldiven takıyorum. çiğ et de tüketmeyeceksiniz. ha 1 kez canınız çeker yersiniz Rabbimin izniyle ondan bişi olmaz.

hastaneye gidip gelmekten tahlil yaptırmaktan korkmayın. ayrıca çok kafanıza da takmayın. düşünmemeye çalışın. ne diyor doktorlar hareketlerini hissettikten sonra takip edin. eğer harekette azalma veya hiç olmuyorsa o zaman hemen gelin diyor. şimdilik hepinizin herşeyi yolunda merak etmeyin. güzel şeyler düşünün...

size çok kısa bir örnek verecem. 15 eylül 2017 de hastanede yattığım o 2 günde bir sürü kadınla tanıştım. kimi benim gibi 10 haftalık gebelik sonlandırıyordu, kimi 35 haftalık erken doğum riski vardı, kimisi ikiz gebelik diye hastaneden çıkamıyordu, kiminin de 5 aylık bebeği kalbi durdu diye kürtajı bekliyordu. bi yandan da doğum yapmış yan odaya bebeğiyle gelenler vardı. şöyle bi bakıyorsun diyorsun ki çok şükür halime, ben en azından baştan gördüm tehlikeyi önlemi aldım. demem o ki, herşey Allahtan. ben bi daha düşünmem diyip çok ağladım, haftalarca kendime gelemedim. ama bakın çok şükür bekledik ve yine oldu. kendinize dikkat edin, her konuşanı dinlemeyin, 3-5 doktor gezmeyin (sıkıntılı durumunuz yoksa). şu an hamile olabilmeyi isteyen yüzlerce kadını düşünün...

Maşallah kızlar sizlerin göbüşleri baya çıkmış
Ben zaten 75 kilo ile hamile kaldım en son gittiğimde doktoruma 73 kilo geldim. Artık kilo almaya başlamalısın diye kızdı bana
Şuan ne göbek ne basen hiçbişey çıkmadı daha belki biraz göbüş varsada kilodan belli olmuyor. Ama normal pantolonlarımın düğmesini açıp giyebiliyorum hala.

Bebişin goruntusu.hiç tahlıl yaptırmadıysan orda yaparlar.gerçi bıraz geç gordum çoktan gıtmişsındır

ben de 86 kg ile kaldım. maksimum 95 olmalı doğuma giderken. ilk hamileliğimde yaptığım hataları şimdi yapmıyorum. o zaman 6.ayda 10 kg almıştım ve doktorum, herşeyden yiyebilrisin dediysem o kadar da demedim demişti :) bu sefer ölçülü ve istikrarlıyım

Baya çıkmış maşallah.ya benim normalde gobegım olduğu için anlamıyorum çıktığını :)

Bana bulantı için ilaç verdi ben içmiyorum bütün gün süren bulantım var arada çıkartıyorumda ama yine de idare ediyorum hem evdeyim raporluyum bi şekilde geçiyor diye içmek istemiyorum. Doktorum da zorlama kendini ilacı iç birazda ye diyor. Sonradan sen gibi bana da söyleyebilir bu kadar da değil yeter artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…