Haklısın hormonlardan kaynaklı olabilir az bir şok benim için tavan olmuştur. Ama ben de öyle canım bir düştüğüm ve üç kimyasaldan sonra geldi mucizem. Bebeğim olacağı için ayaklarım yere basmıyordu ama son iki gündür çöküşteyim uçları yaşıyorum sanırım. Şükürsüz bir insan da değilim normalde kadere kısmete inanan çok şükür imanlı biriyim. Umarım yakın zamanda atlatırım...
Güzel anneler kusura bakmayın uzun olacak ama biraz içimi dökmek istiyorum size...
Ben gençliğimden beri bir kız çocuğum olacağını hayal ettim hep hamile kaldığımdan beri de kız kıyafetlerine kız oyuncaklara kız isimlere baktım ama istem dışı yani nezaman bebek eşyaları görsem gözüm kız reyonuna kayıveriyor. Etrafımdakiler de bana bakıp tahmin ettiğinde istisnasız herkes kız diye tahmin etti. Ben ister istemez kendimi kız bebekle hayal ettim hep. Geçen ultrasona girdim bu gittiğim doktor özel ve yaptığı tahminin %99.99 oranla doğruluk payı varmış. Bizde cinsiyet belirleme partisi yaptık dün cinsiyetini öğrendim. Eşimle balonu patlattık, gözümün önünde mavi kağıtlar uçuşuyor (!) o an dünyam başıma yıkıldı gibi hissettim ama karşımda video kayıdı yapan onlarca akrabalara, arkadaşlara karşı inanılmaz mutlu rolü oynadım. Şoktaydım. Neden bu kadar şaşırdığımı da bilmiyorum aslında %50-%50 erkek kız beklemem gerekirken ben %90 kız olacağını bekledim ve %10luk oranı düşünmedim bile. Şuan baya baya depresyondayım. Yeterki sağlıklı olsun diyorum ama içim baya baya buruk. Dünden beri ağlıyorum. Kendimi inanılmaz kötü bir anne, şükürsüz bir insan gibi hissediyorum ama durduramıyorum kendimi. Benim gibi hisseden var mı aranızda yoksa bir tek ben miyim
Benim hormonlar coşmuş canım senin bu yazdığına bile oturup hüngür hüngür ağladım. Çok şükür öyle ileri seviyede değil benimki isim felan düşünüyorum bebeğimi oğlum diye seviyorum benimki sadece ufak bir hayal kırıklığı 5 kuzen hamileyiz hepsi kız bir benimki erkek birazda ondan etkilenmişmdirBi arkadaşim vardi erkek bebek erkek bebek deyip duruyordu. Gebeligini yeni öğrendi erkek isimleri bakmaya başladi bi gun Bulut olsun diyordu başka bi gün Toprak vs vs. Kizdir belki bu kadar erkek diye dusunme diyorduk ayy yok kesin erkek hissediyorum oglum oglum diye seviyordu. Sonra cinsiyet öğrenildi o da şok gecirdi inanmadi. Her kontrolde detayli ultrasonda surekli yanlis olmasini erkekmis demelerini umut etti.
Kiz oldugunu bilmesine ragmen Besigini mavi aldi, bebek arabasini mavi aldi. Kiyafetlerini beyaz krem sari falan aldi. Elbise hic almadi! Pembe kiyafetler elbiseler hep hediye gelenlerdi ve ben daha hiç elbise giydigini görmedim.
Bir de en kötüsü bence buydu ki kiz oldugunu öğrendikten sonra asla isim düşünmedi! ismi baba düşündü baba koydu!
Boyle disardan bakinca üzücü görünüyor bebek acisindan.
Bebek istemişsiniz nasip olmuş inan doğunca cok cok seveceksin aşik olacaksin cinsiyet neymis allahim bu melegi bana iyiki göndermissin diyeceksin.
Bu durumu hemen aşmaya çalis tatlimm stres bebisini etkilemesin ve asla kötü bi anne olmayacaksin, olunamaz!
Güzel anneler kusura bakmayın uzun olacak ama biraz içimi dökmek istiyorum size...
Ben gençliğimden beri bir kız çocuğum olacağını hayal ettim hep hamile kaldığımdan beri de kız kıyafetlerine kız oyuncaklara kız isimlere baktım ama istem dışı yani nezaman bebek eşyaları görsem gözüm kız reyonuna kayıveriyor. Etrafımdakiler de bana bakıp tahmin ettiğinde istisnasız herkes kız diye tahmin etti. Ben ister istemez kendimi kız bebekle hayal ettim hep. Geçen ultrasona girdim bu gittiğim doktor özel ve yaptığı tahminin %99.99 oranla doğruluk payı varmış. Bizde cinsiyet belirleme partisi yaptık dün cinsiyetini öğrendim. Eşimle balonu patlattık, gözümün önünde mavi kağıtlar uçuşuyor (!) o an dünyam başıma yıkıldı gibi hissettim ama karşımda video kayıdı yapan onlarca akrabalara, arkadaşlara karşı inanılmaz mutlu rolü oynadım. Şoktaydım. Neden bu kadar şaşırdığımı da bilmiyorum aslında %50-%50 erkek kız beklemem gerekirken ben %90 kız olacağını bekledim ve %10luk oranı düşünmedim bile. Şuan baya baya depresyondayım. Yeterki sağlıklı olsun diyorum ama içim baya baya buruk. Dünden beri ağlıyorum. Kendimi inanılmaz kötü bir anne, şükürsüz bir insan gibi hissediyorum ama durduramıyorum kendimi. Benim gibi hisseden var mı aranızda yoksa bir tek ben miyim
Bi arkadaşim vardi erkek bebek erkek bebek deyip duruyordu. Gebeligini yeni öğrendi erkek isimleri bakmaya başladi bi gun Bulut olsun diyordu başka bi gün Toprak vs vs. Kizdir belki bu kadar erkek diye dusunme diyorduk ayy yok kesin erkek hissediyorum oglum oglum diye seviyordu. Sonra cinsiyet öğrenildi o da şok gecirdi inanmadi. Her kontrolde detayli ultrasonda surekli yanlis olmasini erkekmis demelerini umut etti.
Kiz oldugunu bilmesine ragmen Besigini mavi aldi, bebek arabasini mavi aldi. Kiyafetlerini beyaz krem sari falan aldi. Elbise hic almadi! Pembe kiyafetler elbiseler hep hediye gelenlerdi ve ben daha hiç elbise giydigini görmedim.
Bir de en kötüsü bence buydu ki kiz oldugunu öğrendikten sonra asla isim düşünmedi! ismi baba düşündü baba koydu!
Bebek istemişsiniz nasip olmuş inan doğunca cok cok seveceksin aşik olacaksin cinsiyet neymis allahim bu melegi bana iyiki göndermissin diyeceksin.
Bu durumu hemen aşmaya çalis tatlimm stres bebisini etkilemesin ve asla kötü bi anne olmayacaksin, olunamaz!
Ciğ ete dokunmakla geçilen birşey değil. Çiğ et yemek meyve ve sebzeleri kötü yıkamak yada kedi dışkısıyla temasa geçmek. Eskisi kadar yaygın bir hastalık değil zaten. Ve doktorunuz size o kan tahlilini yaptırmıştır ama haberini yoktur sadece. Hiç bir doktor bunu atlamaz merak etmeyin. Beni doktorum tedbirli her ay toksoplazma ya baktırıyor.
Ama dediğim gibi çiğ ete dokunmakla geçebilecek birşey değil.
Doğunca bunların hepsini unutacağına inanıyorum canım :) Bana farketmez ilk olduğu için ama her insanın o cicili bicili kız kıyafetlerine dibinin düştüğünü düşünüyorum keza benimde öyle :) Sağlıklı olsunlar yeter ki. Ama düşüncelerden etkilenmen çok normal. Bende kız çocuklarını çok severim ama en başından beri erkek hissettim herkes oğlun olacak dedi. Doktor kız deseydi bende şok olurdum büyük ihtimalle. İstemediğimden mi? Hayır. Yalan yk her zaman bir kızım bir oğlum olsun istedim. İnsan ister istemez bi fikre alıştığında şok olması normal bence yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama:) E tabi hormonlarında etkisi varGüzel anneler kusura bakmayın uzun olacak ama biraz içimi dökmek istiyorum size...
bende kurbanda eşimde koca danayı doğradık hala da yemek yaparım et doğrarım. var mı böyle bi sakıncası kafama takıldıYa ben bu toksoplazma dir mi nedir onu anlamadım banada yapmadı dr.ve çiğ et diyorsunuz ben kurban bayramında n once 4 haftalik hamileydim ve et doğradım şimdi akLima takıldı yaptirsammi acaba ..
bende kurbanda eşimde koca danayı doğradık hala da yemek yaparım et doğrarım. var mı böyle bi sakıncası kafama takıldı
Bi arkadaşim vardi erkek bebek erkek bebek deyip duruyordu. Gebeligini yeni öğrendi erkek isimleri bakmaya başladi bi gun Bulut olsun diyordu başka bi gün Toprak vs vs. Kizdir belki bu kadar erkek diye dusunme diyorduk ayy yok kesin erkek hissediyorum oglum oglum diye seviyordu. Sonra cinsiyet öğrenildi o da şok gecirdi inanmadi. Her kontrolde detayli ultrasonda surekli yanlis olmasini erkekmis demelerini umut etti.
Ay sahiden mi?Evet bebek açısından çok üzücü bir durum. Büyüdüğünde de, annem benim erkek olmamı istiyormuş, diye düşünecek. Sağdan soldan duyacak.. Ne acı.. Rabbim vermiş işte daha ne.. Sağlıklı olsun da. Annem hamileyken cinsiyeti söylemiyorlarmış. Annem ben doğunca öğrenmiş. Çoğu eşyam mavi ve sarı olarak alınmış. Hala fotoğraflara baktıkça üzülürüm ailemin bir suçu yok ama..
Bu arada ben de en baştan beri hep oğlum olacakmış gibi hissediyorum ama kız olsun erkek olsun diye bir isteğim yok, yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun diyorum. Belki ben de büyük bir sürprizle karşılarım :)
Rabbim sanada bebeginede sağlık versin bende kizimin erkek olmasini cok istemiştim hatta üzülmüştüm simdi bunu buraya yazarken bile utaniyorum ne kadar hatali dusunmusum ama doğunca öyle seviyosun ki alip kalbine sokasin geliyor bebisi bu gebeligimde öyle bi dusunce yok çünkü biliyorum doğunca hepsi seviliyor. Sende ikinci bebisinde kız olaun diye bol bol dua edersin olur Allahin izniyle lutfen hic uzulmeyinBenim hormonlar coşmuş canım senin bu yazdığına bile oturup hüngür hüngür ağladım. Çok şükür öyle ileri seviyede değil benimki isim felan düşünüyorum bebeğimi oğlum diye seviyorum benimki sadece ufak bir hayal kırıklığı 5 kuzen hamileyiz hepsi kız bir benimki erkek birazda ondan etkilenmişmdir
Şimdi göz gezdirdim sayfaya içeriklerini falan paylaşmış gerçekten yararlı olacak, teşekkürler kuzum paylaştığın içinKızlar İnstagram da mühendisinoglu adlı bir mühendis baba bebek ürünlerini inceliyor gönüllü olarak :) İçeriği saf temiz olan ürünleri paylaşıyor. Bez mama pişik kremi aklınıza ne gelirse
Reklam gibi oldu ama takip edin ona göre alırsınız alacaklarınızıBende keşfedeli 1 2 hafta oluyor sizlere de haber vereyim dedim
Canım benden de istemediler doktora sorduğumda biz onu listemizden çıkardık çünkü tek bi seferde yapılıyor hamileliğin başında ve sonrasında ya geçirirsen? Kimse tekrar tekrar istemiyo ki bu testi türkiye de... avrupada her ay istiyolarmış ama orada evcil hayvan ve dışkılarının sokağa yapılması olayı çok yaygın o yüzden. Bende yaptırayım dedim ama sonra bu ay negatif çıkacak eee daha 6 ay var doktorun söyledikleri mantıklı geldi sadece dikkat ediyorum sebzeyi meyveyi hep sirkeli suda bekletiyorum.İnş öyledir cnm ama bakMadi eminim kizimda bakılmisti hatırlıyorum ama hamile lik planladığında bakmış ti buna bakmadı bir dahaki sefer sorarım bakarım
Senin bu kadar etkilenme sebebin cinsiyeti öğrenene kadar çevrendekilerin ve senin bebişine kız gözüyle bakması, erkek olmasına üzülmedin bence sadece kız fikrine çok alıştın :) birkaç hafta içinde bu ağladığın hallerin aklına gelir ve hormonlarının seni esir aldığını anlarsın erkek fikrine de iyice alışırsın, hatta üzülürsün de şimdi ağladığına :)) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versinBenim hormonlar coşmuş canım senin bu yazdığına bile oturup hüngür hüngür ağladım. Çok şükür öyle ileri seviyede değil benimki isim felan düşünüyorum bebeğimi oğlum diye seviyorum benimki sadece ufak bir hayal kırıklığı 5 kuzen hamileyiz hepsi kız bir benimki erkek birazda ondan etkilenmişmdir
Ne demek kuzumŞimdi göz gezdirdim sayfaya içeriklerini falan paylaşmış gerçekten yararlı olacak, teşekkürler kuzum paylaştığın için
Kız gizliden beğenip gidiyorsun yineKızlar nasılsınız :)
Bu ara ben örgüye fena sardım bugün bitiririm inşallah
Keşke benim de hamaratlığım tutsa da bişeyler yapsamKızlar nasılsınız :)
Bu ara ben örgüye fena sardım bugün bitiririm inşallah
Gizli gizlide olsa takipteyimKız gizliden beğenip gidiyorsun yine
Resim isterizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?