2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Zaten sinirliydim valla fırça atmamak için zor tuttum kendimi Arkadaşın tepkisi süper bu arada

Cinsiyete nasıl bakıldığını bilen var mı aranızda kızlar varsa bi tahmin rica etsem
Erkeğe benziyor canım.

brcuk Lusi göbüşlere maşşallah Kızlar

Günaydın kızlar. Jinekoluğuma geldim Cuma günü yaptığım ayrıntılı ultrasonu gösterdim. Bu ay gerekli olan kan ve idrar tahlilerimi verdi. Bebişi tekrar gördük cuma günü 66mm bugün 72mm olmuş iki günde ne kadar büyümüş. Bugün 13+1 olmuşuz :) sizler nasılsınız ?

Bana da yorum yapın

Canım ben cinsiyetini anlayamadım

Maşallah canım güzel çıkmış göbüşün

Günaydın canım ne büyük cesarey ben yürüyüş yapmaya hiç cesaretim yok vallah

Is yerinden sayilarrrr
Gomlekte cok belli diil tisrtteki kadar

Çok belli seninki de canım maşallah

zaten neyin bulandırdığını biliyorsundur onların harici tüketirsin. 4.aya girerken çünkü artık bebiş bizden besleniyor yediklerimiz önemli. o yüzden hızlı büyüyorlar.

Evet gittim geldim :)
Çok tatlı bir hemşire vardı
İnşallah değişmez tayini falan çıkmaz :)

çıkmaz çıkmaz

çok şükür iyiyiz. insanın sürekli göresi geliyor dimi :)

H Heart of Gold aslında göreceğimi düşünmemiştim sadece doktorum bana doğum dosyamı ve tahlilerimi vereceğini düşünmüştüm ama kendisi teklif etti gel bakalım dedi. Bende tabiki kabul ettim onu görmek o atan kalbini duymak çok güzel

Günaydın canım ne kadar büyümüş ayy :) Maşallah

Sagol canimm

Ya ben bu toksoplazma dir mi nedir onu anlamadım banada yapmadı dr.ve çiğ et diyorsunuz ben kurban bayramında n once 4 haftalik hamileydim ve et doğradım şimdi akLima takıldı yaptirsammi acaba ..

İkili test için muayene saatimiz değişti. Doktor ameliyattaymış hep de bana denk geliyor ama vardır bi hayır. 2.5ta randevumuz. Dua edin iyi haberlerini alalım inşallah sağlıklıdır yavrum
Geç olsunda güç olmasın cnm.hayırlı haberlerle gelirsin inş. İyi düşün iyi olsun

Güzel anneler kusura bakmayın uzun olacak ama biraz içimi dökmek istiyorum size...

Ben gençliğimden beri bir kız çocuğum olacağını hayal ettim hep hamile kaldığımdan beri de kız kıyafetlerine kız oyuncaklara kız isimlere baktım ama istem dışı yani nezaman bebek eşyaları görsem gözüm kız reyonuna kayıveriyor. Etrafımdakiler de bana bakıp tahmin ettiğinde istisnasız herkes kız diye tahmin etti. Ben ister istemez kendimi kız bebekle hayal ettim hep. Geçen ultrasona girdim bu gittiğim doktor özel ve yaptığı tahminin %99.99 oranla doğruluk payı varmış. Bizde cinsiyet belirleme partisi yaptık dün cinsiyetini öğrendim. Eşimle balonu patlattık, gözümün önünde mavi kağıtlar uçuşuyor (!) o an dünyam başıma yıkıldı gibi hissettim ama karşımda video kayıdı yapan onlarca akrabalara, arkadaşlara karşı inanılmaz mutlu rolü oynadım. Şoktaydım. Neden bu kadar şaşırdığımı da bilmiyorum aslında %50-%50 erkek kız beklemem gerekirken ben %90 kız olacağını bekledim ve %10luk oranı düşünmedim bile. Şuan baya baya depresyondayım. Yeterki sağlıklı olsun diyorum ama içim baya baya buruk. Dünden beri ağlıyorum. Kendimi inanılmaz kötü bir anne, şükürsüz bir insan gibi hissediyorum ama durduramıyorum kendimi. Benim gibi hisseden var mı aranızda yoksa bir tek ben miyim

Ya ben bu toksoplazma dir mi nedir onu anlamadım banada yapmadı dr.ve çiğ et diyorsunuz ben kurban bayramında n once 4 haftalik hamileydim ve et doğradım şimdi akLima takıldı yaptirsammi acaba ..

Ciğ ete dokunmakla geçilen birşey değil. Çiğ et yemek meyve ve sebzeleri kötü yıkamak yada kedi dışkısıyla temasa geçmek. Eskisi kadar yaygın bir hastalık değil zaten. Ve doktorunuz size o kan tahlilini yaptırmıştır ama haberini yoktur sadece. Hiç bir doktor bunu atlamaz merak etmeyin. Beni doktorum tedbirli her ay toksoplazma ya baktırıyor.

Ama dediğim gibi çiğ ete dokunmakla geçebilecek birşey değil.

İnş öyledir cnm ama bakMadi eminim kizimda bakılmisti hatırlıyorum ama hamile lik planladığında bakmış ti buna bakmadı bir dahaki sefer sorarım bakarım

Sanırım sizin hormonlar tavan yapmış. Hamilelikte olur böyle şeyler. Ben tek kızım annem de tek kız. Ne teyzem var ne halam nede kız kardeşim dayılarının amcaların ve erkek kardeşlerimin arasında büyüdüm. Hep hayal ettim kızım olsun diye annemlerde çok istedi kız olsun. Çünkü ailecek kız çoçuğuna hasretiz. Ama cuma günü erkek olduğunu öğrenince hiç ama hiç üzülmedim şu an deli gibi mutluyum ve erkek kıyafetleri araştırıyorum. Yavrumun sağlığı onun cinsiyetinden daha önemli benim için. Ben bebeğimi çok bekledim bir düşükten sonra ve aylarca uğraştıktan sonra vazgeçtiğim anda mucize olarak geldi bana.

Empati yapmaya çalışıyorum hormonlardan kaynaklı olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum ve bu yüzden sakin bir yorum yazmaya çalışıyorum.

Diyecek tek birşeyim var oda şükredin. Bolbol şükredin.

İnş öyledir cnm ama bakMadi eminim kizimda bakılmisti hatırlıyorum ama hamile lik planladığında bakmış ti buna bakmadı bir dahaki sefer sorarım bakarım
İçin rahat etmezse sor canım tabiki hatta baktırsın tekrardan içinde şüphe kalmasın sakın tüm tahlilerini yaptığına emin ol

Haklısın hormonlardan kaynaklı olabilir az bir şok benim için tavan olmuştur. Ama ben de öyle canım bir düştüğüm ve üç kimyasaldan sonra geldi mucizem. Bebeğim olacağı için ayaklarım yere basmıyordu ama son iki gündür çöküşteyim uçları yaşıyorum sanırım. Şükürsüz bir insan da değilim normalde kadere kısmete inanan çok şükür imanlı biriyim. Umarım yakın zamanda atlatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…